Ukeź Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Well.. Nigdy nie uważałem, że mógłbym mieć taki wynik: Jak jakieś 2 lata temu rozwiązywałem ten test to pamiętam, że najbardziej byłem podobny do Pinkie. Cóż, troszku się zmieniłem jak widzę, lel. Ale Rarcia? Dziwnie mi z tym faktem, no ale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 U mnie wyszło dość dziwnie bo aż tak nie przypominam RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuri Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDg5N3wxMjA2NTIw Faktycznie. Zgodzę się, że jestem podobny do Twilight. Bardziej mnie zaskoczyło rozległość mojego wielokąta. No ale taki jestem a nie innym ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Po raz kolejny Fluttershy. Nic się nie zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 A mi znów Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=ODExMXwxMjA2Njcw Ja bym się określił jako bardziej dojrzała Rainbow Dash. Wynik jest miarodajny bo największy wpływ na moją osobowość ma ta moja bardziej ulubiona trójka. Nie mam pojęcia skąd tam się wzięła Raritty, i Fluttershy, to chyba wina googla tłumacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 O boru, wyszła mi głównie Rarity, ja nawet nie jestem dziewczęca a moda mnie nie obchodzi tym bardziej ;_; Ale miałam absolutne zero na Pinkie. To mnie nie dziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Wynik jakoś zbytnio mnie nie zaskoczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Troszkę jakby się tego spodziewałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollik75 Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MTU2OXwxMjE4NzE4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Wynik zaskakujący... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Myślałem, że półtora miesiąca to za mało, żeby cokolwiek się zmieniło. Myliłem się . Ja jestem dosłownie wszystkim, no ale Twilight jest mi najbliższa. http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDg5N3wxMjA2NTIw- badanie z końca maja I wynik dzisiejszy na miniaturce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Przetwarzająco Pinkie Pie ale mało brakowało do Rainbow Dash http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDAxNXwxMjIyMDAw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 (edytowany) Tak jak sądziłem, tak i wypadło. Jestem zdecydowanie bardziej charakterem do Dash Edytowano Lipiec 20, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorig Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Hmmm C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NjUwM3wxMjI2MzE1 A zatem jestem z charakteru (bardzo) jak Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Crusader Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Nie spodziewałem się tego kompletnie, ale to prawda. No może to "You're hard working pony..." nie jest zbyt trafne, ale staram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Właśnie teraz bleflar2 napisał: Próbuję wejść na ten test i wyświetla mi jakiś "błąd 404". link z mojego posta przecież działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Właśnie teraz bleflar2 napisał: Nie mówię o tym który podałeś. Tylko ten podany w pierwszym poście. heh, to się zgadza bo bronyland od jakiegoś już czasu zdechło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 ten z linku w moim poście jakaś ruska strona przetłukła cały ten test i ma teraz na swoim servku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Na górze strony jest możliwość zmiany języka: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 (edytowany) No ciekawe, ale wydaje mi się, że trochę więcej jest we mnie Flutter i Twilight. Z resztą jaka Rainbow wybrałaby 3 jako swoją ulubioną cyfrę? Edytowano Listopad 2, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Tak bardziej uważam, że powinno być, no ale ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts