Kamisha Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Cześć. Zbieram zamówienia na figurki, których nie ma u nas w Polsce. Między innymi Zecorę, Nightmare Moon, Lyrę i Trixie do czesania... Będę ich parę miała i jeśli ktoś chce, może ode mnie kupić. Niestety ceny są wysokie, ale może akurat komuś zbliżają sie urodziny albo coś, i rodzice będą skłonni wydać parę zł na waszą zachciankę? Piszcie, jesli jesteście zainteresowani. Jeżeli będzie odzew, to wrzucę listę z cenami. Niech Przyjaźń będzie z wami Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Może byłbym chętny, ale najpierw muszę wiedzieć trzy rzeczy: 1. Co to za figurki (z jakiego materiału, jak duże, itp.) 2. Jaka byłaby cena (razem z wysyłką) 3. Czy Fluttershy będzie dostępna. Link do komentarza
Kamisha Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 To sa figurki wydawane przez Hasbro. Każdy może je wyszukac sobie w necie. https://www.google.pl/search?q=pony+tru+exclusive&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=hL2BUNjgHs2SswaGgYGwCg&biw=1600&bih=769&sei=hb2BUK6tO4jSsgbCjYCIBw Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Zżera mnie ciekawość w jakiej cenie można by kupić od Ciebie Nightmare moon. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Aha, o tych figurkach mowa... Mam już taką Fluttershy... Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Nawet za granica ciezko dostac niektore figurki. Poluje na AJ i Flutterke z serii BlindBag. Oferowane ceny na Ebayu sa kosmiczne dla przykladu AJ na Ebayu - 20 - 30 Funtow (100 - !50 zl) AJ w polskich marketach - 10 -15 zl WTF!!! Link do komentarza
Kamisha Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 AJ w wersji zwykłej blind bag? Przecież to po kilka zł chodzi... Oddam chętnie Flutter po kosztach, czyli 13zł/szt., AJ już chyba nie mam. Nightmare Moon będzie pewnie po koło 100zł. Podobnie Zecora - niestety wysyłka ze Stanów jest strasznie droga. Lyra/Trixie będzie koło 50-60zł. Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A powiedz mi jak z Derpy BlindBag lub Hasbowska ze specjanej edycji "ComicCon" moze byc nawet uzywana. I jak by to wygladalo z wysylka za granice (do UK) Link do komentarza
Kamisha Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Nie ma Derpy blind bagowej. Derpy z comic cona jest strasznie droga, prawie niedostępna, nie mam jej. Będę za to mieć tę winyową z Funko: za 120zł [+wysyłka do UK około 20zł]. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Całkiem fajne te figurki,ale ja na razie nie zamawiam ich bo bluzka jak na razie mi starczy .Kiedy indziej się zgłoszę ^^. Link do komentarza
Kamisha Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Całkiem fajne te figurki,ale ja na razie nie zamawiam ich bo bluzka jak na razie mi starczy .Kiedy indziej się zgłoszę ^^. Kiedy indziej może nie być... hłe hłe hłe. Link do komentarza
Lunaris Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Interesuje mnie Nightmare Moon! Tylko taka z niebieską grzywą! Wiem, że takie są, bo kiedyś widziałam taką na Allegro! Link do komentarza
Salmonella Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 A za ile byłaby Zecora? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ja jak tak sobie myślę to też chcę jakąś figurkę, ile będzie kosztować np Fluttershy lub Rarity? Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Yhhh... Dobijają mnie takie tematy.. Nie, żeby było w tym coś złego, ale.. mieszkam z rodzicami i nie mogę takowej figurki mieć... Wszystkie mi się podobają, wszystkie są fajne, wszystkie bym chciał (), ale niestety nie mogę.. Ale, jeszcze kilka latek i wyprowadzamy się, to sobie zakupię! Wtedy będzie frajda.. Link do komentarza
eeyore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wtedy Hippis wyrośniesz z tego apropos tematu: była plotka że 3paki niby są w Carrefour'ach. byłem w dwóch i w żadnym nie było , więc będę dalej szukał. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Yhhh... Dobijają mnie takie tematy.. Nie, żeby było w tym coś złego, ale.. mieszkam z rodzicami i nie mogę takowej figurki mieć... Wszystkie mi się podobają, wszystkie są fajne, wszystkie bym chciał (), ale niestety nie mogę.. Ale, jeszcze kilka latek i wyprowadzamy się, to sobie zakupię! Wtedy będzie frajda.. Ja też mieszkam z rodzicami i takową mam (blindbag). Nikt nic nie mówił. A jeśli mają mnie mieć za to ich sprawa. Owszem, matula pytała co to jest. Wytłumaczyłem więc, że to postać z mojego ulubionego serialu. I na tym się skończyło. Link do komentarza
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nie zainteresuje się , jeśli są zbyt drogie - dzięki, nie. Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Osobiście wole czekać na cud i liczę na to , że kiedyś się pojawią w Polsce... Jak nie... mam znajomości w Stanach zjednoczonych i taniej mi to wyjdzie Link do komentarza
Amolek Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 3 paki są w większych Smykach jak ten Dom Handlowy Smyk w Warszawie. Macie dowód. Link do komentarza
Amolek Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 49,99 zł o ile dobrze pamiętam. Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Jedno opakowanie czy wszystkie dziewięć? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 O 50 zł to nie tak drogo jeszcze, jak za wszystkie dziewięć taka cena to się opłaca i to jak. Link do komentarza
eeyore Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 e , pewnie 50zł za jeden trzypak. szkoda tylko że wciąż olewają Flutterke. Link do komentarza
Recommended Posts