Guciowata Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Witajcie kucykocholicy! Oto zabawa którą znalazłam kiedyś na innym forum, która polega na zadawaniu userowi pytania "masz czy nie masz?" np. "Masz czekoladę?" , drugi użytkownik musi odpowiedzieć czy takową rzecz posiada. Zaczynam a więc.... Masz ogórki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 W lodówce się kilka znajdzie. Masz kominek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Hej, fajna zabawa ^^ Na pewno będzie miała co najmniej kilkadziesiąt stron A wracając: Nie mam Masz kompas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Mam i grzeje teraz ładnie. Masz kolorowe farbki? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 mam masz telewizor LCD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 mam masz telewizor LCD? mam może lepiej cytować, żeby było wiadomo o które chodzi xD czasem chaos może się wyłonić masz mapę Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 W podręczniku od geografi. Masz figurkę jakiegoś kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 nie mam :( masz książkę od chemii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 nie mam :( masz książkę od chemii? Mam. Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Masz kota? Nie mam :( Masz laptopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Nie mam :( Masz laptopa? Niestety brak. Masz porcelanowego słonika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 Chyba nie mam Masz ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Chyba nie mam Masz ciastka?Nie mam,ale za to posiadam ciasto które teraz jem ;>. Masz bluzkę jakiegoś zespołu muzycznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJppikuś Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 nope. masz portal do świata kuców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Mam Masz Pinkie w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Nie mam (Ona ma i mnie i mój dom...) Masz śliczne oczęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Bardzo Masz 20 dychy Jeżeli wybrałeś tak to pożycz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Fajna zabawa Ta.... Jednak nie:P Masz żelki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 oooo nice , też wchodzę nie nie mam żelek , mój brat bliźniak je lubi , ja nie specjalnie :( masz bf 3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Nie Masz pojęcie że niedługo 3 sezon kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 tak masz/miałeś/-aś gównianą nauczycielke z matmy? (dostałem wczoraj dwóję :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Nie, moja pani od matmy jest spoko (a tamta też była calkiem spoko, dosłownie była bo od ok. dwóch miesięcy nie żyje a była to moja wychowawczyni przez 3 lata D:) Emmm... Masz zły humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Nie ^^ Masz mleko z keczupem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Nie ale moę sobie kiedyś takie zrobić Masz żabę marynowaną w błocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jeszcze nie... JESZCZE Masz krzesło ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się