Tarreth Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Macie podstawę dobrej wręcz gry. Rozwijajcie posty, bawcie się, nie spamujcie i temat będzie wspaniały. De facto wojownicy są tylko z Kasty Ognia, więc nie wiem, czego chcesz. I znajcie Łaskę Imperatora, bowiem temat nie zostanie usunięty, jeśli podniesiecie poprzeczkę, we xenońskie brudy! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Dobra więc proponuję Zrobić listę 1.Ahzek-edit:Aun'vre 2.niezwyciezony1-Shas'o(wiadomo) 3.kochamchemie-Fio'la(engineer ) 4.Sindrii-Aun'saal(czarownik możesz uczyć dalej zgłaszajcie się Podać krótki powód dla którego wstępujecie.....pls I napisać do jakiej kasty chcielibyście należeć.... (ps może mnie nie byc przez jakiś czas więc bądźcie cierpliwi) "The patient hunter gets the pray" Link do komentarza
Nikern Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 To ja proponuję wypić zdrowie Tarretha za przywrócenie tematu! A co do dołączenia się to się zastanowię bom jest lojalista Imperialny. For teh Emprah Link do komentarza
Buziol Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 No z tą kastą powietrza to tak średniawo (prawko jest, ale na pilota to prędzej orka bym dał jakiegoś..będzie bezpieczniej ). W moim przypadku to prędzej niższy Aun' ('Saal najniższy był chyba?) albo średni/wyższy Por' ('Vre lub 'El) jeśli patrzeć na zainteresowania i predyspozycje. Link do komentarza
Iron Shield Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Jam jest z Inkwizycji Ordo Malus więc jestem po to by strzec prawa lecz moge wspułpracować z Tau "jeśli"pomoże to Imperium Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Iron.....pls współpracować Ale dobrze możemy utrzymywać stosunki dyplomatyczne..... Choć na razie widzę tu zrzeszenie 2 ras przeciwnych imperium....... Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Matalos chętnie stanie po stronie Większego Dobra, pod warunkiem że mianujecie go Fio'O, planistą kasty ziemi. Lista powinna może znaleźć się w pierwszym poście, co? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Wise decision...... Hmmm pierwszy post ok. Zamieszczę tam jeszcze tabelę z rangami i kilka innych rzeczy..... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Proszę o przydzielenia mnie do Kasty Powietrza . Chcę służyć większemu dobru . Proszę o mianowanie mnie na Egzekutra floty Tau jako Rias'O. Link do komentarza
darkangelPL Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 *wchodzi marines chaosu w barwach oddziału śmierci z zakonu hydr (czarny z granatowym połyskiem)* Witajcie, wielcy wojownicy Tau... Czy udzielicie schronienia wojownikowi chaosu? Nasz oddział został rozbity podczas bitwy na Kronosie... Jakoś dałem radę przybyć tutaj... Z chęcią dołączyłbym do oddziału egzekutorów z kasty ognia... A i gdzie moje maniery... Jam jest Raven, po prostu Raven... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Zaiste chcesz dołączyć do kasty ognia niech więc będzie...... Jesteś doświadczony w walce więc będziesz naszym Shas'vre Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Flota własnie się zebrała czekamy na rozkazy do czynienia większego dobra. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Jak na razie jest nas za mało, poczekajmy na więcej osób które chcą służyć większemu dobru........ Link do komentarza
darkangelPL Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 *wchodzi w robotycznej zbroi tau zmodyfikowanej na modłę chaosu, znak tau, barwy jego byłego oddziału* Dziękuję za daną mi szansę, czekam na rozkazy... Shas'vre melduje się do pełnej gotowości bojowej *salut* Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 A kto będzie dowodził wojskami? Ja jako komandor czy któryś z niebian? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 I czy mamy Niebianina ? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Wojska-komandor Niebianin-wszystkim(mamy dwóch:rainderp:) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Niebianinów wystarczy tylko 1 . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Wystarczy.......ale jeden jest Lordem(Pasowało do ChaosuxD Więc mamy dwóch Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nawet nasze wojowniczki walczą w imię większej sprawy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Więc widzicie.........tolerancja i emancypacja pełną gębą........ Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Mamy duże... LUFY! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Dobra teraz bez spamu czekamy na kolejnych(dajmy przykład innym działom co to znaczy organizacja:rainderp:) Link do komentarza
Tarreth Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Wtrącę kilka rzeczy, jako obserwator: kochamchemię: Upomnienie, dotyczące postów. Post, składający się z pojedynczej emotki nie pomaga waszej sprawie. Iron Shield: Zdrajca i heretyk. Po pierwsze Ordo Malleus walczy z demonami, a nie z obcymi. Po drugie oni nawet nie myślą o rozmowie z obcymi. Po trzecie od obcych jest Ordo Xenos, a po czwarte oni rozmawiają z Xenos tylko na przesłuchaniu. I najważniejsze: Żaden lojalny Szary Rycerz nawet nie odezwałby się do obcego. Teraz tak, wnosząc o sensowną dyskusję, pytam o Flotę Rój Kraken, która dociera do waszego ekhem... "Imperium". Jak macie zamiar walczyć z czymś tak ogromnym? Cały Ultramar (Czyli Subsektor, w którym znajduje się wasza łupina orzecha) gromadzi się, by walczyć z Flotą Rojem Behemoth, którą już raz odparli z Macragge, kosztem całej I Kompanii Ultramarines, oraz wielu innych Aniołów Śmierci Imperatora tego zakonu. Jesteście niemal odsłonięci. Jaką siłą dysponujecie, by stawić czoła czemuś, co ma rozmiar galaktyki? Link do komentarza
Recommended Posts