Szarik181 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Zabawa znana jeszcze za czasów starego OT, niektórzy userzy powinni ją znać, dla tych, którzy ją nie znają, już wyjaśniam: Użytkownik XXX podaje przyczynę np: "Medyk! Mam topór w głowie", natomiast użytkownik YYY mówi, żeby wyjął go sobie i później mówi swą przyczynę. Jeśli to zrozumieliście, to zaczynam: Medyk! Ugryzł mnie radioaktywny żuk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 to teraz ty go ugryź "Medyk !" , mam strzałę w kolanie ! ( fani gry Skyrim , będą wiedzieli o co chodzi ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Oderwij nogę ,będzie po sprawie ^^ Medyk !!! Mam ...Dziurawe kopyta ,skrzydła ważki i kocie oczy ! Powinno wam się skojarzyć z pewną Królową z MLP ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Zapisz się na listę podmieńców ;] Medyk!! Nudzi mi się! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To go wyjmij! Medyk!!! Ugryzł mnie Bloody Hooves (kucykowa wersja zombie) i się przemieniam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 to zjedz własny mózg MEDYK!!!!!! mam widelec w stopie!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 to wsadź sobie jeszcze nóż i smacznego. MEDYK!! Zostałem pogryziony przez justina biebera! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nic na to nie poradzę Medyk! Boli mnie głowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To ją wytnij Medyk! mam dziurę w głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 to se kup protezę~! >3 MEDYK ! Przedziurawiono mi lewe jądro kasztanem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 utnij drugi Medyk! nie mam rękiZ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 to przyszyj sobie do ramienia piłę łańcuchową medyk, chyba umarłem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ty kop grób, a ja zawołam grabarza. MEDYK! Cierpię na ciężki przypadek nudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 WYPIJ KWAS! medyk, mam kaszel! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Zjedz banana i zadzwoń rano. Medyk! Klacz wpadła mi w oko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 dosłownie czy w przenośni? jak dosłownie to ją sobie wyciągnił, chociaż pewnie już jest za późno. jeżeli w przenośni to idź się... *CENZURA* Medyk! mam głupie pomysły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 To id się walnij patelnią i ci przejdzie! Medyk! Jestem dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soonrise Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Na to nic nie poradzę. Medyk! Pogryzły mnie Magiczne Wiewiórki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 To sam teraz pogryź. Medyk! Mam ochotę znowu przeczytać 10 przeczytanych książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie czytaj, czytanie psuje oczy. Medyk! Nic mi nie jest! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przyznanie się do tego, ze nic ci nie jest, może świadczyć o zbytpewnejpewnoscinatematswojegozdrowialiozy. Powinieneś pójść do lekarza (Ja ci nie pomogę, jestem lisem) MEDYK! Mam butelkę z FRUGO w gardle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To ją se wyjmij. (Ej ja też jestem lisem i nie zdzieraj ze mną (Paczeć na rangę)) Medyk! W kółko słucham muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To teraz posłuchaj w kwadrat. Medyk! Mam ochotę przeciąć kogoś na pół piłą mechaniczną w szopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wejdź do szopy i przetnij siebie samego. Medyk! Ja nie żyję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tu potrzebny jest ksiądz. Medyk! Krokodyl właśnie zjada moją rękę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się