Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nic nie poradzę... Medyk!Yaoi i Yuri mnie przerażają!(Fakt,że mam fazę na parę Oz x Gil ale to raczej Shonen-ai...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Oglądaj mlp! Medyk! Józio nie dojechał na imprezę i nie mamy ogórów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Thriller maybe? Medyk!Shut up ang give me my money! ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Kobieto!Ty chcesz mi mózg rozwalić! ;_; Medyk!Oszalałam na punkcie "Sagi Evil"("Story of Evil") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Kobieto!Ty chcesz mi mózg rozwalić! ;_; Masz coś do Neko Isia? >: d To słuchaj,kto zabrobi? Medyk!Znalazłam BARDZO ładny csplay moje ulubionego bohatera~! Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Cieszę się Masz coś do Neko Isia? >: d Nie nie mam...przyznam,że jest uroczy... Medyk!W kółko słucham tą piosenkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Czy mnie słuch nie myli,czy to Kaito ? D: MEDYK! Bo mój OC jest w związku z szalikiem ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Miej oczy na nich,podobno szaliki są niewyżyte D: Medyk!Podobno jestem w związku z 2 postaciami fikcyjnymi! D: Znaczy mi tam to nie przeszkadza,nawet się cieszę ale... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 O jednego za mało, do trzech razy sztuka Medyk, mam depresję z powodu śmierci kota... ;-; (serio...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 O jednego za mało, do trzech razy sztuka Racja,przecież już mam 1 kandydata...ołtarzu,nadchodzę! Też,mam depresję...jeśli to depresja przejściowa to przejdzie za max miech ale jeśli to tylko pogłębiło depresję stałą...oh *hug* Medyk!Zabrali moją Lune! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Juz jej nie odzyskasz. Medyk! Chciałam być normalna, ale potem poznałam ludzi na MLPPolska i wszystko poszło w piz u. ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Nie wiem, weź coś na uspokojenie. Jako lekarz polecam cyjanek potasu. Medyk. Łeb mnie boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Odetnij sobie, to nie będzie boleć. Medyk! Kiszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Archimedes...Mam coś dla ciebie. Medyk?Drugi medyk!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 To Tamara jest Medykiem. Jam jest Pyro. Mfmm Hmmm! Medyk! Lektury. ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Tia... pozdrawiam Medyk! Pole minowe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Kupy po psie się sprząta... MEDYK! Bo mi zespamowali aska ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Bravo ;-; Medyk!Wkurza mnie już kolega ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) To nie zwracaj uwagi! Medyk!Nie wiem czy iść na spotkanie klasowe(chodzi o starą klasę) Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 leć, dobrze jest zdobywać nowych znajomych, ale nie można zapominać o starych. MEDYK ! Mam nagły przypływ optymizmu, spowodowany weekendem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Spokojnie, i tak kiedyś umrzesz. MEDYK! Spać mi się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Wiesz, nie żeby coś, ale zostało 10 miesięcy, weekend minie jak z bicza strzelił, na pewno masz jakiś sprawdzian. I matuuura idzie! JEDIT: Przejdź się po lesie. Medyk. Babcia chce mnie wysłać do Korei Północnej. Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Oszukaj system i wyślij do Korei babcię. Niech walczy! Medyk! Umieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Przeżyj! MEDYK! Ręka mnie boli od rysowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Utnij, nie będzie bolała. Chyba że bóle fant(d)omowe Medyk, potrzebuję morfiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się