Hajime Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To wyrzuć telewizor .__. Medyk! Lubie placki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Sformułowanie "lubię placki" świadczy o głębokim urazie psychicznym!!! Natychmiast obejrzeć odc. teletubisiów!!! Medyk, skaleczyłem się bombką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 to pobaw się drugą Medyk! Zamieniło mnie w kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 to się ciesz MEDYK cofnołem się w czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Teraz cofnij się w przestrzeni. Medyk, śnieg pada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To go zjedz. Medyk. Głupota mi strzeliła do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Obejrzyj odc. Teletubisiów MEDYK! Ostatnio mam ochotę komuś odrąbać głowę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Bo masz bujną wyobraźnie. Medyk.! Tata przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 to go zpław MEDYK! odcięto mi ręke ponieważ zostałem ugryziony przez zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To użyj swojego rogu i ją napraw. Medyk.! Mam dwa pluszaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To niedobrze. Lobotomia now! Medyk, chcę być medykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Idź do szkoły. Medyk.! Muszę się uczyć.-.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To się nie ucz(taa łatwo powiedzieć) Medyk!Zakochałam się w hejterze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 to go zhejtuj Medyk, Snorki ukradły barszczyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 To też im coś ukradnij Medyk!Mam bule brzucha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 To idź do lekarza. Medyk. Ciemno.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 To zapal światło Medyk!Nie dostałam dziś hejta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Zrób filmik na youtube na którym pochwalisz się tym. Medyk! Chce mi się uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 musisz natychmiast zacząć kilku...nasto godzinną terapię w GTA, Call of Duty, World of tanks... gdzie chesz. MEDYK, mam katarek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Oderwij sobie nos , poprawi ci się c: Medyk! Mam zawał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 To jedź do szpitala Medyk!jestę muffinką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wracaj do pieca! Medyk! Mam bałagan w pokoju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 To go postprzątaj... Medyk!Chcę długie skarpetki...takie jak Derpy w moim avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Poproś Świętego Mikołaja niech kupi, stary piernik... Medyku, prześladuje mnie piosenka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 to posłuchaj tak długo inną aż przejdzie (10 godzin nyan cat powinno załatwić sprawę) Medyk! dostałem headshota i pozostały mi dwa punkty życia! (muszę koniecznie skończyć z battlefieldem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się