Chief Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Napisze krótko. Powrót z wielkim hukiem i rozmachem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ech, myślałem, że opowiadanie potoczy się inaczej. To raczej nie jest Anti-TCB. A szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ładne opowiadanie może troche pololupo ale ujdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Część 23 gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Całość czyta się świetnie, a niewielka ilość opisów są miłą odmianą po tradycyjnych ścianach tekstu w innych ff. Mnie się to podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 NOOO super jest też i TS, ale wydaje mi się, że Celestia, za łagodnie zareagowała na widok Szymona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 [...] Celestia, za łagodnie zareagowała na widok Szymona... Raz... Wydaje mi się, że Celestia ogólnie jest łagodna. Dwa... Teraz ma poważniejszego nieprzyjaciela. Trzy... Szymon jest w tej chwili jedyną osobą, która może jej pomóc. Dlatego jest łagodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Taa, Pose, ale widząc Jej wcześniejsze zachowanie, to i tak wydawało mi się, że ciut za delikatna reakcja była. Lecz jak to mówią, "wspólny wróg, jednoczy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Next part ready. Enjoy it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 No jest coraz ciekawej xD ps Pose... miesiąc, bez pisania i proszę, pomysłów tyle, że czytać nie nadążam nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 miesiąc, bez pisania i proszę, pomysłów tyle, że czytać nie nadążam nice Może kolejna przerwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Dopóki, masz wenę, to PISZ......a potem się zobaczy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Piszże to szybciej, jeżeli mógłbym prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Piszże to szybciej, jeżeli mógłbym prosić Nie mógłbyś. Napiszę wtedy, kiedy będę miał natchnienie. Nie chcę pisać na siłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Pose, polecam połączyć towszystko i np. napisać że od 1 roz. do 24 roz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 [...] przydałby się tu pewien metaforyczny tłum [...] Mi też tego brakuje... Pose' date=' polecam połączyć towszystko i np. napisać że od 1 roz. do 24 roz.[/quote'] Jak chcesz, to się baw, ja jestem zbyt leniwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Akurat ja to zrobiłem, taki nawyk żeby się wygodniej czytało ;p Sporo sobie fanficów pościągałem, jak przeczytam to napiszę co o tym myślę Na wstępie tylko napiszę że pomysł mi się podoba. Fajnie wyszło, ciekawy jestem jak się dalej akcja potoczy Powrót ludzkości .docx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Kolejna część czeka na przeczytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Brak TAGów. Proszę przypisać odpowiednie TAGi według tej listy. W przeciwnym razie temat zostanie usunięty w ciągu trzech dni od dzisiejszej daty [02.08.2013]. Pozdrawiam Have a Nice Day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Wow...mocne Pose xD akcja idzie pełną parą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Spamer i tyle.....myśli, ze se ponabija...phe.... jakby kogokolwiek to interesowało... Jak na razie to Ty spamujesz. ~Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Spamer i tyle.....myśli' date=' ze se ponabija...phe.... jakby kogokolwiek to interesowało...[/quote'] Że niby kto spamuje i co nie jest interesujące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Jak dla mnie ten fanfic jest super ! Z niecierpliwością czekam na następną cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Pose fanfic super;p chodziło mi o Decadeda co kulturalnie uderzył jak Hanka w kartony..... ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Oj tam, taki ma obowiązek. I tak lepsze to, niż warn/usunięcie tematu. (Ponoć są tacy, ale ja nie znam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się