max6x8 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Świetna część czekam na więcej z niecierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Kurczę... Muszę chyba zacząć się dłużej zastanawiać... Bo im bardziej bezmyślnie piszę, tym bardziej wam się podoba... Przy okazji... Część ósma już jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Czyta się fajnie, jednak chaptery są za krótkie. Możesz też poruszyć kilka pobocznych wątków takich jak wydarzenia w pałacu czy (teraz coś co może urozmaicić całą historię... a niektórzy uznają to za herezję) shipping szymlestia jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 more...plisss! dobre, czuję wiszącą w powietrzu epicką walkę " shipping szymlestia"....NIE!!! NIE!!! NA WIECZNY CHAOS... NIE!!...gdzie jest mój kufel zagłady!? jak pragnę chaosu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Na pytanie "gdzie Lena?" powinien raczej powiedzieć "nie wiem". CHEATER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Duży plusik za całokształt, nieżle przemyślane. Choc można by się trochę natrudzić by rozwinąc rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Duży plusik za całokształt, nieżle przemyślane. Choc można by się trochę natrudzić by rozwinąc rozdziały. Za przeproszeniem... WTF?! Tak bezmyślnie piszę, a tu widzę tekst "nieźle przemyślane"?! A rozdziały są krótkie, bo jestem leniwy. Nie chce mi się dużo pisać, poza tym... Odcinki MLP też są za krótkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Jak to możliwe, że tak szybko wrzucasz kolejne części? shipping szymlestia Chyba już dawałem taki pomysł, ale nie użyłem określenia shipping, a tym bardziej szymlestia, poza tym wolałbym to zobaczyć trochę później żeby za szybko nie popsuło to innych rzeczy. Tak czy siak popieram ten pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 No jest coraz lepiej, oby za szybko nie było końca, bo robi się ciekawie. I nie mogę się doczekać spotkania z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 I nie mogę się doczekać spotkania z Luną. A ja nie mogę się doczekać zamiany Luny w kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Macie kolejną część. Czytać, komentować i takie tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 No superowa ta część jest, czekam na kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Szymon=człowiek skur***l. "Chcecie mi pomóc? Nie? To was zmuszę i będzie spoko." Zdesperowany, chwyta się metaforycznej brzytwy... SUPER!!! Czego chcemy? Więcej rozdziałów! Kiedy chcemy? Jak pose napisze! Kiedy ma napisać? Jak będzie chciał, ale do 30.11.2012 chcemy kolejną część! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Ciekawe czy Szymon by się zdziwił kiedy zobaczyłby wielką niedźwiedzice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Mam nadzieję, że to jaskinia misiów, które ich wszystkich roszarpią na malusie kawałeczki:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Szymon=człowiek skur***l. Ja uważam, że jest to bohater. Chce on przywrócić ludzkość do życia i odbudować jej dawną chwałę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Opowiadanie Popolupne ale fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Szymon to HOZowiec(humanizacja dla ocalenia Ziemi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Z dedykacją dla Matalosowego tłumu: Pose chciał, Pose napisał. Jest część dziesiąta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Dziś było wyjątkowo krótkie. :} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Juz widze te pociski z eliksirem ladowane do np. Snajperki, juz widze te mozdzierze z gazem humanizujacym. Juz widze ludzi tryumfujacych z okazji zdobycia Canterlotu w 1945r. po wynalezieniu eliksiru... Taaa chyba lekko wybieglem na przod, i na takie fice pora nadejdzie. Przesadzasz... Skąd on weźmie snajperki i moździerze? Niemniej, taki łuk ze strzałami z eliksirem to niezły pomysł, tak samo gaz... Dzięki za pomysły, może nawet to wykorzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Miotacz Eliksiru. Wpadamy z taką bronią do miast i mamy armię ludzi!!! Weeeee! Potrzebujemy: - Zbiornika z eliksirem. - Pompy (nawet takie coś z kuźni działa). I heja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Matalosu, rozczarowałeś mnie... Żadnego metaforycznego tłumu? :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pose, Matalos płaci nam za posty! - Więc czemu nie pojawiliście się? Bo nie zapłacił! - A czemu teraz jesteście? Bo zapłacił! - Więc czego chcecie? - Czego chcecie? Eeee... kolejnych cześci? To chyba oczywiste, czemu mamy się powtarzać. W sumie to twoja kasa, więc... Pose, dawaj kolejne części szybciej, to Matalos nam więcej zapłaci!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 yeah! gość jest dobry. Można ten eliksir dodać do ujęć wody pitnej, equestriańskich zapasów cydru....i wtedy odpalają głowice nuklearne!...no dobra może nie...ale i tak czuję wiszącą w powietrzu epicką walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się