Skocz do zawartości

Pytania do Rainbow Dash

Cahir

Recommended Posts

Witaj Rainbow Dash, doskonała, wyśmienita, wspaniała, cudowna lotniczko. W poprzednim powitaniu ostrzegałam, że moje pytania będą dość dziwne i irytujące. Tym razem postanowiłam Ci dać coś sensownego. Chciałam Cię na początku przetestować, na jakim pytaniu się zaczniesz się denerwować (ale na serio chcesz coś kupić? :rainderp:) . Twój tok myślenia mnie nieco rozbawił. Przejdźmy od razu do rzeczy bo nie mamy całego dnia.

1. Jaka była ostatnia rzecz wykonana przez Ciebie własnoręcznie?

2. Co sprawia, że panikujesz?

3. Co Cię najbardziej frustruje?

4. Wygrałaś kiedyś Big Milka? *o*

5. Jaki jest najbardziej interesujący obiekt w Twoim pokoju?

6. Czy obawiasz się przyszłości?

7. Wolisz herbatę, kawę czy kakao?

8. Jaka jest Twoja wyjątkowa słabość?

A teraz coś na deser.

Według Ciebie...

Podaj 10 faktów o Sobie.

Pozdrawiam!

Phinbella Flynn

Edytowano przez Phinbella Flynn

1. Dlaczego w moim śnie znalazłam cię w zamrażarce? O dziwo żywą?

2. Dasz z kopytka mojemu bratu - kretynowi? 

3. Zjemy razem kisiel?

4. Jaka jest twoja ulubiona część Daring Do?

5. Jadłaś kiedyś Skittlesy? 

6. Na koniec: Dostanę huga, mimo zabrania Ci cennego czasu?  :rd7:

Siema, najlepsza, najfajniejsza RD! Mam dla Ciebie kilka pytania, na różne tematy. Jedna seria pytań(lecz długa) co miesiąc, trzymam się własnej tradycji. Myślę, że me pytania Cię zaciekawią i że z chęcią na nie odpowiesz.

Wyobrażasz sobie znaczki u CMC(a przynajmniej u Scootie, rozumiem, że nie znasz ich wszystkich do końca)? Jak według Ciebie, by wyglądały?

Jak to jest teraz ze Scoot, po tym, kiedy wzięłaś ją pod własne skrzydła? Myślę, że nauczyłaś jej, kilku sztuczek.. Przylatuje czasem do Ciebie na śniadanie, albo po prostu w odwiedziny, do Twojego domku? Spędzacie ze sobą dużo czasu? Hmm.. Za pewne pokazywała swoje figle na hulajnodze. Co ogólnie sądzisz, o swojej małej siostrzyczce?

Masz inną, jakąś taką samą, super sztuczkę, oprócz Sonic Rainboom? Dobry lotnik, powinien mieć coś, równie niesamowitego w zanadrzu.

A teraz, jedno pytanie związane z forum. Przepraszam, że o to pytam, ale zapewne pytania, o forum, nie zaciekawią Cię zbyt.
Obiecuję, że będzie tylko jedno - Co sądzisz o swoim dziale, opiekunach(i ogólnie o całym forum)? Byłoby mi miło, gdybym usłyszała Twoją opinie, na ten temat.

Teraz trochę klimatów wojennych.. Nazwanie swojego żółwia "Tank", skusiło mnie, by zapytać właśnie w tym klimacie.

Jaka jest Twoja opinia, właśnie na temat wojny? Nazwałaś swojego żółwia, "Tank", dlatego, bo lubisz czołgi, czy dlatego że po prostu wygląda jak czołg?

Wypadało by, też zapytać trochę, o życiu i bocznych zainteresowaniach(co powinnam dać na początek, ale już trudno).

Jaki jest Twój ulubiony transport(oprócz skrzydeł.. Jeśli by Ci wpadła na myśl, by wspomnieć o skrzydłach)?

Skąd, masz ten piękny dom, przy Ponyville? Moja opcja, to to, że po prostu go sobie kupiłaś, za zarobione fundusze.. Czy się mylę? Zapewne, jeszcze przed przeprowadzeniem, do tego domku, mieszkałaś w Clodsdale(jak zgaduję, każdy młody pegaz), od kiedy w nim mieszkasz? Jeśli możesz, opisałabyś Twojej wielkiej fance, jak to jest dokładnie z tym, Twoim domkiem.

Ostatnie pytanie, bardzo mnie intryguje.

Jak wyglądało Twoje dzieciństwo? Gdzie mieszkałaś, co robiłaś.. Co się z tobą działo? Mam nadzieję, że zapamiętałaś z przeszłości, choć jeden dzień młodości...

Mam nadzieję, że nie za dużo. Jeśli tak(no na pewno), możesz odpowiadać na raty, doceniam wasz brak czasu.

Pozdrawiam ciepło! Wpadnę za miesiąc(albo i szybciej).

Czekam na odpowiedzi.

• 2 weeks later...
Gość Nie sądzę

Hej. Pytania do ciebie ode mnie:

1. Lubisz śpiewać?

2. Czy lubisz gdy PP cię przytula?

3. Do czego według ciebie najlepiej pasuje dżem z jabłek Zap?

Edytowano przez Rainbow Dash ;)

• 4 weeks later...

Hej(nie, tym razem nie zaleję Cię ścianą pytań)! Tym razem, naprawdę kilka drobnych, treściwych pytanek.

1. Jak często przylatujesz do Cloudsdale? Tylko na wyjątkowe okazje(zawody itp.), czy też może do znajomych?

(dziwnie się czuję numerując pytania)

2. Masz jakiś inny cel(oczywiście, oprócz dostaniem się do WB i zostaniem oficjalną najlepszą lotniczką w Equestrii)?

A teraz taki troll na koniec..

3. Gdzie zazwyczaj robisz zakupy(ale na serio)? :rainderp:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Utwórz nowe...