Spoiler Cat Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Chcesz cydru? a może applejack daniels? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Trolujesz czasem strony? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 droga Rainbow czy czytals cos potem? kolejne opowiesci przygodowe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Ok to teraz jako wojskowy zadam pytanie:Czy potrafiła byś obsłużyć karabin maszynowy M4 oraz pistolet deagle Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Czytasz czasem grimdarki ??? Jeśli tak to czy przeczytałaś już "Rainbow Factory" lub "Cupcakes" ?? Co o nich sądzisz ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Ty farbujesz grzywę i ogon czy masz tak naturalnie ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Witaj Rainbow Dash! Co o tym myślisz ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Heja RD! To ja. Twój nowy regent Jestem przekonany, że będziemy się razem super bawić. Cieszysz się? P.S. chcesz marchewkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Poscigasz sie ze mna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Jak tam twoje marchewki, Dashie? Już cię Avan przekabacił na nie, czy się jeszcze bronisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Chetnie takim cacuszkiem polatam jednak ja mialem na mysli sprint a nie latanie Moge cie poglaskac? )^ɛ^(\ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Chimmy Cherry czy Cherry Changa ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 YAAY!!! *rub rub rub* :3 jaki fajny brzuszek Umiesz spiewac? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Arabowie ? MÓJ ULUBIONY ZESPÓŁ! Też lubisz piosenkę Allah Akbar ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Aj sie przyznała, ze cie bardzo lubi... ;3 To znaczy, że chodzicie ze sobą ;3? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Jak tam sobie radzisz z kucami... wysokich sfer? Dajesz sobie z nimi radę, czy cię wpieniają? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Dasz zkosztowac teczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Siema RD! Jeśli byłaś na koncercie eee no bo ten widziałem ,że kogoś tęczowego walnął odłamek jakiegoś budynku... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewcio122 Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Witaj RD. Moje pytanie jest takie ile miałaś lat jak wykonałaś sonic rainboom? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Hej RD, odżywiasz się zdrowo? Wiesz, sportowcy muszą przestrzegać odpowiedniej diety żeby być w formie, a Ty? Macie w Equestrii jakieś gry zespołowe czy tylko sporty indywidualne? Jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby Fluttershy dostała od Spitfire kostium Wonderbolts? http://img.ponibooru.org/images/a7/a77a3a1eab7e38eeb3143dcc499ea44b Widzę, że masz już pewne kontakty z Wonderbolts (przy tworzeniu tornada była obecna Spitfire). Czy Twoje kontakty z nią kończą się na zwykłej znajomości czy jest między Wami coś więcej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Mierzył ci ktoś kiedyś maksymalną prędkość, jaką osiągasz "normalnym" lotem (tzn. wyłączając Sonic Rainboom i podobne)? Jak tak, to ile wynosiła? Jakim kucem byłaś w młodości? U niektórych przekonanie o niezwykłości i powiązanych cechach wynika z traumy w młodym wieku. U ciebie z czego wyrasta? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Mam parę pytań: 1.Czy zastanawiałaś się kiedyś co byś robiła gdybyś była ziemskim kucykiem? 2.Ścigałaś się kiedyś z kimś kto był szybszy od ciebie? 3.Jaka jest twoja ulubiona powietrzna sztuczka? (Nie licząc Sonic Rainboom oczywiście) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9x9 Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Rainbow Dash. Jesteś ideałem czystej zajebistości!! Wiem, że nigdy nie będę taki jak ty. Ale proszę, powiedz mi. Co mógłbym zrobić, by być chociaż trochę tobą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Dashie, pójdziesz ze mną na maturę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 SHOW ME YOUR WARFACE! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts