Duncans Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Ja mam pytanie które strasznie mnie nurtuje od twojego "pojawienia" się w necie, o co chodzi z tą całą Twilightlicious? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Co byś wybrała - Magię czy przyjaźń? (Pomińmy fakt iż friendship is magic) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Droga Twilight: - Jaką książkę przeczytałaś jako pierwszą? - Czy odpowiesz mi na moje pytanie zanim je zadam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Droga Twilight Sparkle Chciałem cię zapytać, jakie są twoje plany na przyszłość, czy masz może jakieś konkretnie marzenie ? I czy jest może w Equestrii kucyk który ci się podoba szczególnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelpher Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Hej Twilight. Moje pytanko brzmi: czy podczas teleportacji zdarzają się może skutki uboczne? Np. zawroty głowy, mdłości? Ile wynosi granica odległości, w obrębie której możesz się teleportować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Witaj Twilight, mam pytanie - Czy 6 mniejszych gwiazd na Twoim Cutie Mark oznacza 6-cioro przyjaciółek- mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Howdy ,Twilight! Czy oprowadziłabyś tego no...Cejrowskiego(Z programu ,,Boso przez świat": http://www.youtube.com/watch?v=HV905fFQ8pA) jak by zawitał do Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witaj, Twilight Sparkle, miło mi cię poznać - ile masz książek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Panno Sparkle. Od jakiegoś czasu dręczy mnie pewne pytanie. Mianowicie, czy użyłaś, bądź miałaś kiedykolwiek styczność z zaklęciem odmładzającym? Jeśli tak, jakie były efekty? Czy jest ono niebezpieczne? Czy jest ono długotrwałe? Czy w ogóle istnieje? Będę wniebowzięty jeżeli zechciałabyś zaspokoić mą ciekawość. Pozdrawiam. Z poważaniem, Sir Wilson. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Ja mam pytanie do Twojego awatara... Gdzie się podziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jakiego zaklęcia użyłabyś na Siperze? Z takich pozytywnie zakręconych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Droga Twilight! Mam taki problem: chciałbym być lepszym przyjacielem dla innych, ale nie potrafię. We wrześniu 2011 r. przechodziłem przez... może nie depresję, ale takie załamanie. Od tamtej pory moje życie wygląda inaczej. Bywam agresywny i niemiły zupełnie bez powodu a czasami po prostu łatwo się denerwuję. Nie obchodzą mnie inni. Nie widzę w moich znajomych jakiejś większej dla mnie wartości (nie we wszystkich). Kiedyś było inaczej. Teraz zdarza mi się (już mniej) negatywnie myśleć o sobie i swojej przyszłości. Jak mogę to zmienić? Wiem, że to jest trudne pytanie, ale bardzo zależy mi na odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Droga panno Sparkle! Na wstępie chciałbym podziękować Tobie za czas i poświęcenie z jakim zajmujesz się biblioteką w Ponyville -- dzięki Twojej sumienności i nieocenionej pomocy byłem w stanie znaleźć bardzo starą i niemalże zapomnianą księgę potrzebną do moich badań, bez których mógłbym nie oddać wyników w terminie. "Obscure Unicorn History" pióra Hampla Hoofellworth'a to rarytas dzisiejszymi dniami. Moje pytanie do Ciebie brzmi -- czy kiedykolwiek myślałaś, by przygarnąć ucznia i uczyć go tak, jak miłościwie panująca nam Księżniczka Celestia uczy Ciebie? Moim zdaniem w okolicy (jeśli nie w całej Equestrii) nie ma drugiego równie zdolnego jednorożca który nadawałby się na nauczyciela magii. Zastanawiałaś się kiedyś nad karierą nauczycielki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Droga Twilight ! Mam takie pytanie czy poeobka ci się jakiś kucyk w Equestri a jeśli tak to jaki twój największy fan macko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Droga Twightlight! Jakie było najpotężniejsze zaklęcie jakie rzuciłaś? Jak bardzo byłas osłabiona po jego rzuceniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Udzielasz korepetycji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Hej Twilight!! Wiesz coś o podboju kosmosu? Wiemy ze rakiety nie zdobędziemy, ale Scoot wpadła na nowy pomysł! KATAPULTA!!! WYSTRZELI NAS W KOSMOS!!!! Glupie nie? ODLOTOWE!!!!!! Masz jakieś rady? Potrzebujemy skafandrów i pomocy ! Doradz nam coś. Prosimy!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Droga Twilight nurtuje mnie pytania: - Czy istnieją tam u was wyznania różnych wiar? - Co sądzisz o Fluttershy? I na koniec;) czy dała byś rade kogoś uleczyć? (Np. Mnie or Cb) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Dear Twilight .. Czy jak czarujesz to też kończy ci się Mana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Twilight , przez ile jeszcze lat bedziesz trzymac spika ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Panno Sparkle, czy posiadasz może w swojej bibliotece jakieś księgi, prawiące o Czarnej Magii? Czy czytałaś już takowe? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Myślisz, że walka na magię to dobra okazja by sprawdzić swoje zdolności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadenza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Twillight pytanie do Ciebie brzmi : Czy masz jakieś swoje ulubione książki i zaklęcia? :angel: Zakazane jest używanie kolorowych czcionek przez osoby do tego nie upoważnione. ~Tisosek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Droga Twilight Jak się czujesz po wizycie swojej alternatywnej odpowiedniczki ? Mam nadzieję że cię nie poturbowała, ale jakby co to daj mi znać. Nauczę ją dobrych manier... I czy tworzysz własne, oryginalne zaklęcia czy używasz już istniejących, w codziennym życiu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witaj Twilight. Jesteś moim ulubionym kucykiem ale w sumie powinienem przejść do pytań . Więc: 1. Czy w Ponyville jest jakiś kucyk, który Ci dogryza? 2. Te "pasemka" na Twojej grzywie coś symbolizują czy są żeby były (wiem, że dziwnie to brzmi). 3. Jakie imię żeńskie (ludzkie) Ci się najbardziej podoba, a jakie męskie (też ludzkie:D). 4. Chciałabyś być człowiekiem na jakiś czas? 5. I ostatnie by Cię już nie męczyć. Czy jest (lub może być) jakiś sposób by dostać się do Equestri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts