Exemundis Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Czy chciałabyś być Alicornem? I co sądzisz o kinezach (pyrokineza, hydrokineza itp.)? Bo co jak co taka magia istnieje w świecie ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Droga Twillight - zadam Ci trzy pytania. 1.Czy masz zamiar mieć ucznia/uczennice w przyszłości? 2. Czy lubisz banany? 3. Ile znasz kucyków z Canterlotu i czy znasz Fleur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Twilight co o tym sądzisz? ktoś nieźle udokumentował tamten piątek. Lubisz takie imprezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Hej Twi! Jeżeli grasz w gry to na jakie jesteś bardziej nastawiona na akcji czy na wyścigowe ? Jeżeli chodzi o mnie to ja jestem nastawiony bardziej na akcje . Chodzi mi o gry takie jak Crysis 2 lub Battlefield 3 I mam jeszcze jedno pytanie . Czy lubisz techno ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader_PL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Hey Twi, mam parę pytań: 1. Czy była jakaś książka która Ci się nie spodobała, pomijając tą którą podarował Ci Solar (zerknęłaś chociaż do niej)? 2. Czym będziesz się zajmować gdy skończysz studiowanie u Celestii? 3. Czemu tak się boisz poddania próbie twoich umiejętności i wiedzy? Przecież jesteś jednym z najlepiej wyedukowanych kucyków w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 (Nie wiem czy pytania już nie było, ale trudno ) Co sądzisz o wpychaniu Cię w temat książki/filmu Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Moja droga Twilight ostatnio przeczytałem crossoverowe Ficki MLP x Lotr Fellowship is Magic i two Towers of Tolerance w związku z tym mam 2 pytanka 1. Czy gdybyś naprawdę znalazła się w Śródziemiu w czasie Wojny o Pierścień, to co byś zrobiła ?. Uległabyś złemu czarowi Pierścienia tak jak przedstawił autor czy raczej nie ? 2. W 2 przedstawionym przez mnie ficu Autor sugeruje, że odczuwasz coś do Cenistogrzywego, ale jak było gdybyście naprawdę się spotkali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julamid Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Droga Twilight Sparkle jestem jednym z twoich fanów pragnącym odpowiedzi na pare pytań... Czy słyszałaś o ksiągach... Johna Flanagana Zwiadowcy!!!!???? Czy zawsze będziesz towarzyszyć książniczce Celestii? Co będzie jak spike urośnie i sobie gdzieś pójdzie (może) a Sowalicja poleci sobie gdzieś... znajdziesz nowego zwierzaka? A poza tym zauważyłam że na tym zdjęciu droga twilight nie masz rogu czy to przez discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Paparazzi są wszędzie. co powiesz na to zdjecie? Dokładnie widać gdzie się patrzysz. Co byś zrobiła temu paparazziemu jakbyś go złapała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Droga Twi, mam pytania: 1. Czy zamierzasz,( to znaczy masz w planie) wychodzić za mąż? 2. Czy chcesz mieć w przyszłości dzieci? Jak tak to ile i jakiej płci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoundnr1 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ja też mam parę pytań: Czy oglądałaś igrzyska? :] Czy często widujesz się ze swoją rodziną? Czy teraz, po ślubie twojego brata jesteś powiązana z rodziną królewską? No i dlaczego akurat Cadance była twoją opiekunką? Przecież jest księżniczką? Czyżbyś miała jakieś "wtyki" w dworze królewskim już od najmłodszych lat? :3 Serdecznie cię pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ponyville to wieś czy miasteczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Armpit> Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Witaj Twilight! Jak to możeliwe że w waszym świecie mają rację bytu tak bardzo żywe kolory? Czy to wpływ jakiejś magii na otoczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Droga Twilight czy mogę ci zadać jedno pytanko ? Jak wiesz Spike kocha się w Rarity, czy nie lepiej powiedzieć mu by sobie odpuścił bo może jedynie się rozczarować ? No chyba że twoim zdaniem to minie, ale ja wątpie. No i Spike nigdy nie miał prawdziwej matki, a ty oczywiśćie mu jej nie zastapiłaś. Czy kiedykolwiek nieświadomie dawał jakieś znaki że nigdy nie czuł matczynej miłośći ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Droga Twilight Sparkle Zastanawiam się, czy nie znasz jakiegoś zaklęcia, które zmieniłoby mnie w kucyka i przeniosło do Equestrii. Jeśli tak, to zamawiam bilet w jedną stronę na przyszły piątek. Chciałem jeszcze zapytać, czy teleportowanie kogoś wymaga tyle samo czy więcej energii niż teleportowanie siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Droga Twilight Sparkle Co byś zrobiła gdyby Księżniczka Celestia odebrała ci tytuł najlepszej uczennicy i dała go Trixie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Droga Twilight. Mam kilka pytań, tak jak każdy w tym temacie Oto one: Co sądzisz o ludziach? Jesteś bardziej humanistką (albo raczej ponyistką ) czy raczej umysłem ścisłym? Lubisz historię? Jak myślisz, czy rozwój technologii (którego jak przeczytałem, niezbyt akceptujesz) pozwoli kiedyś kucykom na opuszczenie swojej planety i postawienie chociażby pierwszego kopyta na Waszym księżycu? Czy na Waszej planecie istnieje tylko Equestria, czy są jeszcze jakieś inne krainy, rządzone przez kogoś innego niż Miłościwie Nam panująca Księżniczka Celestia? Mówił Ci już ktoś, że cholernie słodko wyglądasz, jak zrobisz takie duże oczy i przechylisz głowę? No, jak narazie to tyle, może kiedyś wymyślę jakieś nowe pytania, to napiszę. Twój Fan, ShadowRider Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctor Whooves Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja mam jedno pytanie a manowicię (Nie wierzę że po dłuższym czasie mojej przerwy nie mam nic lepszego) Czy się załatwiacie? Wiesz chodzi o WC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Droga Twilight Sparkle Chciałam ci zadać jeszcze 1 pytanie. Ostatnio chodziły pogłoski że ty.... Możesz być spokrewniona z Trixie czy to prawda (Oby nie ...) Twoja wielka fanka, Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxam Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Droga Twilight mam do ciebie pytanko. Czy znasz zaklęcie na zmienienie znaczka ? Proszę odpisz mi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Yo Twilie, czy byłabyś w stanie nauczyć człowieka magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Twilight, żałowałaś kiedyś, że jesteś jednorożcem? Nie chciałaś nigdy zostać na stałe kucykiem ziemnym lub pegazem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Hej Twilight czy myślałas kiedyś o tym żeby być Alicornem nie w celu władzy, ale po to by móc tworzyć nowe zaklęcia i wiecznie uczyć się czegoś nowego? I w tedy np stworzyć czar pozwalający odwiedzać zaświaty by nigdy nie musieć żegnać swoich przyjaciół na zawsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 To ja się zapytam nie o magie, a o... grę. Czy w Equestri są szachy? Jeśli są to lubisz w nie grać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiula8101 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Droga Twilight! Czy dałabyś sobie radę bez swojej magii? Co byś wtedy zrobiła?:9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts