Kirara Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Spike czy myślałeś kiedyś co się stanie jak będziesz już dorosły? co dalej z tobą będzie czy będziesz mieszkać z Twi czy opuścisz ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jak to jest Spike, tak żyć w otoczeniu samych klaczy? Abstrahując oczywiście od Rarity (nie, nie wydam twojego sekretu, jest u mnie bezpieczny) Czy kontaktujesz się w ogóle z jakimiś ogierami, wychodzicie na "męskie wieczorki" albo coś w tym stylu? A może Twilight ci zabrania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ile lat mieszkasz u Twi? Mówisz, że co roku na urodziny daje ci książki...? Czy w jej bibliotece znalazłeś coś dla siebie? Czy gdyby Rarity znalazłaby sobie dżentelkuca, odpuściłbyś? Za co lubisz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Siema młodzian Ciekawi mnie jedna rzecz odnośnie twojej przeszłości. Jak żyło ci się z resztą rodziny Twilight? Jak cię traktowali, czy przyjaźniłeś się z Shining Armorem, czy rodzice Twi traktowali cię jak własnego syna? Ostatecznie nie każdy posiada w domu małego smoczka, toteż jestem ciekaw jak ci się z nimi żyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jaka klejnoty są twoim zdaniem najsmaczniejsze? Co byś zrobił gdyby z niewyjaśnionych powodów Rarity zamieniła się w smoka? (musiałem, musiałem zadać to przeklęte pytanie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 trochę się wstydzę zadając to pytanie Spike, ale jakie się czujesz jako bohater Kryształowego Imperium ? i co sądzisz o naszym ludzkim podejściu do smoków ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Spike, czy przed książęcym weselem znałeś Cadence? Jak ci się żyje jako pomocnik Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Ile jeszcze lat zamierzasz być skrzynką pocztową Twilight czy jednak awansowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Spike spotkałeś kiedykolwiek jakąś smoczyce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Witaj Spike,jeśli się nie obrazisz to zadam pytania.Więc zaczynajmy: 1.Co sądzisz o Fluttershy? 2.Jakie jest Twoje zdanie o pokoju na świecie? Dziękuję za odpowiedzi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Nie uważasz, że powinieneś zrobić w życiu coś "swojego"? To znaczy... Zawsze byleś tragażem i asystentem Twillight, a może warto spróbować czegoś innego? Czy chodzileś do szkoly? Ktoś przecież musial nauczyć Cię pisać (choć zgaduję, że to za sprawą Sparkle, a nie jakiejś podstawówki). Czy to byl pomysl Twillight z tą zabawą "Wymyśl Spikowi zadanie"? Kogo z Mane Six najbardziej (oprócz Twillight) lubisz? Nie uważasz, że Twillight tobą pomiata? Czy wiesz jakie to bylo zabawne, gdy w pierwszym odcinku pierwszego sezonu Twillight zapytala Cię "Spike! Czy Ty wiesz Co to znaczy?", a ty odpowiedzialeś "Nie..."? Czy nadal boisz się Luny? Co będzie, jak tak urośniesz, że zrobisz dziurę w suficie Twillight? (Czy może rośniesz tak tylko od chciwości?) Nie sądzisz, że Twillight powinna Ci placić? Nie uważasz że za dużo tych pytań? Co ile czasu średnio będziesz odpowiadal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ile jeszcze potrzeba lat żebyś stał się dorosły? .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Kiedy w końcu odpowiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saalar Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Szlachetny Spike! Mam dla Ciebie małe pytanko Czasami wypowiadasz takie zdanie "Mole w Guacamole". Skąd się go nauczyłeś, i co to właściwie znaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Pominąłeś jedno moje pytanie: "Kogo najbardziej z Mane Six (Oprócz Twilight) lubicz?". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Spike czeka na kolejne pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 (edytowany) Ja mam kilka pytań. 1) Dlaczego nie masz skrzydeł? Należysz do jakiegoś specyficznego gatunku, czy może skrzydła wyrosną ci gdy będziesz już starszy? 2) Zastanawiałeś się kiedyś skąd pochodzisz? Kim mogą być Twoi rodzice? 3) W jaki sposób przesyłasz listy swoim oddechem? To jakaś specjalna moc którą posiadałeś od wyklucia czy może odkryłeś ją później? 4) Gdybyś miał jedno życzenie, które miałoby się natychmiastowo spełnić jak ono by brzmiało? Ale uważaj - nie można życzyć sobie nieskończonej ilości życzeń. Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Cześć Spike, kolejna porcja pytań z mej strony ^^. Zaczynajmy: 1. Jakie rzeczy Cię wkurzają/denerwują? 2. Masz jakiś ulubiony rodzaj muzyki przy którym czujesz się najlepiej? 3. Jak mieszka Ci się w Equestrii? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 jak smakują diamenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Drogi Spike'u, mam dla ciebie kilka pytań: 1. Klaczy się o wiek nie pyta, więc... ile masz lat, a przynajmniej w jakim przedziale wiekowym się mieścisz? (dziecko, młody dorosły, dorosły itd.) 2. Jak tam idzie wychowywanie Peewee'go? Uczysz go czegoś? 3. Jaki rodzaj książek lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Czemu inne smoki mają skrzydła, a ty nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy Twilight często cię drażni? A jeśli tak to jakie zachowanie najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jak to jest być pomocnikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Jeszcze jedno. Czy kiedyś awansujesz czy zawsze będziesz asystentem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts