Elizabetta Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 (edytowany) Ściągnę trochę z innych działów, a co Tak więc, co myślicie o postaci Rainbow Dash w nowym sezonie? Jak ją sobie wyobrażacie w następnych odcinkach? Dyskusja otwarta, piszcie co myślicie na temat naszej Tęczowogrzywej. Edytowano Maj 8, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Jeszcze bardziej zadufana, jeszcze bardziej arogancka i jeszcze bardziej nieznośna niż w poprzednich sezonach. W drugim sezonie jeszcze jako tako dało się jej zachowanie wytrzymać, ale teraz... :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Delfinek Keola co nie że jest cudowna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Mi tam się ona nadal podoba,może i zmieniła się troszkę ale nie przeszkadza mi to jakoś.Zobaczymy jak będzie w innych odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Po jakiś 2-5 minut jakie wzięła czasu antenowego nie da się powiedzieć czy się zmieniła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Jest zarąbista Na przyszłość: postaraj się rozwijać swoje wypowiedzi, bo akurat Twój post wiele do dyskusji nie wniósł ~CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Narazie po pierwszych dwóch odcinka tak, jak już powiedział Pit nie mogę wiele stwierdzić także. Na pewno nic gorszego do niej nie wprowadzili, a mi samemu się podobała jej rola w tym odcinku. Po następnych episodach się dowiemy, co jeszcze u niej się mogło zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Osobiście nie zauważam jakiejś gigantycznej zmiany w jej osobowości. To właśnie doceniam, że pomimo następnego sezonu postacie dalej są sobą i się nie zmieniają, nie przechodzą żadnej metamorfozy... Dla mnie wciąż jest nr 1! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Wydaje mi sie że będzie ,,bardziej'' lub ,,mniej''. Jesli chodzi o jej zachowanie lub charakter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja mam nadzieje że dowiemy się coś o jej rodzinie, bo póki co nic nie wiemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Rainbow jest jeszcze bardziej arogancka, zadziorna, pewna siebie i nieco szorstka w stosunku do innych. Czyli wszystko to, co w niej uwielbiam Ona jest tak zarozumiała, że aż urocza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Tak jak osoby na górze , ma jeszcze więcej swoich cech ( arognacja , walecznosc ) Ale pojedynek rycerski był epicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Jak kilka osób przede mną zauważyło, trudno wypowiadać się na temat zmian charakteru RD w 3 sezonie po tak (niestety) krótkim czasie w jakim ją pokazywano. Uważam jednak, że jej charakter raczej nie ulegnie zmianie, bo jakby jakoś drastycznie ją zmienili nie była by tym samym, epickim kucykiem jakiego poznaliśmy. A w następnych odcinkach to ja chce więcej Rainbow dash, żeby zaśpiewała jeszcze jakąś piosenkę, zbroiła coś, wymyśliła super, fantastyczny trik, wzięła udział w jakimś wyścigu, który oczywiście zakończy się jej wygraną. Co do jej rodziny to też bym chciała się czegoś dowiedzieć jednak wątpię by uchylono nam rąbka tajemnicy co do niej, jak uchylą to będę mile zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Ale pojedynek rycerski był epicki Pojedynek był epicki tylko szkoda że trochę krótki, mogli by pokazać jak stara się być "delikatniejsza" , co jak co ale Dash to zbroja pasuje . Wracając do tematu to zgodzę się z większością że po 2 odcinkach trudno ustalić czy się zmieniła, w odcinku w pełni jej poświęconym będzie można to określić, ale właśnie za taki charakter wszyscy ją lubią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Moim zdaniem RD zachowuję się tak jak w poprzednich sezonach, a nawet jeśli odrobinę się zmienila to ja nie widzę różnicy nadal jest samolubna, waleczna itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 1 pytanie rainbow dash ile masz lat:rd5:? 2 pytanie rainbow ty kochasz spika:rd9:? 3 pytanie rainbow dash ile razy udało ci się zrobić sonicrenboow:molestia:? To nie tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Według mnie RD w tym sezonie się w ogóle nie zmieniła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Co do Rainbow Dash w trzecim sezonie... muszę przyznać, że w zbroi wygląda fantastycznie, zachwyciłem się tym od razu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Zgadzam sie z Koalą...:twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Oj tam,nie każdy musi ją lubić to fakt ale moim zdaniem taka zła nie jest.Znaczy się każda postać jest spoko na swój sposób,ale to tylko me zdanie. Za mało odcinków jak na razie by ją oceniać w tym sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Nie no, nie zmieniła się póki co, ale też ciężko powiedzieć, za mało czasu póki co gościła na ekranie ;] Czekam na dedykowany odcinek. A tak co do Rainbow w zbroi z The Crystal Empire - powiem krótko. Do tamtego odcinka zwykłem zmieniać tapety praktycznie codziennie. A teraz już od przeszło dwóch tygodni ona tam ciągle jest w tej zbroi Nie mogę tego zmienić, nie mogę się z tym rozstać - bo wygląda w niej genialnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nom, ten moment ze zbroją był epicki Sam chyba zmienię tapetę swą drogą, jak już o tym wspomniałeś ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zukox Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Myślę że za bardzo się nie zmieni._Bardzo chciałbym żeby pokazano jej rodzinę._Było by super Po znakach interpunkcyjnych stawiamy spacje. ~CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A co do odcinak "Magic duel" czy jak on się inaczej nazywał, to uważam, że to co zrobiła Trixie Rainbow dash na samym początku (powiększenie jednego skrzydła) było strasznie nie miłe, nie sympatyczne i niebezpieczne. No ale idąc dalej, bardzo lubię jak pojawia się druga RD, w sensie, że klon jej, bo ona wtedy robi takie fantastyczne miny do tej drugiej klaczki, w ogóle chyba nie był pokazany moment jak on znika (chyba, że coś przeoczyłam albo nie pamiętam). I to Dashie zabrała ten naszyjnik jej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 To nie był klon, to była Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts