Mrs.Octavia Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Um,szybko bym uciekała Co byś zrobił gdyby ktoś Cie zaciągną do ciemnej uliczki i chciał zgwałcić jednak ta osoba Ci się podoba (z wyglądu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ostrożność kazała by mi odmówić, pewnie ma HIV ,,Co byś zrobił/a gdyby mógł wybrać sobie jedną rzeczy z którą będziesz musiał siedzieć na bezludnej wyspie .'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) A co tam, nie muszę być oryginalna. Poproszę laptopa z darmowym internetem napędzanego energią słoneczną. Co byś zrobił, gdybyś rano odkrył, że z twojej kuchni zniknęła lodówka? Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Porwałabym Mrs. Octavię? Co byś zrobił gdyby chciał Cię pocałować DJ Kula? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) To znaczy że ja zniknęłam! Gdzie ja jestem?! *histeria* Uciekać,uciekać jak najszybciej a potem się oczyścić Co byś zrobił gdyby okazało się że wszyscy admini/avatarzy/moderatorzy itd są gołębiami i chcą przejąć całe internety a potem świat? Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Glany na nogi, glany w dłoń i ruszam zbawiać świat przy akompaniamencie Symphony of Destruction. Co byś zrobił gdyby zaatakował Cię dziki szynszyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Rzucam mego grubego szczura,niech walczą x'D Co byś zrobił gdyby ktoś Cie porwał na Sycylie i kazał by ci być jego pokojówką i chodzić w strojach pokojówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Podejście do sprawy zależy od tego, kto mnie porwał... Co byś zrobił gdyby ktoś znany i lubiany przez Ciebie Ci się oświadczył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Nie przyjąłbym ich. Co byś zrobił gdyby zaproponowano Ci współprowadzenie biblioteki wraz z Twilight ? Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Spoko. Ja robię burdel, a ona sprząta. Co byś zrobił, gdyby okazało się, że żyjesz w matriksie, którym rządzi Cthulhu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Panic...? Co byś zrobił gdybym Cię śledziła i nie odstępowała na krok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Zabiłbym szpiona! Co byś zrobił, gdyby jakiś podstarzały komuch groził ci po pijaku? Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 ALKOHOL?! WYNOCHA MI STĄD, ALE JUŻ! *wyjmuje kałasznikowa* Co byś zrobił gdyby zabrakło broni na świecie? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Panic lvl. OVER 9000000(...)000 Co byś zrobił gdyby nie ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Żyłbym dalej, rozkoszując się płonącymi ruinami miast oraz trupami na szubienicach. Co byś zrobił, gdyby chlanie wódy było przymusowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Zaakceptowałbym "zawód" wujka, i zaprosił kolegów. Co byś zrobił jak by Discord wszedł na fotel poselski Tuska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Cieszyłabym się, może paradoksalnie zapanowałby w Polsce porządek Co byś zrobił, gdybyś miał możliwość wyemigrowania do dowolnego kraju na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Ameryka lub Anglia. Co byś zrobił gdybyś jutro zalogował się, a tu ban. Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Powiedzmy, że spodziewałem się takiego obrotu spraw. Co byś zrobił, gdyby zmuszono cię do dokonania morderstwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Zmusiłbym się. Do zlania tych, którzy mnie przymuszają. Co byś zrobił, gdyby na całym świecie leciało "Skrillex - First of the Year" na autoreplayu i pełnej głośności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Zatkał bym uszy Co byś zrobił, gdybyś wygrał totka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 na pewno ci nie dam D:(a tu j*b wygrales dycha(XD)) co byś zrobił, gdybyś miał buggatti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Zrobiłbym sobie z nim fote w wstawił na fejsbuka xD Co byś zrobił, gdybyś miał Malucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nic Co byś zrobił gdyby do Ziemi zbliżała się wielka asteroida? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Schowałabym się w komunistycznych podziemnych bunkrach - jeśli to nie wytrzyma wielkiej asteroidy, to nie ma już nadziei. Co byś zrobił, gdyby ktoś zaproponował ci darmową operację plastyczną dowolnej części ciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się