Dabrowski Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Podbiłbym , Equestrię i oddał Izraelowi by mieć bazę dla bomb atomowych jak USA (oczywiście ku chwale Pakistanu) Co byś zrobił gdyby oprócz tematu z Budyniem i Parówkami pokazał się kolejny produkt spożywczy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Zabiłabym wszystkie tematy na śmierć. Co byś zrobił, gdybyś był Chuckiem Norrisem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Wykopałbym drzwi z półobrotu Co byś zrobił gdyby twój własny CAS rozwalił ci jedynego Logistyka na mapie (tym razem nie masz admina Dank :P)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Obawiam się, że nic. Co byś zrobił, gdyby ktoś zakosił ci stówę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Przestrzeliłbym mu łeb pestkami arbuza. Co byś zrobił, gdybyś stał nad własnym grobem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Rozkopałbym go i okradł Co byś zrobił gdyby internet wysiadł na zawsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Wyjął z szafy mój zapas w wiaderkach na czarną godzinę (nie jestem rasistą... Że czarne to nie musi być złe) Co byś zrobił gdyby okazało się że twoi rodzice już wiedzą że jesteś gejem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Pewnie się zawstydził (ale nie wiem i nigdy sie nie dowiem bo gejem nie jestem). Co byś zrobił gdyby wyłączyli ci prąd minute przed meczem piłki nożnej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Polazł do sąsiada.(Ale i tak piłki nożnej nie oglądam, właściwie w ogóle sportu) Co byś zrobił, gdyby skończyłyby Ci się paluszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 (edytowany) Poszedłbym do Biedronki po nowe Co byś zrobił gdyby ottoman wyjebał ci wojne na EU IV? Edytowano Marzec 14, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Deus Vult. Co byś zrobił, gdyby do drzwi zapukał ci Rząd Światowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Powiedział, że nie mam drobnych i żeby sobie poszedł. Co byś zrobił, gdyby Twoje miasto zaatakował Bugbear ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 (edytowany) Olał to wszystko bo i tak zajmie się tym Mane 6 , gdy ja będę robił coś kompletnie innego , np pykał sobie w EU4 Co byś zrobił gdybyś zabrał jedna provke w HRE i dostał koalicje całej europy , która żądałaby 100 warscora redukując twoje państwo do stanu 50 developmentu? Edit: Naprawde nikt nie może na to odpowiedzieć :)? No to inaczej: Co byś zrobił gdyby R+L=J okazało się prawdą? Edytowano Kwiecień 5, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 Jak, to by stwierdził Wałęsa: Spałowałbym. Co byś zrobił, gdybyś na polu walki trafił na wojska Chaosu, a jesteś z Gwardii Imperialnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 walczyłabym do upadłego o swoje Co byś zrobił gdyby w realnym świecie obok ciebie pojawił się twój OC'ek lub ulubiony bohater? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flashlight Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Stwierdziłbym, że więcej nie piję. Co byś zrobił gdybyś obudził się na środku jeziora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 próbowałabym dopłynąć do brzegu Co byś zrobił bez cywilizacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 No zapewne zginął, chyba że wegetował pośród ludzkich ruin, ale to by mnie doprowadziło do szaleństwa. W sensie zostawiłbyś mnie samego czy jakiś ratunek dla gatunku byłby przewidziany? Co byś zrobił/zrobiła mając możliwość zmiany jednej cechy swojego charakteru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 nic zostawiła by wszystkie, bo lubię siebie z moimi wadami i zaletami, choć pewnie parę rzeczy inni by we mnie zmienili. co byś zrobił/zrobiła gdyby nie wymyślono telefonów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) No w sumie.... skupiłbym się bardziej na rzeczywistości będąc poza domem (ewentualnie jeszcze więcej bujał w obłokach) No byś zrobił/zrobiła gdyby został ci rok życia? Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Żył bym każdą chwilą tak, aby jak najlepiej ten rok przeżyć. Co byś zrobił/a, gdyby skończyłoby Ci się jedzenie w lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Uznałbym, że niedługo się zrespawnuje więc wrócę do komputera i zaczekam Co byś zrobił/a gdyby zabrano Ci wszystko prócz nadziei? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Nie traciłbym jej i nie dawałbym jej sobie odebrać, bo nadzieja umiera ostatnia. Co byś zrobiła/a, gdybyś spotkał/a satanistę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Nie traciłbym jej i nie dawałbym jej sobie odebrać, bo nadzieja umiera ostatnia. Nie, nadzieja nigdy nie umiera Do tematu: Wypytałbym o wszystko co przyszłoby mi do głowy Co byś zrobił/a gdyby wszyscy Twoi przyjaciele umarli? Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) 19 minut temu michalski9 napisał: Nie, nadzieja nigdy nie umiera O tym nie pomyślałem. Wracając: Miałbym mieszane uczucia. niektórych lubię, a niektórych nie. Co byś zrobił/a, gdyby PrawoLewiCentrownicy (PLC, a co to znaczy to sobie w googlach sprawdźcie) chcieli trupów na ulicy? Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się