MasterBezi Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Prędzej to ja dobiłbym Krystynę z Gazowni Bo po pierwsze, uwięziła prawdziwą Cadance i podszywała się pod nią. Po drugie, uwięziła Twilight. Po trzecie, wyłudza pieniądze rzekomo jako "rachunek za gaz". Po czwarte, nie uśmiecha mi się zesłanie pod magicznego w Wieliczce i na miejscu "randka" z Wrzodem xD. Co byś zrobił/-a gdybym udawał FOLowca, by zemścić się na pewnym POZowcu który mi indywidualnie zalazł za skórę a potem po dokonaniu zemsty wróciłbym do POZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 wylądowałbyś w bliżej nieokreślonej piwnicy za szpiegostwo. u POZowców też za podwójną zmianę frontu. co byś zrobił gdyby Syria zdobyła Waszyngton? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) (potrójną bo jak byłem antybronym to byłem za FOL xD) Pozwoliłbym im dorwać obamiarza i izraelitów a potem kazałbym im sp***ać z USA Co byś zrobił/-a gdyby była 7 gwiazdka w San Andreas i przy 7 gwiazdce by cie ścigał FOL? Edytowano Sierpień 31, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Wziąłbym czołg i starał się dobić do 9 gwiazdki (ciekawe czy goniłaby mnie Pinkamena?) Co byś zrobił gdyby mały gepard zapukałby do ciebie do drzwi i poprosił o mleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Dałabym mu benzynę, a poźniej niechący upuściłabym zapaloną zapalniczke. Dalej, nie mam pomysua. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Dałabym mleko i na wszelki wypadek bym od razu zamknęła drzwi... Podaję dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Dałabym mu mleko i kazałabym mu zostać na razie u mnie,po czym zadzwoniłabym po Kamerun/Australię aby przyszedł i coś z nim zrobił. dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Dałabym mu mleko, wytresowałabym i użyłabym kota przeciwko światu. Co byś zrobił gdybyś w prezencie na urodziny dostał łosia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Nazwałabym go Lumpy Akurat jutro mam. Dalej |D Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Używałabym go jak konia... Co byś zrobił/a,gdyś trafił/a do świata z gry Amnesia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Gdzie moje plastikowe noże,czas się pociąć ;_: Co byś zrobił gdybyś miał obejrzeć całe Boku no pico? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Wyrzuciłabym komputer i bym nie spała(a tylko podejrzałam mangę ;_; ) Dalej Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) "Ja nic nie muszę, zrozumiano?" Co byś zrobił/-a gdyby Pinkamina z Cupcakes/Luna Game była posłanką PiSu? Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Oj tam...lubię Pinkamemę Dalej z powodu braku pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 "Pinkameno, czemu akurat PiS??? wykończ Tuska i zostaw politykę ludziom. kiedy wygramy następne wybory zostaniesz ambasadorką Equestrii. informuj nas tylko co pan prezes tam porabia..." to też podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) "Ave Pinkamena!" Co byś zrobił gdybym chciała narysować Ciebie i wszędzie bym za tobą łaziła przez całe 2 godziny? Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Przytulanko? Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie przeszkadza mi Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Da się za sobą łazić? Dwie godziny przed lustrem ? Przyjmuje wyzwanie! Co byś zrobiła gdyby jakiś nieznajomy cię przytulił i powiedział, że też lubi anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Troszkę się boję...ale lubię hugać(wciąż ^.^) Co byś zrobił,gdyby do twojego domu przyszła twoja ulubiona postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ożeniłabym się z Levim :3 dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) (Nie ma to jak odpowiadanie na własne pytanie) Oz!*Mega hug* ^.^ Dalej Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Szybko zamykam drzwi/okna aby mój Isiu nie uciekł,potem bym się w końcu wyżyła a potem ślub dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) I znowu... ciąg dalszy poprzedniej wypowiedzi: "I po godzinie Malinusia zaciągnęła Oz'a do ślubu,po czym w kółko otrzymywała listy z napisem:"Better off dead,better off dead,better off dead,better off dead,better off dead..."" Co byś zrobił gdybyś miał wybór:2 sekundy na ucieczkę lub śmierć? Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 2 sekundy na ucieczkę ;-; Co byś zrobił gdybyś się obudził pod domem swojego ulubionego bohatera a nie możesz wrócić do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się