MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Mnie to nie dotyczy bo zawsze wymyślam nowe pytanie. Co byś zrobił/-a gdyby team Zawady z antyterrorystami przyjechał mnie shaltować za posiadanie napojów z Biedronki z etykietą kucyków (te napoje są z dodatkiem eliksiru ponyfikacyjnego xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Myślałem, że bym wspomógł ciebie, a tu proszę. Przymusowa ponyfikacja, pozowcu jeden. No nic, skoro próba znormalizowania stosunków między Partią a POZem nie doszła do skutku, pomogę Zawadzie i jego kumplom. Przyjdę nawkładać ci młotkiem. Co byś zrobił, gdyby w wyniku inżynierii genetycznej naukowcy wyhodowali takiego kuca jak są w MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (uważaj żeby czasami soniczny pocisk z karabinku który mam od Fluttershy nie ugodził cie w czerwony (od komunizmu... a może od krwi ofiar Pinkaminy[?]) mózg) Wszystko co stworzono dziełem człowieka, będzie złe i okropne, więc... Co byś zrobił/-a gdyby przez zwycięstwo zwyrodniałego FOL, byłbym samotny na zawsze (bo ludzkość mnie nie chce a ci co mnie chcieli zostali przez ludzkość zniszczeni)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Odwiedziłbym Cię (gdybym miał jak) i dał trochę kasy na piwo. Też jestem sam, więc możemy się jakoś dogadać... Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Wyszłabym CI z ekranu i przytuliła i oczywiście dała Ci klona Pinkie ( z odcinka too many Pinkies). Co byś zrobił gdybym dała CI z liścia z byle powodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Zdezorientowana trzymałabym kilka sekund swój zaczerwieniony policzek po czym rzuciłabym się na ciebie jak opętana Co byś zrobił, gdyby wszyscy naokoło ciebie poumierali? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Pfff,nikt ważny. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 "Dziękuję Celestio, w końcu mnie uwolniłaś od ludzkości". Co byś zrobił/-a gdyby naprawdę okazało się, że wszyscy z poprzedniej inkwizycji zostali zlikwidowani przez Mane6 i Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Weeeeeee Co byś zrobiła gdyby cała polska wiedziała o tobie wszystko? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (Ponoć szwaby wiedzą o mnie wszystko) Uciekłbym do Ponyville. Co byś zrobił/-a gdyby Qebor powrócił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 WORST DAY EVER! Dalej,brak pomysłów i chęci :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Powiem tak "Yay!" Co byś zrobiła gdybym nagle jako kucyk przybiegła do ciebie i poprosiła o opiekę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zobaczyłbym kto kontroluje dany teren. a) strefa FOL - uciekłbym z Tobą do najbliższej strefy POZ b) strefa POZ - dobra, wbijaj. Co byś zrobił/-a gdyby nie było inkwizycji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Stworzyłbym nową, porządek przede wszystkim. Co byś zrobił gdybyś był skazany na cztery lata ciężkich robót? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 No chyba was coś boli jestem nie pełno letnia Co byś zrobił/a gdybym przy tobie bawiła się nożami rzeźnickimi i tasakami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Nawiałbym. EDIT1: Wyjmuję M249 z szafy i mówię coś w stylu "Lepiej odłóż te zabawki". Co byś zrobił/-a gdyby w świecie młotka, powstałby odłam Chaos Space Marines, którzy by wyznawali Pinkaminę z Luna Game? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 " no gdzie ja jestem, o Pinkamina! Pojedynek na tortury!" Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona gra nagle znikła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 I tak nie mam ulubionej gry,więc... Co byś zrobił gdybyś musiał rozkręcać długopisy przez tydzień,non stop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 nie nudziłabym się xd Co byś zrobił gdybyś wylądował w Equestrii w domku Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 1.Zapoznaje się z Mane 6 i innymi kucami 2.Szukam portalu/whatever co mnie przeniesie do innego świata Hetalii Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 po pierwsze kradnę Angela i piszę list " Mam Angela daj namiary Pinkameny Diane Pie albo zginie!" potem szukam innych zjaranych ludzi Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel powiedział, że cię kocha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Na pewno...taką brzydulę jak ja ._. Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ja nie mam przyjaciół ;-; CO byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać nagle pojawiła się w twoim domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ugościłbym tę postać po królewsku i liczył na możliwość rewizyty. (Przypominam, że niedawno zawitał do nas jeden z Inkwizytorów i przypomniał, że nie można podawać pytań dalej.) Co byś zrobił, jakbyś został przeniesiony do XVII-wiecznej Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Uciekam do Anglii lub Japonii... Co byś zrobił,gdyby twój przyjaciel dał ci na urodziny,twoją ulubiona postać? Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się