Krulig Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) "Keiichi jako "demon" Slender mi nie straszny bo mam latarkę,telefon,książkę do informatyki i bezpłatne hugi" xD Co byś zrobił gdybyś spotkał Slendera z pluszowym miśkiem? Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Slender...wiedziałam że masz chcice 24h ale żeby małe dziewczynki wykorzystywać,nie spodziewałam się tego po Tobie ;_; Co byś zrobił gdybyś obudził się na środku pola,w zimę w rosji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 *trzęsie się z zimna*P-Pomocy! Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 zorganizował skąś ogień i ku cywilizacji (na wschód)! co byś zrobił gdyby twój ojciec się okazał radzieckim Jamesem Bondem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 ...Ta mój tata...mogę to tylko tak opisać:(jeśli obrazek nie działa to i tak anty fani anime nic nie stracą Dalej z braku pomysłu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Obrazek działa, Kuroshitsuji. Co się ze mną dzieje? ;____; No, patrząc na mojego tatę byłabym w stanie uwierzyć. Nie przeszkadzałabym mu w jego misji. Co byś zrobił/a gdybyś idąc ulicą wpadła do dziury, która byłaby przejściem do innego świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Zastanawiałabym się gdzie trafię...Do Equestri,Angli w roku 1889,do Otchłani czy do "świata" Vocaloidów...z każdej z tych opcji byłabym szczęśliwa Co byś zrobił gdy twój przyjaciel był "misiem" ?(chyba wiecie o którego mi chodzi prawda?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Znalazłabym dowody że to nie Grell tylko Discord. Co byś zrobił gdyby się okazało że masz ciemną stronę która się włancza gdy "niby" zasypiasz? (Nie możesz jej kontrolować.) Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Już tyle widziałam takich przypadków,że bym się cieszyła dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Proste. Chodziłbym spać z kończynami przykutymi do pięciotonowych kul xD Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Brałabym coś, o mogłoby mnie sparaliżować na czas snu. Co byś zrobił/a gdybyś był/a jedynym człowiekiem który może ocalić świat przed zagładą za cenę swojego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Jestem za równouprawnieniem, jak już ginąc to wszyscy Co byś zrobił gdybyś miał do wyboru bogactwo lub miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Wybrałabym miłość...taka ślepa to nie jestem ._. dalej Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 I love miłość dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Miłość jest bezcenna. Co byś zrobił, gdybyś zmienił się w wilka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Zapewne chodziłabym po lesie, wyła do księżyca, polowała na zwierzęta, spieprzała przed większymi... Podaję pytanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Robiłabym za bezdomnego kundla...meh... Co byś zrobił gdybyś zapadł w 3 dniową śpiączkę a jak byś się już obudził byś miał białe włosy,bordowe oczy i czerwone znamię owijające całe ciało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Ubrałabym się.Podeszła do lustra i stwierdziła,że wyglądam ładniej niż wcześniej(nie licząc tego znamienia) Co byś zrobił gdybyś spotkał Rin i Lena i by ci śpiewali przez cały dzień? Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Cieszyłabym się Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać *obojętnie z czego* dała ci z liścia z liścia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Zależy w jakiej sytuacji, prawda? No bo na przykład liść może służyć jako otrzeźwienie, jak ktoś ma atak paniki albo jest nieprzytomny. Jak komuś wypadnie szczęka z zawiasów (serio, tak się da. Strasznie boli), to też liść się przydaje, bo może wrócić szczękę na właściwe miejsce. W takich sytuacjach bym nie była poirytowana, albo coś. Wręcz byłabym wdzięczna. Dalej, przekazuję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Zasmuciłabym się ;-; Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Na pewno bym strzeliła focha i poszła smutać do innych,niech przemyśli co zrobił,w tedy pogadamy Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać przefarbowała się na zupełnie inny kolor jaki ma teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Um... całkiem do twarzy ci w... różowym Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Zawał na miejscu, szok termiczny, drgawki i permanentne zdziwienie na twarzy. Co byś zrobił/a gdyby postacie z wszystkich anime na świecie stały się realne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Hauuu *zawał serca* Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się