Dabrowski Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) Zabił tego drugiego , ponieważ jestem nolifem i nie będę się dzielił moja maszyną Co byś zrobił gdyby Pilot twojej helki z cały squadem nagle utracił połączenie z serwerem na wysokości 300m? Edited March 11, 2016 by Dabrowski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Zbanowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co byś zrobił, jakbyś mógł wprowadzić wojska do Equestrii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Podbiłbym , Equestrię i oddał Izraelowi by mieć bazę dla bomb atomowych jak USA (oczywiście ku chwale Pakistanu) Co byś zrobił gdyby oprócz tematu z Budyniem i Parówkami pokazał się kolejny produkt spożywczy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparkle Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Zabiłabym wszystkie tematy na śmierć. Co byś zrobił, gdybyś był Chuckiem Norrisem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Wykopałbym drzwi z półobrotu Co byś zrobił gdyby twój własny CAS rozwalił ci jedynego Logistyka na mapie (tym razem nie masz admina Dank :P)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świeży rekrut Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Obawiam się, że nic. Co byś zrobił, gdyby ktoś zakosił ci stówę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Przestrzeliłbym mu łeb pestkami arbuza. Co byś zrobił, gdybyś stał nad własnym grobem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Rozkopałbym go i okradł Co byś zrobił gdyby internet wysiadł na zawsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Wyjął z szafy mój zapas w wiaderkach na czarną godzinę (nie jestem rasistą... Że czarne to nie musi być złe) Co byś zrobił gdyby okazało się że twoi rodzice już wiedzą że jesteś gejem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Pewnie się zawstydził (ale nie wiem i nigdy sie nie dowiem bo gejem nie jestem). Co byś zrobił gdyby wyłączyli ci prąd minute przed meczem piłki nożnej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Polazł do sąsiada.(Ale i tak piłki nożnej nie oglądam, właściwie w ogóle sportu) Co byś zrobił, gdyby skończyłyby Ci się paluszki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Poszedłbym do Biedronki po nowe Co byś zrobił gdyby ottoman wyjebał ci wojne na EU IV? Edited March 14, 2016 by Dabrowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burry Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Deus Vult. Co byś zrobił, gdyby do drzwi zapukał ci Rząd Światowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Powiedział, że nie mam drobnych i żeby sobie poszedł. Co byś zrobił, gdyby Twoje miasto zaatakował Bugbear ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Olał to wszystko bo i tak zajmie się tym Mane 6 , gdy ja będę robił coś kompletnie innego , np pykał sobie w EU4 Co byś zrobił gdybyś zabrał jedna provke w HRE i dostał koalicje całej europy , która żądałaby 100 warscora redukując twoje państwo do stanu 50 developmentu? Edit: Naprawde nikt nie może na to odpowiedzieć :)? No to inaczej: Co byś zrobił gdyby R+L=J okazało się prawdą? Edited April 5, 2016 by Dabrowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świeży rekrut Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Jak, to by stwierdził Wałęsa: Spałowałbym. Co byś zrobił, gdybyś na polu walki trafił na wojska Chaosu, a jesteś z Gwardii Imperialnej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 walczyłabym do upadłego o swoje Co byś zrobił gdyby w realnym świecie obok ciebie pojawił się twój OC'ek lub ulubiony bohater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flashlight Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Stwierdziłbym, że więcej nie piję. Co byś zrobił gdybyś obudził się na środku jeziora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 próbowałabym dopłynąć do brzegu Co byś zrobił bez cywilizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 No zapewne zginął, chyba że wegetował pośród ludzkich ruin, ale to by mnie doprowadziło do szaleństwa. W sensie zostawiłbyś mnie samego czy jakiś ratunek dla gatunku byłby przewidziany? Co byś zrobił/zrobiła mając możliwość zmiany jednej cechy swojego charakteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 nic zostawiła by wszystkie, bo lubię siebie z moimi wadami i zaletami, choć pewnie parę rzeczy inni by we mnie zmienili. co byś zrobił/zrobiła gdyby nie wymyślono telefonów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 (edited) No w sumie.... skupiłbym się bardziej na rzeczywistości będąc poza domem (ewentualnie jeszcze więcej bujał w obłokach) No byś zrobił/zrobiła gdyby został ci rok życia? Edited June 15, 2016 by michalski9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Żył bym każdą chwilą tak, aby jak najlepiej ten rok przeżyć. Co byś zrobił/a, gdyby skończyłoby Ci się jedzenie w lodówce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Uznałbym, że niedługo się zrespawnuje więc wrócę do komputera i zaczekam Co byś zrobił/a gdyby zabrano Ci wszystko prócz nadziei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Nie traciłbym jej i nie dawałbym jej sobie odebrać, bo nadzieja umiera ostatnia. Co byś zrobiła/a, gdybyś spotkał/a satanistę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts