Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Wziełabym sprawy w swoje ręce i napisała do wszystkich (dosłownie do Faust), gdzie ja mam ich ban. Co byś zrobił, kiedy internet Ci odcinają.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zapaliłbym zielsko, aby mieć radość z kradnięcia internetu kolegom i wkładanie go do puszki (mam gdzieś gliny, oddawać mi mój puszkowany internet !) Co byś zrobił, gdyby nagle na dyskotece DJ puścił zupełnie bez powodu "Babs Seed" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Brohoove, rzecz jasna Co byś zrobił/zrobiła, gdyby świat opanowałby Kombinat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie mam pojęcia, co to, ale NIKT NIE BĘDZIE OPANOWYWAŁ MOJEGO ŚWIATA ! Co byś zrobił, gdyby Caps przez przypadek by ci się wcisnął i zawiesił ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie mam pojęcia, co to, ale NIKT NIE BĘDZIE OPANOWYWAŁ MOJEGO ŚWIATA ! To wiele byś zrobił wojna siedmiogodzinna i już cały świat w niewoli no chyba że jesteś Gordonem Freemanem to, to już inna sprawa. A wracając jakbym został zawieszony... To nazwałbym się i bym był sławny... chyba. Co byś zrobił gdybyś obudził się w Equestrii jako człowiek nago(nie przeniosło ci ubrania), a był byś w Ponywille? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Schowałabym się w krzakach.xD Co byś zrobił z łyżką w ręce.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Wydłubie sobie oko Co byś zrobił gdybyś przeżył akopalipsę ziombie, inwazję kosmitów, kataklizmy, klęski żywiołowe, a kiedy się to wszystko kończy umierasz z powodu oberwania jabłkiem w głowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczywek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Udałbym się do krainy wiecznego spoczynku xD Co byś zrobił gdyby nagle przestano kręcić trzeci sezon MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 This isn't true.! Co byś zrobił gdybyś, miał na sobie palto.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie mam pojęcia, co to, ale NIKT NIE BĘDZIE OPANOWYWAŁ MOJEGO ŚWIATA ! Kombinat to coś w rodzaju milicji (3 minuta filmu - zanim ktoś zacznie narzekać na jakość - wrzuciłem go w 2007 roku) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=KdcDieFZS6k This isn't true.! Co byś zrobił gdybyś, miał na sobie palto.? Paltnąłbym się Co byś zrobił/a gdyby wszystkie słodycze zaczęły smakować jak czosnek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Rozpacz, depresja... post? xDD Co byś zrobił/a gdyby się okazało, że osoba która siedzi w ostatniej ławce w rzędzie środkowym po lewej stronie ławki ma twoje zdjęcia na ścianie nad łóżkiem? 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 I don't live on this planet anymore. Co byś zrobił, gdyby Luna odwiedziła twój sen ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wow. Jestem szczęściarą. Co byś zrobił, gdyby miałbyś cały dom do ogarnięcia.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zrobię to juuuutro ... Co byś zrobił, gdyby "Skyfall" istniało na prawdę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 AAAAaaaa..!!! Co byś zrobił, jakby ksiądz był bliżej niż sądzisz.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jeśli o to chodzi , to bym stanął bliżej ściany. Co byś zrobił/ła gdyby drzewo wleciało do twojej sypialni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mamo.!!!! Drzewo lata.!!! Co byś zrobił/ła gdybyś miała/ł dwie rzeczy do wyboru bombkę czy ciastko i udała/ł się na bezludną wyspę.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bombkę, bo ładna. Co byś zrobił, gdyby klawiatura ci wybuchła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczywek Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Kupił nową Co byś zrobił gdyby ktoś nigdy nie wymyślił alfabetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bym posługiwała się Ferbłaciną.xD Co byś zrobił gdyby zjadła tobie twoje ulubine płatki śniadaniowe.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Gdybyś ? Poprosił bym o huga i kupił nowe. Co byś zrobił gdyby nie istniała muzyka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Stworzyłabym ją. Co byś zrobił, gdybyś został przeniesiony do Silent Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Starał bym się przeżyć. Znaleźć Pinkie i się stamtąd wydostać. Co byś zrobił, gdybyś musiał wybrać 1 jedyny FILM do oglądania do końca życia. Podkreślam FILM nie serial. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hmm.. Co byś zrobił, gdybyś musiał kupić jeża na urodziny swojej ukochanej sąsiadce.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Kupiłabym go. Co byś zrobił, gdyby twoja siostra była rozcinana (Cupcakes) na twoich oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się