Po prostu Tomek Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zesłałbym ją prewencyjnie do łagru. Niech cierpi. Co byś zrobił, gdyby całą elektronikę świata szlag trafił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 sklepy, banki, domy, samochody... wszystko BEZ alarmów BEZ zabezpieczeń i BEZ światła! tylko trza umieć się skradać i chować. DO ROBOTY! a kiedyś prąd znowu będzie... mam nadzieję. co byś zrobił gdyby pod twoim domem zatrzymał się transport pieniędzy, kluczyk pozostał w statyjce a ochrona poszła na kawę a kierowca stoi odwrócony do ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Nagła nacjonalizacja! Rozdajemy kasę! Co byś zrobił gdyby w Polsce znowu musiano zrobić powstanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zdobył broń i ruszył do walki :nK2Q1: Co byś zrobił gdybyś znał sposób na zamienienie człowieka w kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zniszczyłbym ten sposób i wszystkie plany. Co byś zrobił, gdyby ofiarowano ci broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ruszył z kopyta do białego domu. Co byś zrobił gdybyś zmienił płeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Musiałbym być chyba opętany. Albo magicznie zamieniony. Znalazłbym kogoś odpowiedzialnego za to smutne wydarzenie i "przekonał" do naprawienia błędu. Co byś zrobił, gdybyś obudził się związany z workiem na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Waliłbym głową o ścianę/podłogę do utraty przytomności. Co byś zrobił gdybyś obudził się w equestrii przed ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Pobiegłbym do salonu Rarity , a potem do Canterlotu na spotkanie z Luną. ^^ Co byś zrobił gdyby Pinke oświadczyłaby ci sie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Co bys zrobil gdybys sie dowiedzial ze jestem w grupie anty-mlp albo ze jestem anty-brony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zdziwił tak że wypadłyby oczy? Co byś zrobił gdyby zakazano my little pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zebrałbym wszystkich Bronych by to obalić Co byś zrobił/a gdybyś się dowiedział/a że masz kucykową duszę w sobie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Bylbym nieszczesliwy bo bym mial klatwe i jedynie co zrobic zebym wiecej nie cierpial to zgon przez samobojstwo co bys zrobil gdybys zobaczyl w telewizji/na zywo jak anty bronies by zniszczyli baze hasbro, pozabijali aktorow, spalili budynek itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wziąbym mojego MG-42 z piwnicy 40 magazynków i pare granatów, a potem byłby rozpi... Co byś zrobił gdyby podmieniono klaczki na ogierów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jedno jest pewne shining by sie nie kochal w cadenzie ale czekaj czekaj zecora jest zebra wiec ona bedzie normalna (chyba) w kazdym razie bym powiedzial: i tak nie lubilem mlp i bym przestal to ogladac Co bys zrobil gdybys byl bogaty i mialbys mala wyspe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zbudował ekosystem dla zagrożonych gatunków zwierząt i ratował wszystkie zoo gdzie są problemy z żywnością. Co byś zrobił gdyby kumpel ukradł ci dziewczyne tylko po to żeby zrobić ci na złość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 ja mam dziewczynę??? ale gdybym miał to bym go wysłał na sybir. co byś zrobił gdybyś wylądował w gułagu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ogarną jakąś dywersję kilku kompanów zapasy, i próbował uciec nocą albo zrobić podkop łyżeczką XD Co byś zrobił gdyby pod twoją działką był zakopany StuG III albo Jadgpanter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmo Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wysadził bym. Co byś zrobił gdyby niebo zaczęło spadać nam na głowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zakopałbym sie pod ziemie żeby mnie nie uderzyło. Co byś zrobił gdyby grawitacja się odwróciła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 "Ooodleeciałbyym w Koossmmosssssssss" :N9EAZ: Co byś zrobił(a) gdybyś się obudził(a) jako kucyk, a obok Ciebie stała by zniecierpliwiona i podekscytowana:pinkie2:? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Dorwałbym tego gnoja co mnie skucykował i flaki bym mu wypruł. Ale najpierw, znając mnie, objechałbym PP. Co byś zrobił, gdybyś umiał czarować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zacząłbym wysyłać liściki do Luny ^^ I może ewentualnie wyczarowałbym sobie parę rzeczy:aj5: Co byś zrobił(a) gdybyś dowiedział(a) się, że za 10 minut do Twojego domu, na herbatkę, przylatuje Księżniczka Celestia?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 ABANDON HOUSE! Kod czerwony! Schować babcię, zabrać siostrę, wszystko zamknąć. I udawać, że w promieniu 50 kilometrów nie ma po nas śladu. Co byś zrobił, gdybyś nagle został ogłoszony władcą jakiegoś kraju? Może być nawet Equestria jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Prawdopodobie służyłbym mu, tak jak on służyłby mi. Jeśli to byłaby Equestria, to przedewszystkim uczyłbym się ich kultury. Co byś zrobił, gdybyś został rodzicem kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się