Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Pinkie... Pinkie... Uciekałbym gdzie pieprz rośnie bo jeszcze zechciałaby się zaprzyjaźnić Co byś zrobił gdyby ufo porwało Twojego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zajeb... zestrzeliłbym ..... :0 A co byś zrobił, gdyby Ci internet padł ? ( ps mój ojciec już wstał ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie padnie, bo mam podwójne łącze Co byś zrobił, gdybyś dostał bana? (ps.: wyślij ojca spać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Powiesił się chyba Co byś zrobił, gdybyś stracił prąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nic. Mam dwa UPS'y i generator w piwnicy Co byś zrobił, jakby zamknęli dział "spam"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zrobił nowy w innych tematach Co byś zrobił, jak byś musiał odejść teraz od komputera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Przeszedłbym na fona Co byś zrobił, jakby ktoś zjadł Ci krakersa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Łapać go! I za kratki XD Co byś zrobił gdyby Twój genialny program do usuwania reklam padł? (ja mam taki program i jeszcze nie padł) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 poprzeklinałbym trochę, a następnie zainstalował bym go jeszcze raz. co byś zrobił, gdybyś został kucem ZIEMNYM, ale pozostał w świecie ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Żyłbym spokojnym kucykowym życiem do czasu, aż mnie ktoś lub coś zje. Próbowałbym również przedostać się do Equestrii. Co byś zrobił, gdyby zaprzestali emisji MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zeskoczyłabym z balkonu Co byś zrobił/a gdybyś spotkał/a Derpy wraz z Doctorem Whooves'em? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 poszedł bym za nimi do equestrii! co byś zrobił gdybyś nie miał pomysłów na tekst, ale koniecznie musiał coś napisać, bo jest ci nudno (czy coś)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Edit: Lisica znowu mnie wyprzedziła Edit2: Lisica skacze jak lisek. Coś bym w końcu wymyślił Co byś zrobił/a gdyby kolega zjadł Ci obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Za kratki! Co byś zrobił gdybyś miał na lekturę durną 5 sronnicową bajeczkę (Ja miałam taką w 3 klasie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Przeczytałbym. Co byś (z)robił, gdybyś nigdy nie został bronym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Byłbym hejterem Co byś zrobił/a, gdybyś musiał/a posprzątać bajzel w pokoju lecz cholernie Ci się nie chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Posprzątałbym, ale koniecznie ze słuchawkami na uszach i ulubioną muzyką z nich płynącą ^^ Co byś zrobił, gdyby Tusk cię wykiwał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zbanował bym go. Co byś zrobił gdyby nie było Tska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 On już dawno to zrobił Co byś zrobił, gdybyś się dowiedział, że ufo porwało nasz rząd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 -Hej Stachu robimy imprezę. Co byś zrobił gdyby komputer wciągnał cię do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Byłbym w Equestrii Co byś zrobił, gdyby skończył się świat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zignorował go, lol. @Edit: fajnie wyszło, ignoruję koniec świata gdyby skończył się świat, prawdopodobnie nie zrobiłbym nic, bo by mnie nie było Co byś zrobił, gdyby ktoś ukradł ci ulubioną torebkę z kosmetykami? Albo... Co byś zrobiła, gdyby ktoś ukradł ci plecak pełen piwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 -Hehehe.... Jest Gicior... Chcę tu zostać na zawsze... Co byś zrobił/zrobiła gdybyś na mieście zobaczyła RD uciekającą przed wojskiem polskim składającym się z piechoty i czołgów???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Obroniłbym ją, bo to nie husaria Co byś zrobił, gdyby kuce znalazły się w naszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zaprzyjaźnił się i poimprezował z nimi Co byś zrobił gdyby jakiś kucyk ukradł najcenniejszą rzecz jaką masz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się