Yuna Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 szykowałabym się na zombie-apokalipsę. co byś zrobił, gdybyś zauważył że ktoś cię śledzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 A z Zidana gościowi/manówie Co byś zrobił/-a gdyby ktoś na ulicy dałby Ci huga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 byłbym w szoku co byś zrobił/a gdybyś się był/a zamienił/a ciałami z pegasis/bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zastanawiałbym się, czy to zmiana na lepsze. Co by było, gdyby znalazła się w twoim otoczeniu osoba o płci przeciwnej posiadająca charakter twojego ulubionego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Uciekłbym się do najgorszego... tylko gdzie jest broń... Co byś zrobił gdybyś miał kopyta, ale wciąż byłbyś człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 uciekłbym do mojej bazy na syberii. albo schował się u armii. edit: samobójstwo. albo, jeżeli możliwe, zrobić wszystko by przemienić resztę co byś zrobił gdyby POZ zabiło (np "niechcący" podawając za małą dawkę eliksiru) twoją rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ja bym się cieszył, że POZ uwolniło mnie od mojej mamy... Co byś zrobił/-a gdyby marines z UNSC urządzili pogrom kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 trza kucykom pomóc! naprzód towarzysze, chiny i rosja nas wspomogą! co byś zrobił gdyby rosja w błyskawicznym tempie podbiła świat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Akcja odwetowa dla świata Co byś zrobił gdybyś miał 200 dzieci i kolejne w drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 eeee, uciekł od nich wszystkich na syberię. Like a boss! co byś zrobił gdyby twoi rodzice byli brony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nic. Oni i tak już są brony. Zwłaszcza moja mama. Co byś zrobił gdyby kucyki robiły na Tobie różne eksperymenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Panika? Co byś zrobił gdyby ludzie/kuce/cokolwiek ze wszystkich sygm i Avków wyszło ci z monitora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Przywitałabym się i zrobiła im zdjęcie Co byś zrobił gdyby w środku nocy obudziła się Księżniczka Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Mamo nie teraz ja śpię... Co byś zrobił gdyby twój antivirus wykrywał ci virusa na każdej stronie o MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 ŻYCIE BEZ FORUM? Spadaj Antyvirusie,wymieniam cie! Co byś zrobił jakby jakaś dziwna dziewczyna robiąca duzo za często kocią mordę wyżerała ci czekoladę a jakbyś chciał się do niej zbliżyć to by krzyczała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Chowałbym czekoladę w sejfie otwieranym na identyfikację DNA a tą dziewczynę to bym postrzelił z Zata (pełna nazwa Zat'nik'tel - broń Goa'uldów z Gwiezdnych wrót)... spoko, trzeba dwóch strzałów z tej broni by zabić... a ja zamierzam oddać tylko jeden - ogłuszający... Co byś zrobił/-a gdyby PiS wprowadziło ustawę nakazującą oglądać Kryminalnych i zabraniającą oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 teksańska masakra piłą mechaniczną co byś zrobił gdyby na całym świecie zakazano MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 pewnie nic Co byś zrobił gdyby zabrakło na cym świecie czekolady i gofrów (bo np. ktoś je zjadł xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nic! Po czekoladzie boli mnie brzuch, a gofrów nie lubię. Co byś zrobił gdybyś był skazany na śmierć przez publiczne spalenie na stosie przed Canterlotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Podstawiłbym Zawadę oraz Baskę i Marka z Kryminalnych Co byś zrobił/-a gdyby Malanowski prowadził śledztwo w sprawie alternatywnej Pinkie Pie z Cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Oglądała bym Co byś zrobił gdyby goście z mojej sygmy cie gonili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Strzelałbym. Na szczęście mam z czego. Co byś zrobił, gdyby cię aresztowano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Prizyn brejk do Ponyville Co byś zrobił/-a gdyby Peja lubił Tede a Tede lubił Peję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 nic bo mnie to nie interesuje co byś zrobił gdyby wszyscy byli lunatykami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 zależy za co. pewnie bym się poddał. ale może bym próbował trochę pouciekać. edit: nic. też bym lunatykował. co byś zrobił gdybyś zobaczył swego ojca bawiącego się grzechotką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się