MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wzywam Mane6 i Derpy, żeby mnie ogrzały i zabrały w bardziej urocze miejsce. Co byś zrobił/-a gdyby ktoś wbiłby ci na chatę i powiedział "Dzień dobry, tu komornik" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 " Żadnej ku*wy nie zamawiałem wypi**alaj stąd" Co byś zrobił gdybyś zamiast telefony który dzwoni przyłożył do ucha rozgrzane żelazko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wtedy Twilight by mnie uleczyła swoją magią Co byś zrobił/-a gdyby armia ognistych płaszczek z Necrovision zaatakowała Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zrobiłbym grilla Co byś zrobi jakby ktoś robi grilla z ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zadzwoniłbym na 0-800-latającykurier Co byś zrobił/-a gdyby zmutowany gimbus z Necrovision porwał Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Pa pa Rarity dzięki za dzięki za kosztowności co byś zrobił gdybym urządził gigantyczną imprezę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nie ma miejsca dla Pinkie Pie? To mówię, że ta impreza zakłóca ciszę nocną. Co byś zrobił/-a gdyby Vietcong czaił się w Lesie Everfree? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 To co 'murika zrobiła Napalm i wystrzelać ich Co byś zrobił gdyby ktoś spalił las Everfree? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Posadziłbym Puszczę Wkrzańską, która nie będzie taka creepy? Co byś zrobił/-a gdybym miał poziom furii Over9000? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ostudziłbym cie Co byś robił gdy świat był wyprany z emocji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Powiedziałbym że Discord i Mefisto ze sobą kolaborują a ponadto mają romans i że z ich romansu powstały najobrzydliwsze istoty w galaktyce znane jako Wrzód i Mrzywiec Co byś zrobił/-a gdyby Mefisto przyszedł po moją duszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 A czort z tobą. Niech bierze. Co byś zrobił, gdybym został nieśmiertelny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Patrzyłbym dokładnie na ciebie, wpisałbym w konsoli "Edit Focus", zobaczyłbym "Flags=2" i te 2 zmieniłbym na 0 i byłbyś śmiertelny i oczywiście bym ci zablokował cheaty . Co byś zrobił/-a gdyby jakiś Twój kolega wrzuciłby na profilowe zdjęcie przedstawiające parę gejów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Miałbym 3 sztuki mięsa na grilla nawet upieczone Co byś zrobił jakby ktoś w photoshopie zmienił twoje zdjęcie na coś perwersyjnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 zacznijmy od tego że mojego zdjęcia raczej nikt nie chciałby przerabiać, a jeżeli już to pewnie i tak bym o tym nie wiedział i bym o tym nie chciał wiedzieć co byś zrobił gdybyś posiadał prawo decydowania o tym kto ma zostać bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Bezi na wieczne wygnanie, a reszta rupta co chceta Co byś zrobił gdyś został poturbowany przez Chipa Foose? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 ta jasne, mnie tak łatwo nikt nie wygna a jakby próbował to by dostał headshota z mojego Vectora albo z glanów mojej koleżanki z Podkarpacia xD poza tym nie zamierzam bratać się z hejterami i wyrzekać się kucyków, bo mnie taki Xylo wygnał Prędzej ja bym go poturbował. Co byś zrobił/-a gdybym powrócił z wygnania na które mnie Xylo zesłał, lecz powróciłbym razem z Mane6, Derpy, moją koleżanką z Podkarpacia, kilkoma regimentami Gwardii Imperialnej i bojówkami POZu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Stawiłbym ci, razem z FOL i Equestriańską Armią Rewolucyjną opór tak skuteczny, że śpiewano by o tym pieśni jeszcze długo po mojej śmierci. Co byś zrobił, gdyby całe jedzenie świata zepsuło się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 chaos, protesty, kryzys więc - czas na rewolucję! a jeść można... ryby z pobliskiej rzeki. a brzeg zostaje znacjonalizowany - czas wędkowania na kartki. co byś zrobił gdyby wszystko byłi na kartki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Jeżeli dzielono by się sprawiedliwie, żyłbym dalej jak dotąd. Jeżeli nie, to wypowiedziałbym posłuszeństwo rządowi i rozpoczął srogą rebelię. Co byś zrobił, gdyby utopie miały szanse zaistnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Byłbym usatysfakcjonowany. Co byś zrobił/a gdyby ktoś powiedział Tobie, że masz coś krzywego? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Zapytałbym się? "a skąd wiesz? Podglądasz mnie :rainderp:" Co by było, gdyby akcja EQG rozgrywała się w twojej szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Wąsata szmira i żona Slendera wezwałyby FOL a RafikoPL UNSC i zrobiliby eksterminację Mane6 a ja oddałbym życie walcząc za nie przeciwko bandzie hejterów :( Co byś zrobił/-a gdyby ktoś kazał ci narysować jakiegoś kuca, mimo że totalnie nie umiesz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Nie narysowałbym. Zmuszać sobie mogą. Co byś zrobił, gdyby nagle wszyscy chcieli cię objąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Powiedziałbym, że huga przyjmuję tylko od Mane6, Derpy i kilku znajomych z MLP Polska i od mojej NP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się