emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Pinkie Pie 1 robisz ciasta? 2 Zrobić Ci jakieś słodycze 3 Jakie ciasto lub słodycze Ci zrobić 4 Lubisz być cukierniczką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Co byś poradziła komuś odczuwającemu satysfakcję z nieszczęść dotykających innych? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 !!!!!!!!!!UWAGA WAZNE PYTANIE!!!!!!!!!! Ile mogę zadać max pytań? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 01- Czy to prawda że to w "Crisisie" że czytujesz komixy, cHorego Portiera, Władcę pirścionkuf itp. oraz znasz wszystkie zasady dobrej powieści fantasty??? 02- Czy mnie lubisz??? 03- Czy często wcielasz się w szpiega i "noktowizjujesz"??? 04- Czy potrafisz sprawdzić czy księżyc jest zrobiony z sera??? 05- Czy lubisz spaghetti??? 06- Czy nie denerwuje cię że wszystkie pytania zaczynają się na "czy" i brak przecinków??? 07- Czy zawsze jesteś tak pinkastycznie nastawiona do życia??? 08- Czy nie uważasz że pora na pytanie z innym początkiem??? 09- Jak to robisz że potrafisz robić takie dziwne miny: O_O 10- Pomagasz Applejack ściąć zeschłą jabłoń?? 11- Pożyczysz Jetpack??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Droga pinkie to pytanie będzie idealne dla Ciebie jaki znasz najlepszy sposób żeby kogoś rozweselić? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabusia124 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 cześć pinki!!! mam do ciebie kilka pytań 1.ile masz lat. 2.Gdybyś miała wybrać gamiego albo przyjaciół to kogo byś wybrała. INA KONIEC JAK MAJĄ NA IMIĘ TWOJE SIOSTRY. BARDZO CIĘ LUBIĘ BO JESTEŚ GIT. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ugnieciemy razem ciasto? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiona poradnia psychologiczna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Witaj Pinkie, mogę ci zadac kika pytań? Bierzesz LSD? Upiłaś się kiedyś do nieprzytomności? Zrobimy razem "babeczki" ? Dlaczemu jesteś taka nadpobudliwa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Czy jest jakaś rzecz, której nie potrafisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś po czym wpadłabyś w depresję? Tak tylko pytam... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 kochana Pinkie czy zmieniłabyś fryzurę ? jeśli tak to na jaką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pinkie mój ulubiony kucyku mam kilka pytań. Primo! Masz jakieś logiczne wytłumaczenie na twoje "twitchy twitcha twitcha twitch" po którym nieboskłon się wali? Secundo! Jak ci się udaje rozwalić czwartą ścianę i pogadać z nami? Tertio! Słyszałaś może o Surprise? Białe futro, żółte kręcone włosy jak twoje i jest pegazicą, która także lubi sprawiać by kuce się uśmiechały. Jakaś twoja krewna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Witaj Pinki mam kilka pytań: 1.Gdybyś była Transformerem to w jaki pojazd chciałabyś się zmieniać? 2. Gdybyś miała wybrać: Imprezy czy Ciastka to co byś wybrała 3. Za kim jesteś: Autoboty czy Deceptikony? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsVinyl Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Pinki Jakie ciastka najbardziej lubisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 ile masz lat? (tak jasne, dama nie zdradza wieku :C, chociaż powiedz coś więcej niż "Flutershy jest starsza odemnie o rok") Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Pinkie pytanko jedno mam jak to się stało że mieszkasz w cukrowym konciku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Czy matrix naprawde istnieje? Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Bandit221 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Draga Pinkie Pie! 1. Co robisz aby Twoja grzywa była taka puszysta i zakręcona? 2. Kiedy i w jakich okolicznościach zatrudniłaś się u państwa Cake? pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbiniak09 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Lubie placki. A Ty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Hejka Pinkie! Na wstępie powiem, że jesteś moim wzorem do naśladowania i idolką. Po prostu kocham twój nieskończony optymizm. Jako, że podobno lubisz dostawać dużo pytań to postaram się nie mniej zadać (Sorki Discorś ^.^") 1. Dlaczego państwo Cake przygarnęli cię w Ponyville? 2. Zdarza ci się wybuchnąć losowym śpiewem? Typu, że hasasz sobie po dróżce i nagle "Ładne oczy masz! Komu je dasz! Takie ładne oczy...." 3. Czy lubisz stać na głowie? Pytanie to się zrodziło, bo Pinkie na moim biurku ma ostatnio tendencje do takich czynności. Jak to widać na materiale dowodowym w spoilerze. 4. Jeżeli grałaś na ludzkich komputerach to jaki gatunek gier ci najbardziej odpowiada? 5. Masz może jakiś ulubiony tytuł, tak wracając do gier? 6. Jakie jest twe ulubione nakrycie głowy? 7. Pijesz może kawę? Jeżeli nie to skąd się bierze twa energia? (Ta informacja przyda się do całonocnych sesji nabijania expa i fragów) 8. Czy którąś z twoich przyjaciółek lubisz? Ale tak lubisz-lubisz? (All aboard the shipping ship!) 9. Skąd ty bierzesz swoje gadżety jak Party Cannon lub wąsy? 10. Lubisz odpowiadać na pytania Bronych? I tradycyjnie: Jak nazywają się twoje siostry Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wika23032002 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 HEJ PINKIE CZY MASZ CZASEM OCHOTĘ ZJEŚĆ RYBĘ W CZEKOLADZIE ALBO TELEPORTOWAĆ SIĘ DO INTERNETU I WYLECIEĆ KOMUŚ DRUGĄ STRONĄ EKRANU? A NIE TAK JUŻ BYŁO CZY WOLISZ KOLOR RÓŻU CZY RÓŻOWY? MASZ JAKIŚ INNY GUST NIŻ TO CO JA? MASZ INNE ZAINTERESOWANIA? CZY MOŻNA CB. CZASEM ZROZUMIEĆ? MASZ NA MYŚLI TO CO JA ŻE LUBISZ PLACKI ZIEMNIACZANE? CZY LUBISZ DUŻO GADAĆ JA UWIELBIAM ALE PYTAM CIEBIE BO MOŻE CZASEM NIE CHOCIAŻ!? A W OGÓLE . ZAPOMNIAŁAM CO CHCIAŁAM A NO TAK... JAK MOŻNA STAĆ SIĘ TWOIM AVATAREM ? JA BYM TAK CHCIAŁA MASZ CHARAKTER TAKI JAK JA CHOCIAŻ NIE CHCĘ ŻEBY INNI SIĘ OBRAZILI Lubisz dżem? bo jak jest dżem to ja go zjem! 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) 1. Jeśli A to B a B to C a C to A a A to H to czym jest G? 2. Czy opanowałaś umiejętność zmieniania twarzy z G4 to G1, czy tylko twoje klony to umią 3. Dlaczego nie zabrałaś klonów jako szturmowców, a ty nie przebrałaś się za Vadera i nie zrobiłaś miecza świetlnego z laski cukrowe, i nie zaatakowałaś inne mane 6 które były by jadi a Gummy byłby Lukiem Skayłokem i w Cukrowym Końciku powiedziałaś by: Gummy, jestem twoją matką, a on na to: ....... NO CZEMU TEGO NIE ZROBIŁAŚ !!!!! Edytowano Lipiec 3, 2013 przez DiceMan321 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Droga Pinkie Pie,nie chcę cię martwić ale.... Postanowiłam się pobawić google tłumaczem i, nie chcę cię urazić ale... Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Czytoholiczka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Czytoholiczka- czemu na pasku zadań masz Twilight? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts