Gość Exterminatore Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Salut Pinkie. I have questions: Latałaś kiedyś w wielkiej bance mydlanej? Jak dużo słodkości wcinasz w przeciągu dnia? Jak rozbudzić w sobie taką imprezową bestię jak ty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Hej ,Pinkie , mam kilka pytań: 1. Co robić by łamać prawa rządzące światem tak łatwo jak Ty? 2.Co robić , by być jak ty? 3. Czy mnie lubisz? 4. Czy przyjdziesz do mnie na święta i Sylwestra? lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Pinkie...bo ja ja....ja jestem samotna nie mam rodziców i... zaopiekujesz się mną? (szlocha) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Pinkie, wiesz, że jest ci bardzo do twarzy z wąsami? Czy kiedykolwiek łamałaś coś innego, niż prawa grawitacji i czwartą ścianę? Lubisz Zap jabłka? Czy nadałaś jakieś imiona swoim klonom? Jeśli tak, to jakie? Czy policzyłaś swoje klony, czy ci się nie chciało? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hej Pinkie, mam kolekcję pytań ^^: 1. Co sądzisz o sylwestrze? 2. Jakie masz plany na niego? Napijemy się razem? 3. Jakie słodycze najbardziej lubisz? 4. Hug? :3 Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 1.Czy to prawda, ze kolor rozowy jest najfajowszy? 2.Znasz inne kucyki oprocz mane 6 i i liga znaczkowa?Jesli tak to kogo najbardziej? 3.Lubisz rocka? 4. Czy chcialabys, by twoje siostry byly podobne do ciebie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 1. Co sądzisz o fanficku "Cupcakes" 2. Jaki był Twój najbardziej udany żart 3. Od kiedy znasz Rainbow Dash 5. Czy zauważyłasś brak 4 pytania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zrobimy razem party? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Hej jestem nowy i eee... Nieźle się witasz. Ale chciałem cię spytać-Czy to prawda że twoja siostra to Octavia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Znasz jakiegoś kucyka ,który słucha metalu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Hej Pinkie! Czy w Equestrii obchodzi się tłusty czwartek? Jeśli tak, to czy tradycyjnie sprzedajecie z państwem Cake pączki, czy jednak jakieś inne wyroby cukiernicze? Bo jakoś pączków w Cukrowym Kąciku nigdy nie widziałem. No może za wyjątkiem tych z dziurką, ale one są zwykle bez nadzienia, to nie są prawdziwymi pączkami... czy może się mylę? Jak myślisz Pinkie? Ty się na tym lepiej znasz... O, to przy okazji zapytam o faworki. Macie tam faworki? A jeśli tak, to czy takie dobre z delikatnego, kruchego ciasta? Bo moja babcia robiła bardzo dobre faworki, właśnie takie kruche, podczas gdy większość faworków jakie widzę w sklepach jest taka miękka, elastyczna i tłusta i nie są aż tak dobre. Wiele słyszałem o talencie cukierniczym państwa Cake, więc zakładam, że pewnie robią dobre faworki, ale nie zaszkodzi zapytać... w razie czego spróbuję zdobyć przepis I jeszcze jedno pytanie... potrafisz eksplodować pięć razy? I... w jaki sposób oddychałaś, jak Trixie pozbawiła Cię pyszczka? Rozumiem, że niemożność mówienia była dla Ciebie o wiele większym problemem, niż niemożność oddychania, ale jednak mnie to ciekawi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapiKempa Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Droga piemkie czy uwarzasz ze powinasz miec rug albo szkrzydla??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suekawaii Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Droga Pinkie! Czy potrafilabys chociaz przez 5 minut byc powazna? ;D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 1. Umiesz ogarnąć swoją grzywę? :O 2. Trudno się ją czesze? 3. Za co kochasz Gummy'ego? 4. Lubisz zwierzęta? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Droga piemkie czy uwarzasz ze powinasz miec rug albo szkrzydla??? Popraw orto. Bo Pinkie ci nie odpowie. Pinkie. Czy upiłaś się kiedyś na imprezie? Jeśli tak, to jakie były tego skutki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 wszystkiego najlepszego w dniu kobiet Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zawsze zastanawiała mnie jedna rzecz... Pracowałaś Mieszkałaś na farmie kamieni, znasz wiele legend i stworów... Podobno znasz te legendy od swojej Babci, skąd ona je zna? Czyżby sama się o nich dowiedziała? A może czytała o nich? Czyżby Twoja babcia była profesor z Canterlotu a my o tym nie wiemy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dlaczego Jestem Tobą? )) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Okej , skoro po pierwszym pytaniu ustaliliśmy dlaczego jestem Tobą to przejdźmy do następnego . 1.Jeżeli ja jestem Tobą a ty mną to kim byłybyśmy teraz jeżeli by nas nie było ? 2.Jeżeli miałabyś wybierać między kolorem Ciemnym różowym a jasnym różowym to jaki byś wybrała . Mam nadzieje że ten test wykaże do końca że twoja teoria z czarną dziurą i wielkim tortem jest prawdziwa A ty , drogi Spromultisie nie zakazuj rozmawiać Pinkie z Pinkie Bo tylko Pinkie Może decydować o tym czy Pinkie będzie rozmawiać z Pinkie ... uff... trochę mnie to zmęczyło W każdym razie czy myślisz że Pinkie Pie może być przyjaciółką Pinkie Pie ? Pewnie tak !!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy czasem nie marzysz o tym żeby być króliczkiem? Są takie słodkie. Albo żółwiem jak Tank Rainbow ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy zabawa ma istotny wpływ na życie kucyka? Czy w twoim umyśle istnieje coś takiego jak prawa fizyki? Jaka była najlepsza zabawa w której brałaś udział? Dlaczego? Zastanawiałaś się kiedyś dlaczego niektórzy postrzegają cię jakoś osobę chorą psychicznie? :C Zostaniemy przyjaciółkami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoarinLoveRainbowDash13 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Droga Pinkie! 1. Gdzie znalazłaś Gummie 'go? 2.Wiem ze masz jedną siostrę o imieniu Octavia ale twoja druga siostra jak ma na imię? 3.Chciałas by być pegazem? 4.jAKIE CIASTKA LUBISZ 5.Czy na serio lubisz pokeya Pierce? To tyle ode mnie Pozdro:fluttershy5: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Cześć Pinkie ^^. Dawno mnie tu nie było, więc przejdźmy do pytań.. 1. Co sądzisz o lenistwie? 2. Jak Ty to robisz że praktycznie cały czas jesteś wesoła? o_O 3. Lubisz czekoladę? Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarixie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Pytanka ode mnie 1. Co sądzisz o Twlight? 2. Jestem tu nowa. Urządzimy imprezke? 3. Jakie było ostatnia impreza na której byłaś/ byłaś jej organizatorką? 4. Wiesz, że jesteś, byłaś i będziesz moim ukochanym kucykiem, czyli best pony ever, bo lepszego kucyka od ciebie nie ma 5. Chcesz być moją przyjaciółką? :pinkiehug:http://mlppolska.pl/images/smilies/pinkiehug.png To tyle z mojej stony :pinkie2::pinkie2: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Hej. Tylko jedno pytanie. Jak chodziłaś do szkoły, jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts