Iosovoi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jest już na YT po angielsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jest już na YT po angielsku To zapodaj link.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iosovoi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ro4qKF3x7V0 Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 http://mlppolska.pl/attachment.php?thumbnail=588 Z ust mi to wyjąłeś Bass Destiny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jest już na you tube? Trzeba by obejrzeć Trzy proste kroki: 1. Wchodzimy na www.youtube.com 2. W wyszukiwarce wpisujemy "mlp fim magic duel" i naciskamy na lupę 3. Sprawdzamy co jakiś czas czy jest już odcinek Metoda alternatywna. Wchodzimy na kanał użytkownika PhosiQ i cierpliwie czekamy na wersję z napisami. Enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 + Zrozumiałam, że Twixie jest słodka w tym swoim przechwalaniu się Twixie jest WAT?! toż Twixie to Twilight i Trixie pairing więc zdecyduj się na kogoś lub zmień na "OBIE SĄ SŁODKIE" + Trixie's Creed na początku czy ona kogoś na początku zabiła z niepostrzeżenie i uciekła z towarem? czy my wdzialiśmy inny odcinek? tajemnicza postać w kapturze zakrada się do kramu z antykami i szuka czegoś... gdzie tu jest motyw z assassinem? to już bardziej pasuje tu typowy złodziej ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Proszę Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To chyba jedyny odcinek, w którym Pinkie Pie powiedziała chyba tylko 2 zdania. Niezłą sztuczkę wymyśliła Twilight z tymi podmiankami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 + Gleba Trixie. - Gak'a zastąpił Meez :c - Kaj nie było Luny? Aczkolwiek Powrót Lukiera jest warty wszystkiego. 1. true 2. you say good things Sir 3. 4. lol xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To chyba jedyny odcinek, w którym Pinkie Pie powiedziała chyba tylko 2 zdania Wiesz że masz racje? Chyba w zadnym odcinku w jakim była nie powiedziała mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Trzy proste kroki: 1. Wchodzimy na www.youtube.com 2. W wyszukiwarce wpisujemy "mlp fim magic duel" i naciskamy na lupę 3. Sprawdzamy co jakiś czas czy jest już odcinek Metoda alternatywna. Wchodzimy na kanał użytkownika PhosiQ i cierpliwie czekamy na wersję z napisami. Enjoy WoW ! Nigdy bym się nie domyślił, że taka metoda istnieje Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Zapomniałem dodać że początek to prawie DOTA 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Odcinek świetny. Powrót Trixie, epickie i śmieszne zaklęcia, dużo genialnych scen z Fluttershy, Zecora i trochę postaci drugoplanowych(jak zobaczyłem Lyrę pijącą przez słomkę, to myślałem, że padnę ze śmiechu:lol:, wyglądała genialnie). To wszystko złożyło się na bardzo przyjemny epizod. Plus, nie można zapomnieć o Pinkie, która nawet jak traci możliwość mówienia, wypada prześmiesznie! Moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić. Ocena 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Mistrzowski odcinek xD Szkoda tylko że twilight jej przebaczyła xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Rewelacyjny odcinek. Trening Twilight rodem z Gwiezdnych Wojen, Lyra która "just enjoy the show", Pinkie i kursor zabierający usta, Big Applejack, za dużo żeby wszystko wymieniać. 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Rewelacyjny odcinek. Trening Twilight rodem z Gwiezdnych Wojen, Lyra która "just enjoy the show", Pinkie i kursor zabierający usta, Big Applejack, za dużo żeby wszystko wymieniać. 10/10 I tu się zgadzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Twixie jest WAT?! toż Twixie to Twilight i Trixie pairing więc zdecyduj się na kogoś lub zmień na "OBIE SĄ SŁODKIE" czy ona kogoś na początku zabiła z niepostrzeżenie i uciekła z towarem? czy my wdzialiśmy inny odcinek? tajemnicza postać w kapturze zakrada się do kramu z antykami i szuka czegoś... gdzie tu jest motyw z assassinem? to już bardziej pasuje tu typowy złodziej ;p nah, po prostu ta zakapturzona Trixie i tajemniczooośććććć... To nie ja to wymyśliłam, zapodał ktoś to na SB ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly72 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 ech a ja go nie obejzalem ;/ no cuz musze czekac az PhosiQ wstawi z napisami na YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dla wymagających 1080p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 super odcinek moja jego ocena 5+ pluąy Zecora = mistrz yoda Snisps i Snails united ( to było zabawne w pewien sposób choć nie pochwalam takich czynów Trixie w czarnym płaszczu i czerwonymi oczami = Darth Maul AJ Colt RD 40% Cooler Alicorn Amullet = One Ring minusy - Trixie ego raises to coruption - naprawdę o ile złączenie Snipsa i Snaiilsa rogami wydawało mi się nawet zabawne, o tyle traktowanie ich jak konie pociągowe już nie, tak samo gdy, dokuczała reszcie kucyków - Brak Sombry i mam coraz mniej nadziei że się pojawi :( To są raczej najważniejsze plusy i minusy bo było ich więcej ,ale nie chce mi się pisać Pna konieć pwiem że Trixie u mnie zapulsowała tym, że żałowała za swoje zachowanie i zrobiła dla Twi co miłego, aby uzyskać przebaczenie to było bardzo na miejscu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jak dla mnie całkiem dobry odcinek, tylko to nagłe nawrócenie się Trixie było zbędne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Czyli jednak Twilight nie jest AŻ tak utalentowana Gagi z Fluttershy były...magnifico. Szkoda, że Trixie nie została w Ponyille na stałe :( Chciałoby się...żal mi Pinkie...nie móc mówić...this is the worst thing ever. Fajnie wyszły oczy Trixie. Raz czerwone, raz fioletowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jeden minus ...Twili nie śpiewała ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fail gdy trixie wywaliła się pod koniec xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Znalazłem Derpy Wsumie to widać ja ledwo co, bo w tłumie i bardzo w oddali ale jednak :] Ba, nawet są dwie Derpy w jednym miejscu i czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się