Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Twilight natychmiast zareagowała i złapała cię magią. - No chyba będzie trzeba nad tym popracować. - powiedziała ostawiając cię na łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Nie, poczekaj... Chcę... spróbować jeszcze raz... Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Jeśli chcesz - Twilight ostrożnie postawiła cię na kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Dziękuję... Znów ruszyłam powoli naprzód, tym razem stawiałam kopyta szerzej. Nie tylko zmniejszało to prawdopodobieństwo potknięcia się, ale też zwiększyło stabilność. Jedyną wadą było to, że musiałam dziwnie wyglądać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Robisz postępy. Może dzisiaj będziesz już normalnie chodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Najprościej byłoby się teleportować. Tylko szkoda, że nie umiem... Chciałam cię wcześniej zapytać, ale nie było okazji... Mogłabyś mnie później pouczyć magii? Skierowałam się w stronę biurka, ostrożnie stawiając kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Oczywiście. Rozumiem, że jesteś dorosłym kucykiem od początku i nie miałaś szkoły magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Tak... Wszystko co umiem nauczyłam się sama. Podeszłam do biurka i zaczęłam przeglądać szuflady. - Ech... Gdzie one są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Czego szukasz? Może pomogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nadal przeglądałam zawartość szuflad. - Zdjęć. Jestem pewna, że chowałam je gdzieś tutaj... Ale nie widzę ich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Co na nich było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Wasze zdjęcia. Te które dostałam na przyjęciu Piknie. Na pewno tutaj je chowałam... Chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Po chwili szukania znalazłaś je. Były trochę pogięte, lecz cały czas przedstawiały twoje przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - O, mam. Chwyciłam zdjęcia magią i skierowałam się z powrotem do łóżka, przeglądając je po drodze. Nawet nie zwróciłam uwagi na to, że idę normalnym krokiem, takim jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Widzisz! Chodzisz już! - powiedziała uradowana Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Co? Spojrzałam na nią, a później w dół na swoje kopyta i niemal natychmiast się przewróciłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Widzisz. Ja nie myślisz o chodzeniu to idzie ci wspaniale. Nie możesz myśleć o chodzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Powoli podniosłam się i stanęłam znów rozkładając szeroko kopyta. - Więc... Chyba muszę pomyśleć o... Czymś innym. - podniosłam magią zdjęcia, które rozsypały się, gdy straciłam równowagę. Spojrzałam na pierwsze. - Powiedz... Jak sobie radzi Rainbow na tym obozie? Na pewno już pisała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Nie mamy od niej wieści. Pinkie Pie znowu trochę odbija i myśli, że o nas zapomniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Och... Może... Nie ma czasu? Te zajęcia na pewno są bardzo czasochłonne. - ruszyłam powoli w kierunku drzwi, odkładając zdjęcia na łóżko. - Mogłybyśmy pójść teraz do Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Możesz ale nie będzie chciała nigdzie iść. Stoi cały czas przy skrzynce pocztowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Chcę z nią tylko porozmawiać. Może ją pocieszę... Jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Wież mi, że nie uda ci się. Jedyne co ją pocieszy to list od Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A może... My napiszemy do Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A dasz radę dojść do mojej biblioteki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts