KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Jej pamiątkę mam w szafie, czyli Rarity. Piękna, wychowana, może być trudno ją zdobyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Mhm... - powiedziała z głupim uśmieszkiem, a następnie zabrała swój talerz i włożyła go do zlewu. - To casanowa uważaj bo się od tych klaczy nie opędzisz - po raz kolejny się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zaczynam jeść. - Zobaczymy, zobaczymy. Fluttershy i Rarity są a mej liście. Nie przeszkadza ci to, że podobają mi się twoje przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Co? Nie... skądże. Właściwie to się cieszę, iż kogoś sobie znajdą. Ale szczerze to nie spodziewałem się, iż Rarity jest na twojej liście, lecz kto wie... też warto spróbować - uśmiechnęła się Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Spoglądam na zegar. - Więc poza zbijaniem jabłek, co będziesz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Jest godzina 7:50. - A co mam innego robić? - zapytała zirytowana. - Idę zbijać jabłka od rana do nocy, a potem kolacja i spać. Codzienna norma - odpowiedziała bez żadnych emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Taka sama norma. Gdzie Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ona? Wyszła wcześniej. Też mnie to trochę dziwiło, lecz najwyraźniej coś jeszcze musiała zrobić. A ty lepiej już wychodź bo się spóźnisz - powiedziała Applejack, która zabrała się za konsumowanie jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - To na razie - powiedziałem, po czym wyszedłem i udałem się do szkoły. Jak źrebaki będą grzeczne i nie powiedzą Cheerilee, to puszcze ich wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 < O ty szatanie ._. > Już po chwili spacerku byłeś w szkole. Do dzwona, a zarazem początku lekcji zostały 3 minuty. Mogłeś przez ten czas się przygotować lub właściwie... zrobić cokolwiek. Mogłeś też tylko czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Idę do pokoju nauczycielskiego by się przygotować i sprawdzić co dzisiaj mają. Mam nadzieje że jak ich puszcze to nie wygadają się Cheerilee, bo będę sobie mógł pomarzyć o tygodniu wolnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Lekcje, jak lekcje. Najpierw Matma, Biologia, Equestriański, a na końcu Historia. Plan nigdy nie był tutaj zbyt długi, gdyż klasy są podzielone na sekcje. Poranna, Południowa oraz Wieczorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Poprowadze lekcje, a po nich ide na farmę po kwiat i prosto do fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po kilku kolejnych godzinach lekcyjnych mogłeś w spokoju opuścić szkołę i cieszyć się odpoczynkiem i spokojem po ciężkim dniu pracy. W prawdzie nie zrobiłeś im wolnego, lecz nikt nie narzekał, a rozbiegł się z uśmiechem na ustach do swojego domu lub od razu na zabawę z przyjaciółmi. Szykował się słoneczny weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Idę po kwiatek na farmę, przy okazji podleje go i idę do Fluttershy, może to ta jedyna. I może nie powtórzy się historia z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Szybko udałeś się do swojego domu, a następnie do niego wszedłeś i zabrałeś kwiatek. Po tym wszystkim opuściłeś swoje mieszkanie, zamykając przy tym drzwi i szybko udałeś się do Fluttershy. Już po chwili lotu stałeś przed jej domkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Pukam do drzwi. - Fluttershy, to ja LA. Jesteś w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po niedługiej, lecz też niekrótkiej chwili drzwi otwierają się, a w nich stoi Fluttershy. - Oh... tak witaj Light... W czym ci mogę p-pomóc? - zapytała cicho, a następnie spuściła wzrok na podłogę i zaczęła kręcić kopytkiem po niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Mam dla ciebie prezent - powiedziałem, po czym podałem jej kwiatek z Tartaru. - Prosze, jest dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dla-dla mnie? Oh... jest taki... p-piękny - powiedziała z uśmiechem wpatrując się w niego. - To ba-bardzo miłe z tw-twojej strony... M-Może wejdziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Bardzo chętnie - powiedziałem. Jak narazie idzię dobrze, może się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - M-Może chcesz coś d-do picia? J-Jakąś herbatkę lub c-coś innego? J-Jeśli chcesz to p-powiedz, a ja w-wstawię ten piękny k-kwiatek do wody, a ty się z-zastanów - Fluttershy zabrała kwiatek, a następnie udała się do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Niechce mi się pić, dziękuje - powiedziałem, po czym usiadłem na kanapie. - Co u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Fluttershy po chwili przyszła z pewnym wazonem, w którym umieściła kwiat od ciebie. Wyglądało to razem wspaniale. - J-Jeszcze raz chciałam ci podziękować za t-tak piękny kwiat. Nikt jeszcze n-nie dał mi t-tak pięknego prezentu - powiedziała już trochę pewniejszym głosem po czym podeszła do ciebie. - M-Mogę tu usiąść? - wskazała na puste miejsce obok ciebie. - Nie chce się narzucać, więc mogę też usiąść na fotelu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Możesz usiąść koło mnie - powiedziałem, po czym się troszkę posunąłem by miała więcej miejsca. - A co do kwiatu, to znalazłem go wczoraj w pewnym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts