Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Fluttershy nieśmiele się uśmiechnęła, a następnie usiadła obok ciebie. - A jeśli mogę w-wiedzieć to... dlaczego a-akurat dałeś ten c-cudny kwiat mi? - zapytała z nie ukrywaną ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wczoraj po szkole, strasznie chciałem odzyskać Twilight więc wyruszyłem do Tartaru po ten kwiat. Kiedy go znalazłem, doszło do mnie że skoro mnie rzuciła, to najwidoczniej przestała mnie kochać. A skoro już tam byłem, nie wypadało by wrócić z pustymi kopytami i po prostu go zerwałem, i zaniosłem do klaczy która mi się podoba... - powiedziałem lekko się przybliżając. - ... Do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Fluttershy się zarumieniła, a następnie spuściła wzrok na podłogę. - T-To bardzo miło z t-twojej strony... N-Nikt mi jeszcze nigdy nie z-zrobił takiego cudnego prezentu... N-Na prawdę ci się p-podobam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Oczywiście. Jesteś piękną klaczą, z talentem do zwierząt. Bardzo mi się podobasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Fluttershy zarumieniła się jeszcze bardziej, a następnie onieśmielona spogląda na ciebie. - T-To bardzo m-miłe z twojej strony, a-ale ja nigdy n-nie byłam w z-związku... - powiedziała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Mi to nie przeszkadza. Oczywiście jeśli zechcesz być zemną. Jeśli nie chcesz to zrozumiem to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ja... nie wiem... - schowała głowę w kopytka. - N-Nigdy nie byłam w z-związku i nie wiem c-czy sobie poradzę. N-Nigdy też o nim n-nie myślałam, więc nie wiem c-czy był byś z-zadowolony... - wyjąkała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Poradzisz sobie... wierze w ciebie - powiedziałem, po czym podniosłem jej głowę kopytem i popaczałem w oczy - Jeśli potrzebujesz czasu do namysłu, to ja ci go dam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Fluttershy milczała i nieśmiele wpatrywała się w twoje oczy, a przy okazji próbowała zebrać myśli. - A j-jeśli bym się z-zgodziła to? - zapytała nadal się jąkając. Widać było na pierwszy rzut oka, iż ona nigdy nie miała z czymś takim do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Byłbym wiernym i oddanym ogierem który oddał by za ciebie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ja... c-chyba się z-zgodzę na związek z t-tobą - powiedziała, a następnie olśniła cię kolejnym nieśmiałym uśmiechem. Nadal wpatrywała się w twoje oczy, lecz bała się cokolwiek zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze - powiedziałem po czym całuje ją w policzek. Udało się, Fluttershy jest mą klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Fluttershy ponownie się zarumieniła, gdy ty pocałowałeś ją w polik. - W-Wiec... Co t-teraz b-będziemy r-robić? - zapytała po chwili, a następnie ponownie zaczęła patrzeć w twoje oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Może dasz się zaprosić na kolacje wieczorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - J-Ja n-nie wiem... Musze o-opiekować się z-zwierzętami, ale m-może znajdę cz-czas - powiedziała nadal się jąkając, lecz w jej głosie było słychać chęci. - Chyba s-się nie obrazisz? - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Jeśli nie masz czasu, tu ja zrozumiem. Decyzja należy do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - A m-może w zamian t-to... p-posiedzisz chwile u m-mnie? - zapytała ponownie za jąkanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dobrze. Chętnie zostanę u ciebie - powiedziałem, po czym spojrzałem jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Fluttershy się uśmiechnęła, a następnie nieśmiele chwyciła ciebie za kopytko i bez słowa zaczęła się wpatrywać w podłogę. Raz po raz zwróciła oczy w twoją stronę, lecz momentalnie je spuszczała, gdy tylko zobaczyła, iż się na nią patrzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nieśmiele całuje ją w usta. Wszystko jest cacy stuk stuk, mam tylko nadzieje że nie powtórzy się historia z Twilight. Chyba bym się załamał przy kolejnym rozstaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Fluttershy bardzo się zarumieniła, a następnie odsunęła się lekko. Swój wzrok skupiła na podłodze, lecz cały czas milczała i lekko się trzęsła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Dotknąłem kopytem, jej kopyto. - Fluttershy... Bądź pewna że, zawsze znajdziesz we mnie wsparcie, kocham cię - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Na pyszczku Fluttershy ponownie zagościł jeszcze większy rumieniec. Jednakże w końcu podniosła wzrok z podłogi i spojrzała na ciebie, a następnie mocno cię przytuliła, jednakże dalej milczała, a z jej ust można było usłyszeć ciche popiskiwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Uśmiechnąłem się i odwzajemniłem uścisk. Obiecuje że tym razem nie nawale jako partner, i będę się starał być przykładem. Może Fluttershy zostanie zemną do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Fluttershy była wciąż wtulona w ciebie, a ty w nią. Było wam tak wygodnie, a ciepło waszych ciał przechodziło z ciebie na nią i na odwrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts