Aaaa Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Hedzio, bo Hedzio... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zegarmistrz rzeknę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 *Podąża za głosem tłumu.* Hedzio... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Hedzio:ming: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Jak wszyscy to wszyscy, Hedzio. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mechatronika trafia do Hedzia! Kto natomiast jest najpilniejszym uczniem jeśli chodzi o polonistykę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dolar84...proste że on:ming: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Chyba padłoby na mnie. Zostałam nawet laureatką wojewódzkiego konkursu polonistycznego Ale może Dżemor, bo często nam tu wierszuje, a mnie polski troszkę nudzi, za dużo słów ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Vanadiss. Wczoraj na SB zaczął ożywioną dyskusję o ortografii, skrótach itp. po tym, jak napisałam "wg" zamiast "według". Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Oczywiście,że Dżem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Bellamina, bo mi pomaga dobierać słowa w ficu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Polonistyka po krwawym boju trafia do Dżema vel Dżemora! Kontynuujemy jednak poszukiwania najpilniejszych uczniów jeśli chodzi o przedmioty humanistyczne. Powiedzcie mi kto zasługuje na zostanie takim oto uczniem jeśli chodzi o rusycystykę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Solaris Wysyłał mi czasem ruskie znaczki xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 No właśnie, Solarka bo ruskie znaczki i tłumaczy ruskie komiksy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Lud przemówił : Solaris I ja również dołączam się do ich zdania. Czekam z niecierpliwością na kolejny przedmiot. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Bez dwóch zdań - solaris. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ehh, kiedy będzie kolejny przedmiot? :>. Strzelam i głosuję w ciemno na Hippisa . Tak naprawdę to jest spam... ~ Arjen Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Brawo, Solaris dołączył do grona pilnych uczniów z których Twilight byłaby dumna. Dobrze, a do kogo pasuje - botanika? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ever3Tree, bo to Drzewko, czyli pewnie ma kontakt z innymi roślinkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Dokładnie, EverTree pasuje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Niech będzie to drzewko ( Ever), i czekam na następną okazję Chociaż do botaniki Zecora byłaby znacznie lepszą nauczycielką. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Głosuję na Keolę....w końcu jest dobry z Biologi co implikuje że jest dobry z botaniki:dunno: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Niech będzie Ever3Tree. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Gratuluję Ever3Tree zostałeś uznany za znawcę w dziedzinie biologii. Ucz się pilnie! Powiedzcie mi, kto zasługuje na tytuł pilnego ucznia jeśli chodzi o chemię (tutaj chyba kandydat jest tylko jeden ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Chemik, czyli kochamchemie. It's so obvious Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts