Matix Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Zawsze możesz poprosić kogoś na forum. Jest tutaj dużo utalentowanych osób, które mogą ci zrobić i avek i sygnę. Taaa ale ja tu nikogo nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Off-top się robi... Wracając do Zecory... Cieszę się, że są tu tacy co o niej pamiętają. Ja odniosłem wrażenie, że jest właśnie taka zapomniana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Zecora - bardzo ciekawa i dla mnie jedna z lepszych postaci. Mądra, przezorna i przede wszystkim uprzejma. I zawsze służy dobrą radą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Zawiodłem się na niej, gdy nie wiedziała jak pozbyć się parasprite'ów. Pinkie wtedy się wykazała. Ale to był odcinek poświęcony Pinkie więc chyba można usprawiedliwić Zecorę. xD I tak jest jedną z najinteligentniejszych kucyków. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Znalazłem taki obrazek. Co o nim myślicie? Mi się podoba. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Up@ Obrazek ładny. Mam takie pytanie: jaki jest wasz ulubiony odcinek z naszą Zebrą-szamanką? Mi osobiście najbardziej podobał się ten pod tytułem "Znaczkowa ospa". Dużo tam powiedziała a jej kukuryku mnie rozwaliło! Zastanawiam się też skąd bierze rośliny których używa podczas ważenia eliksirów. Wiadomo, że coś pochodzi z Ponyville ale nie pamiętam co. Może ma jakąś małą prywatną szklarnię na zioła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Ulubiony odcinek z Zecorą? Chyba ten pierwszy. Cały odcinek jest jej poświęcony i dowiadujemy się najistotniejszych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Długo nic tu się nie dzieje... Może dla zachęty wrzucę pewną piosenkę. Jest naprawdę świetna. Proponuje przesłuchać. Należy do tych spokojniejszych. http://www.youtube.com/watch?v=2G6SR0TYlWw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 witaj Zecoro , jestem tu nowy , ale mam na początek kilka pytań . 1 dlaczego jesteś jedyną zebrą w mieście ? 2 gdzie twoja rodzina , utrzymujesz z nią kontakt ? 3 czy odpowiada ci takie życie na uboczu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Z pytaniami zapraszam tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Hmmm... Cisza w temacie? Może to zmienimy? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 a zatem Zecoro kochana , co tam masz dla swojego fana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Cholera, uwielbiam Zecorę w tym Hallowen-owym przebraniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Zecoro, jaki jest Twój ulubiony kolor ? Pytania do Zecory zadajemy tutaj. ~Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Ten temat jest taki bardziej dyskusyjny. Cholera, uwielbiam Zecorę w tym Hallowen-owym przebraniu Super wygląda! Aczkolwiek grzywę bym jej trochę zmienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Mówiąc "dyskusyjny" miałem na myśli nasze rozmowy na temat Zecory. Może jakieś arty? Ja chcę takie! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 ok Zecoro jak wolisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Jeśli chodzi o tą postać,jest ciekawa nawet tak w skrócie mówiąc.Ja tam osobiście nic do niej nie mam,bo potrafi pomóc i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Na pewno jest bardzo tajemnicza. Chociaż już wszyscy ją poznali i wiedzą, że nie ma się czego bać, to ona chyba nadal budzi taki niepokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nom , mnie się ta postać WYBITNIE wyróżnia w tłumie kucyków i nie mam na myśli wyłącznie jej wyglądu Te rymowanie , w każdym zdaniu i styl w jakim to robi jest powalający . Choć lubię wszystkie postacie z serialu , to Zecora jest w czołówce moich ulubionych postaci , a jeśli nie brać pod uwagę kucyków , tylko inne postacie , to ona jest na 1 miejscu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 A ja przyznam, że kiedyś nie zwracałem na nią specjalnie uwagi. Jest, bo jest. I w pewnym momencie zauważyłem, że nikt nie porusza jej tematu. A przecież miała cały odcinek + była też w innych. Fakt, może nie było to jakieś powalające ukazanie się jej,... ale żeby tak całkiem o niej zapomnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Tak , jest lepiej dobraną postacią i budzi lepsze reakcje niż np Gilda . I jako , chyba jedyna , o ile kojarzę , wystąpiła w kilku odcinkach , więc jak na postać stojącą gdzieś na uboczu jest dosyć często na widoku . Jest też kimś w rodzaju mędrca w serialu , jak jest kłopot , to wszyscy walą do Zecory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Jest też kimś w rodzaju mędrca w serialu , jak jest kłopot , to wszyscy walą do Zecory No mi się raczej wydaje, że udanie się do Zecory to jest raczej dość ostateczne rozwiązanie, jak już nikt, nawet Twilie i Jej książki nie potrafią pomóc, to udaje się do Zecory i przeważnie robi to głównie sama Twilight. Jest taka dość tajemnicza i jest idealnym uzupełnieniem wiedzy Twilight, ale przez to, że żyje w lesie Everfree dalej ma w okół siebie taką lekką otoczkę mroczności i mroku (no w końcu to Ona jest przewodniczką i opowiada straszne historie w Nightmare Night). Ale i tak ją lubię, tak jak każdego kucyka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Tak, jest bardzo inteligentna. A w lesie Everfree myślę, że mieszka tylko dla spokoju. Te wszystkie medytacje i skupienie przy miksturach, ziołach itp... Myślę, że może nawet specjalnie jest ona "ostatecznym wyjściem". Tak żeby jej zbyt często nie nachodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 A no tak , bo zazwyczaj jak się ją widzi , to albo medytuje , lub przyrządza wywary . I zazwyczaj ona zna odpowiedz na każdy problem , jak np te kwiaty z 1 sezonu , albo dorastający Spike ( tylko ona spostrzegła , że on dorasta ) , lecz w jednej sprawie sobie nie poradziła . Mianowicie z paraspritem ( nie wiem czy dobrze napisane ) i dopiero Pinkie dała radę sobie z tymi owadami . ( osobiście , to mnie zdziwił fakt , że Zecora czegoś nie wie :o ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts