RedSky Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Może to zebrzy alfabet. Może Zecora ma na boku wypisane swoje imię, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Możliwe... Zebry mogą mieć nieco inne zwyczaje. Ciekawe by były metody zdobywania tego znaczka. Jeżeli oznaczałby on imię to zebry dostają o przy urodzeniu? A jeśli to CM, to ciekawe co symbolizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Zapadła cisza... więc wrzucę arta. Nie wiem, czy już był... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Wygląda jak by była nieco zdziwiona xD ode mnie też leci obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Wyczarowała sobie skrzydła po zebrzastemu! xD W sumie to nie wiem czy Zecora umie posługiwać się magią. Może magią umysłu? Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zecora - psioniczka. Ciekawe i prawdopodobne. Mam wrażenie, że kierowała tymi zielonymi oparami podczas Nightmare Night za pomocą właśnie magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Dawno nic nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Chyba nie muszę mówić, że to kolejny mega art. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mogę się zapisać ? Jestem już u Rarity, ale Zacora nie jest Kucykiem, ona jest Zebrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie mam władzy nad listą, ale niedługo zostaniesz dopisany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Poczułem się, jakbym dostał w twarz. Mogę dać głowę, że już prosiłem o dopisanie, ale proszę jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Czyżbym Cię pominął? Wybacz, wybacz, wybacz...! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zing Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Proszę o dopisanie do listy fanów naszej paskowanej, rymującej szamanki, a to za że zasługuje, udowodnię poniższym fanartem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Też będziesz na liście! ^^ Btw. ciekawy art. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mam coś fajnego, na pewno ci się spodoba Ihnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Co ona ma z grzywą!? Chociaż... Nawet jej ładnie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Też coś mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Hahaha! Dobre, dobre... Ja też coś wrzucę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kochani, zrobiłem osobne wątki na arty i fanów. Ten temat pozostaje do prowadzenia dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 A propos dyskusji. Wcześniej wspominaliście o Księżniczce Zecorze. Nie wiem jak wy ale ja bym chętnie została jej uczennicą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Uwierz, że ja też chętnie bym został jej uczennicą uczniem. Mieć Zecorę za nauczycielkę... Taa... To byłoby coś! I każdego dnia pisać jej raport z tego czego się nauczyliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 (edytowany) Ale raczej nie pisałoby się o magii przyjaźni. Tylko o czym? O nowo poznanych właściwościach ziół? Pewnie tak. I ja pchałbym się na trzeciego wiernego studenta Zecory. I wyobraźcie sobie - pewnie trzeba by jej pisać te raporty wierszem! Edytowano Kwiecień 30, 2013 przez black_scroll Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Skoro już jesteśmy przy rymach... W odpowiedziach na pytania mówiłem że Zecora sama uczyła się rymowania, ale może to jest styl mowy wszystkich zebr. Tzn. ludzie mówią w różnych językach, a w świecie kucyków, może zamiast innych języków są inne style mowy? Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Kto wie, zebry mówiące w rymach. A może Zecora jest z plemienia zebr, które używają rymów na co dzień w mówieniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 O tym mniej więcej myślałem. No właśnie... Myślicie, że tam skąd ona pochodzi, życie wygląda podobnie jak np. w Ponyville? Niby wystrój jej chatki kojarzy się bardziej z plemionami, wioskami i takimi tam, ale może zebry mają miasta, jak w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts