D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Prawda, a jak ! Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nie będę czekała na więcej odpowiedzi.. Tu was zaskoczę! Bo fałsz! Pytanie podchwytliwe, Rainbow Dash odzywała się w piosence "B.B.B.F.F." Gdy razem śpiewały refren. Tym razem dwa banalne zdania: a). W serialu ukazują się dwaj członkowie rodziny RD b). Tekst Rainbow Dash: "It needs to be 20% cooler?" Pojawia się w E14S1. Wiem, że łatwe, ale akurat nie mam pomysłów^^ Link do komentarza
Kajko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Fałsz oraz fałsz moim zdaniem. Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 No więc, czekałam na poprawne odpowiedzi i się doczekałam. 1. fałsz 2. prawda. Prościutkie, myślę że nie będzie problemów -.- Następne zdanie: Rainbow Dash odganiała Para Sprite za pomocą tornada. Nie chciałam dużej czekać, ale zapewniam że następne zdanie będzie trudniejsze. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Czysta prawda niczym kibel płukany domestosem Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Hahaha! Kocham tą robotę! Kolejne pytanie podchwytliwe! FAŁSZ Rainbow Dash nie odganiała ich tylko wciągała! Nie mam specjalnie czasu, więc proste zdanie walnę na weekend. W serialu rainbow dash zrobiła Sonic Rainboom 3 razy. Prościuteńkie! w Poniedziałek nowe (zależy też od ilości odpowiedzi). Link do komentarza
Applejack12 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Prawda S1EP16 , Jak CMC pytały jak zdobyła znaczek (wspomnienia) i pod koniec ślubu , a raczej piosenki. Link do komentarza
InsektPL Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 fałsz więcej niż 3 z tego co pamiętam w sonic rainboom, w wspomnieniach, gdy niszczyła stodołę, w ostatnim odcinku 2 sezonu i chyba trochę więcej tego jeszcze było. Link do komentarza
emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 tak prawda 1 raz jak zrobiła sonic rainboom by uratować Rarity i członków Wonderbolts 2 drugi w wspomnieniach jak wygrała pierwszy raz wyścigi i stworzyła Sonic rainboom 3 pod koniec ślubu i piosenki Link do komentarza
applestruder Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 FAŁSZ, cztery razy. Raz gdy była mała ,dwa gdy rozwalała szopę applejack ,trzy na ślubie w canterlocie i na zawodach w lataniu Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Prawda. Rozwalenie szopki AJ to nie Sonic Rainboom! Sonic Rainboom polega na leceniu jak najszybciej, aby przebić linie dźwiękową, rozwalenie szopki nie ma nic wspólnego z Sonic Rainboom. Kolejne zdanie: W odcinku "Hurricane Fluttershy" Rainbow Dash osiąga moc skrzydeł równą dokładnie 16.5 Prawda czy Fałsz? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Prawda C: Link do komentarza
Recommended Posts