DiscorsBass Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Lubicie kamienie? Na pewno lubicie, jak tu nie lubić tych małych, uroczych stworzonek? ^^ A chcielibyście dostać jakiś na własność? Na pewno! Kamienie co prawda na drzewach nie rosną, ale jest tu ze mną ktoś, kto pomoże Wam je znaleźć i to nie byle jakie kamienia, a takie idealne dla Was! Inkie! Blinkie! Przedstawcie się! Umm... cześć! Hej, witajcie! Na pewno pomożecie naszym użytkownikom znaleźć odpowiednie dla nich skały, zgadza się? A tym samym waszym cóż, podopiecznym kamieniom, skałom, głazom i innym skamieniałym przyjaciołom nowy dom, prawda? Hah, no raczej! Chyba... zobaczymy... To co proponujecie na początek? Na początek może skałę wapienną? Wspaniały wybór! To kto dostanie wspomniany okaz? Och, ciężko powiedzieć, nie znamy zbyt wielu użytkowników tego forum... Hmm... to faktycznie może być problem, ale o! Już wiem, niech użytkownicy wskażą kandydatów, najlepiej krótko uzasadniając swój wybór, a Wy na podstawie tego wybierzecie zwycięzce, może tak być? Brzmi... uczciwie! No dobra... Świetnie! Więc znacie już zasady zabawy? Jeden użytkownik i krótkie uzasadnienie. Macie jakieś sugestie, co do pierwszego kandydata? Zapraszam! Szukamy kamieniom nowego domu! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Oh...ja bym była chętna na tą piękną skałkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Bellamina ona na nią zasługuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Popieram imkę =D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Bellamina dostanie skalę wapieną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 No to Bellamina! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Też jestem za Bellaminą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja jestem za Bellaminą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja sądzę że Bellamina się nie nadaję.... ŻART! (jestem taka zabawna ) Ja też jestem za Bellaminą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Idę za tłumem-Bellamina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja, ja, ja, ja, ja, ja! Zawsze chciałam mieć taką skałe, ale nie mogłam znaleźć! Będzie sobie leżała u mnie w pokoju! Będę się nią opiekowała! Nie znajdziecie na niej ani rysy! Obietnica Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Bellamina, ja czekam na piaszkowiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Bellamine, a ja na czerwony koralowiec ;D albo rubin !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie znam użytkowników ale niech będzie Bellamina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Bellamina, bo bardzo dużo działa w dziale, więc pierwsza skała niechaj będzie symboliczną nagrodą za ten trud . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bellamina, powód ten sam co napisał przedmówca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wybór chyba jednogłośny, chyba na pewno, ciężko będzie zasugerować cokolwiek innego x) Amonit jako nagroda? To dość... nietypowe. Zgadza się, zazwyczaj jako nagrodę przekazuje się złoto, srebro, miedź, ewentualnie różne kamienie szlachetne... Tak, a skała wapienna to dość nietypowy wybór... Niemniej intrygujący też z drugiej strony, amonit to w końcu cenna skamielina, niegdyś żywe stworzenie... Teraz zamknięte w swym kamiennym, wapiennym grobowcu po wieki, tak, ta skała ma w gruncie rzeczy dość mroczną naturę... x] Taa... czasem się Was boję o_0 Tak? A to dlaczego, Discors? Eee... nieważne, w każdym razie kamień trafi do Bellaminy, tak? Tak! Pamiętaj, że mimo iż wapień to dość wytrzymała skała, jest bardzo wrażliwa chemicznie, lepiej unikać oblewanie jej wodą, zwłaszcza kwaśną, kwaśne deszcze to prawdziwa zmora dla skał wapiennych ^^ A następną skałą będzie...? Bazalt!! Bazalt!! ...czyli apetyczna czarna skałka o wulkanicznym pochodzeniu ^^ Przejść od amonitu do bazaltu, to jak przejść od Nekropolii do Inferna... x] A ten okaz chyba nawet nie jest nasz, siostro... ten został podwędzony australijskiemu rządowi, jeśli mnie pamięć nie myli... x) Ano... xD Okej, to wcale nie dziwne... to kto dostanie... ten okaz...? Kto na niego zasługuje wg Was? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Sądzę że ta skała do Lemuur-a się należy.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Powiem tak: Ja chce bazalt Lecz jeśli nie można głosować na siebie to niech bazalt dostanie Lukiner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dla Lemuura, za te wszystkie wspaniałe tematy itd... ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 A ja bym dała panu wiejowi, ale mnie przegłosują Lemuurem .-. Jasnowidzyay .-. ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lemur zasługuje ale...popieram Flutteryay,żeby nie smutła :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lemuur, bo zasługuje jak nikt Za opiekę nad działem Pinkameny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 No to Lemi, nie będę się sprzeciwiała ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts