Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 (edytowany) W tym wątku obowiązuje Regulamin Forum MLPPolska.http://mlppolska.pl/Watek-Regulamin-forum-MLPPolska-PL--4771-Za każde przewinienie grożą surowe konsekwencje. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mam pytanie. Jakie będą zajęcia. Co trzeba będzie robić ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 To już chyba zależy od nauczyciela... Sam nie wiem. Może kto dłużej wytrzyma bez snu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hah Arjen dobiłeś mnie tym xD. Jeśli tak to może będę 3-2. P.S. Luna jest taka słodka na tym arcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hehe dobra, ale ostrzegam ja pociągnę długo. A co do tych zajęć, to co na nich się będzie robiło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja czekam, aż pani Pinkie jakieś zajęcia zrobi (i zaliczy mi egzamin^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Yeah przyjęty. Dziękuję Arjen . Nie mogę się doczekać do zajęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 a ja tylko do 2 osób zostałem przyjęty Pinki Pie (YEA) Flutthershy (trochę mniejsze YEA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 No to czekamy z utęsknieniem na zajęcia.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmmm kto prócz mnie nie dostał się prawie wszędzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nie obraź się ale...z taką ortografią, składnia i inteligencją w pisanych postach nie dziw się, że większość Avatarów odrzuciła twoje podanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmmm kto prócz mnie nie dostał się prawie wszędzie? Ja też, ale to pewnie przez mój wiek, beznadzieję, głupotę i wiele innych moich wad... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Czy na zajęcia przychodzi się w czasie konkretnie wyznaczonym przez profesorów, czy wtedy, gdy się go posiada? Ale prosiłabym o...dość...delikatną odpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 (edytowany) Musisz obserwować sytuację na bierząco, inaczej zgubisz wątek. Edytowano Październik 2, 2013 przez Hófehérke Tündér Halál Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jesteś komandosem obserwujesz a gdy przychodzi czas atakujesz AJA! No albo jak kto woli czekać aż prof. coś napisze -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja też, ale to pewnie przez mój wiek, beznadzieję, głupotę i wiele innych moich wad... Ja składałam do 2 i też sie nie dostałam :/ Pewnie przez te same powody co ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 (edytowany) Moi kochani, bo zabawa polega też na tym by uruchomić kreatywność i fantazje, im ciekawsze podania tym lepiej ^ ^ toć ten uniwersytet ma dawać radość i sprawiać aby Wasze pyszczki były uśmiechnięte ^ ^. Edytowano Październik 2, 2013 przez Hófehérke Tündér Halál Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Moi kochani' date=' bo zabawa polega też na tym by uruchomić kreatywność i fantazje, im ciekawsze podania tym lepiej ^ ^ toć ten uniwersytet ma dawać radość i żeby Wasze pyszczki były uśmiechnięte ^ ^.[/quote'] Ale ja się nie dostałam do ulubionego kucyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 ty sie przynajmniej gdzieś dostałaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Może już skończycie płakać że gdzieś się nie dostaliście.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jak ktoś się nie dostał to pewnie przez brak miejsc Ja się np. do szanownej Princess Luny nie dostałam. Owszem było mi przykro, lacz trzeba iść dalej. I to na pewno nie przez wiek sama mam 12 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ja się nie dostałam do Flutterki, ale to przez to że Celestor zamknął nabór do jej klasy zanim pogadałam ze Stachulem. A tera jestem u Rainbow Dash i Applejack, choć nigdy nie byłam ich fanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ja też chciałam iść do klasy Fluterki. Nawet nie zauważyłam, że zapisy są zamknięte kiedy ów podanie pisałam. Ogromną fanką Twilight nie jestem, ale cóż...to zabawa, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (edytowany) Wystarczyło poprosić Avatarów, by do mnie napisali co bym wpisał Was na liste. Edytowano Październik 2, 2013 przez Hófehérke Tündér Halál Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Pytanie z gatunku tych głupich, ale wolę się upewnić. Czy jeśli ktoś został przyjęty (prof Fluttershy) to musi po prostu czekać na rozpoczęcie zajęć czy czeka go jeszcze rozmowa kwalifikacyjna (cokolwiek?) A skoro już o tym. Jakiś przybliżony termin rozpoczęcia zajęć (mam nadzieję, że nie w roku akademickim ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts