Redaveness Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 I to nie raz. Zabierałeś/aś w dzieciństwie poduszkę na długą podróż pociągiem? niestety nie podróżowałem w dzieciństwie w takich luksusach. zawsze tłukłem się wszędzie samochodem - a szkoda. :/ obgryzasz paznokcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 nie (a mój Maniciure ) lubisz jeść flaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Nie, wole grochówkę Masz do zrobienia jakąś prace, która doprowadza cię do szału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Nie Grasz w A.V.A.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nie, a tak w ogóle czemu jak wpisałem to do wyszukiwarki to pokazała się bielizna? (pytanie dodatkowe) (Pytanie właściwe) Oglądasz Pingwiny z Madagaskaru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 tak. kilka odcinków. jak kichasz to zamykasz oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tak Lubisz chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tak. Czy zjadłbyś pieczonego pająka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tak, w końcu przez sen jemy ich na surowo aż 5 w ciągu życia. Chcesz walnąć w coś głową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie, a tak w ogóle czemu jak wpisałem to do wyszukiwarki to pokazała się bielizna? ( A.V.A czyli alliance of valiant arms A co do pytania. Tak, o ściane:ming: Krzyknąłeś od kogoś this is Sparta i kopnąłeś go? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 nie a jadłeś kiedyś kota?(czytać mhrocznym głosem metalowca:)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tak, a tak właściwie loda w jego kształcie. Zmalowałeś/aś dziś coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie Zagrasz w Warframe na Steam? Naprawde zarombista gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nie Posiadasz jakiś kucykowy gadżet? (koszulka, czapka itp.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Niestety nie Chcesz czasami kogoś zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tak, nauczyciela od techniki (przerobiłbym go z klasą na babeczki! ) Chcesz przeczytać książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Zależy jaką, jakieś propozycje? Masz w domu broń palną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 nie (jeszcze) Wkurzyłeś się kiedyś tak bardzo że rozwaliłeś jakąś część kompa np.(myszka klawa monitor)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tak, wyrwałem część jednostki centralnej. Czy uważasz, że dzisiejsze seriale są coraz gorsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Zależy czego. (moda na sukces:ming: ) Strzelasz fochami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Tak, i to dosyć często. Grasz w gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 tak masz avasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 nie (ESET) jesteście normalni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Nie ja normalny? Buhahahaha - szyderczy śmiech Lubisz sex? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 :twilight9: nie mam doświadczenia... byłeś pijany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts