Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie masz jakieś zabawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Tak, ale jako pamiatki. Masz flagę Polski ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Mam, dumnie wisi przed domem. Byłeś ostatnio na jakimś meecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nigdy nie byłam na meecie oglądasz szpital? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 czasami lubisz trudne sprawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jako do pośmiania się to czasem tak.. Chcesz mnie przytulić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie. Smutnyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Tak. Jadłaś/eś ostatnio pizze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie grałeś ostatnio w jakiegoś NFSa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie masz mikrofon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Niby mam, ale raczej nie działa Zimno ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie. Chcesz deszczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie cierpisz na brak wolnego czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 tak Lubisz spać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 bardzo jesteś tolerancyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 yyy... niektóre rzeczy ciężko toleruję. ale staram się. polityka to już inna historia... siedzisz właśnie na ubikacji? :-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie Wiesz kto to Anna Grodzka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Wiem Kolacja z homo czy z tranzwestytą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 z homo Lubisz Yaoi/Yuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kolacja z homo czy z tranzwestytą? Nie zdążyłem ale i tak odpowiem, z transwestytą. Nie lubię ani yaoi ani yuri. Czytasz Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Próbowałem.. Edit: prawie o pytaniu zapomniałem.. Kolacja z wilkiem czy tygrysem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie :-) z wilkiem może przeżyję. sam mnie chyba nie zaatakuje grasz w minecrafta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nein Obiad z yaoistą/yuristą czy sadystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Z dwojga złego z yuristką Lubisz piżama party? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 tak masz gry na komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts