Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, z powodu moich problemów. Lubisz pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Tak Wygrales coś? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nigdy. Nic. Masz bujną wyobraźnię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nawet za bardzo. Sprechen sie deutsch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Niet, ja nie gawariu pa niemieckij. Umiesz przestawić klawiaturę na cyrylicę? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak. Telefon może więcej. Znasz fiński? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie, choć chciałbym. Oglądałeś Gwiezdne Wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, padawanie. Widziałeś kałacha na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, ale nie miałem okazji postrzelać, uczono mnie tylko jak go trzymać. Pichcisz sobie obiadki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORANGUTANOWIEC Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak masz kaktusy pod pachą?? jak nie pod pachą to gdzie masz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie mam kaktusów, chyba że grudnia na oknie. Da ili niet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Niet Angielski czy polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Polski. Ludzie czy coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Da. przyznaję się że po rosyjsku umiem z 30 słów. polski i ludzie albo kuce które siedzą sobie w equestrii. czy często sobie zbyt wiele obiecujesz dla różnych rzeczy? (zabawa "jak rozpętałem WWII" ma ruszyć jutro a ja już mam plan) Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Ej, to nie ta gra xd tak, czesto. Masz w domu globus? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak. Jesteś cyniczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Raczej nie jesteś przezorny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak, nawet za bardzo. Używasz sarkazmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak, jak najbardziej. Jadłeś/aś robaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 nie? masz nieodrobione zadania domowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie Lubisz sci-fi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) YES!!! Wierzysz że gdzieś tam w odległej galaktyce może być planeta na której kucyki wszelakiego wieku oglądają serial dla źrebiąt: My Little Human - Hate is magic ??? Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie Lubisz czerwień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 tak ( kocham wszystkie kolory) lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak Lubisz kawaii pary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts