Advilion Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 "Sweetie uczyła się magii i wyszło... coś takiego" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 "Robo dance" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Cytat taki prawdziwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 To tylko kwestia czasu... albo i nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) - Taniec Gangman Style w Canterlot... dałam się namówić. "Ice bucket challenge"... jakoś przeszło, ale TO? Do diaska! Lyra... to już przegięcie!!! - Bon Bon, wyluzuj... Edytowano Listopad 24, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 "A dzisiaj wraz ze mną będzie magiczny jednorożec z innego wymiaru!" (Ktoś tutaj w ogóle zna Daft Punk?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) No ba... pewnie, że tak. Gdybym nie znał, powinienem skazać samego siebie na 1000000 batów. Miłośnik muzyki elektronicznej nie zna ICH? Ale to nie mój styl Chociaż mashupy trance z fragmentami ich utworów są genialne PS. A znacie: Alex M.O.R.P.H, Cosmic Gate, W&W, Ferry Corstern, Westbam, RAM, Paul van Dyk, ATB... Dash Berlin? (o tym ostatnim oczywiście nie słyszał widział nikt xD ) Dobra, koniec offtopu w offtopie. Jakby co, tego postu nie było Edytowano Listopad 24, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Jak można nie znać Daft Punk? Trza być chyba noobem aby ich nie znać, ja przykładowo mam dwa ich albumy: Discovery i Random Access Memories( ten najnowszy z ich albumów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) Ja mashupów nie słucham, wolę oryginały. Ale stworzenie albumu, w którym łączy się swoje własne utwory (wbrew tytułom trzy, a nie dwa), to dla mnie mistrzostwo. Szkoda tylko, że "Get Lucky" już housem nie jest. W elektryczną muzykę dałem się wciągnąć przez właśnie tych dwóch Francuzów, przebierających się za roboty. Na ogół preferuję metal. Ale sza, kończymy (a w każdym razie ja kończę) offtop. Edytowano Listopad 24, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 "Terminator 2" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Ta Tomahna nie jest taka zła (inspiracja - Myst IV) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Let's Party Hard! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 "Wyluzuj..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Jak spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Dokładnie to: (mam bardziej na myśli ten tekst na końcu) Edytowano Listopad 25, 2014 przez PanMinish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Szare Litery D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Leżę i ssę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 patrz na moje ruchy ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Biedne chińskie stworzonko płci nieokreślonej ;-; HYC O PODŁOGĘ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 O to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Unik, unik, podrzucenie noża, złapanie noża, unik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 No i po nowym zegarku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Tak właśnie wyrażam uczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Co tak się patrzysz, no przytul mnie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Leć daleko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się