Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Napis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Yu tub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Fajne japońskie postacia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ile razy mam mówić,że gra nie polega na mówieniu co jest w sygnie tylko piszemy co mówi sygna?? -.- "Odsłuchajcie to <link> :D" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jest to zewnętrzny odnośnik, a dokładniej chińskie napisy o których nie mam pojęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 naciśnij mnie!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 lubię Hetalię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dalej trzyma się przy swojej teorii na temat wyrządzania komuś krzywdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Chyba zacytuję pierwszy post -.- Zasada taka sama jak w zabawie "Co mówi avek?". Tyle, że mowa jest o sygnaturze, jak sama nazwa wskazuje. Nawet, jeżeli ktoś nie ma gifa, czy obrazka, a na przykład linki, albo jakieś teksty, to można nawiązać do czegokolwiek. Np. do tytułu, avka, nazwy.... No to zaczynamy! Oczywiście ode mnie. (pinkie z obrazka w sygnie)"Jestem szczęśliwa" (a tak w ogóle to lubię pouczać ludzi xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jeb bum bum!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 "We kawaii" :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Super napis PS: Co do sygny to zgłosiłem jako błąd bo wcześniej dałem tylko link i tylko link miałem , a nie że pokazuje mi w stylu ocen utwór jak to się tam robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Brak ._.,wieć co opisywać?? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jestę duchę w Japoni~ Dam bum bum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (spoiler) Impreza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 tak powinno się latać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Teks, tekst i emotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Oł jeah bicz xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (znowu spoiler) Shoth! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 "Lotnictwo ekstremalne.Yeah!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jestę z Łodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 "Party Hard" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 lubię ten trailer! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Lubie bić ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Umm...."Puszczaj!!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się