Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 "Zostaw moją dziewczynę w spokoju!" to jest już jego żona Rysuje! Ludzie,ja rysuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 "Welcome to Iceland". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) "RD Forever" Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Chcesz z Bey'a No ale mam nadzieje, że widziałaś oryginalne Beyblade które leciało z 10 lat temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 ,,Jestem wkurwiony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 mój mikrofon się pali! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 "Właśnie zdałem sobie sprawę, że nie mam po co rozmawiać z dziewczynami. A i tak każda jest już zajęta." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 "To co?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Moi,moim,moi~ *coś tam po fińsku* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 "Odsuń się od mojej żony!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Mam go! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 "Zemsta jest zemstą..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) "Widzisz to pudełko? Tu trafi twoja dusza!" (Życzę miłej zabawy...) No i nie udało się zawiesić zabawy, cholera. Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 mam oficjalny tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Prawdziwa prawda + 3 userbary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Nightwish jest zajedwabiste! przygarnij kotka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Islandia everywhere Plus : Obczaj moje rysunki ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 "Jestem milordem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Społecznościowe powinności, kot, Finlandia, Nightwish, rysunki. Czyżby Lisica w pigułce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Wiele ciekawych rzeczy... nie wiem co z tego opisać... WOLNOŚĆ, RÓWNOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ, tak z grubsza mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Lubi pewnego puszystego kuca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Ach jak ja lubię kiedy zimne powietrze czesze mą sierść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Lubi księżniczkę Celestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 @up - Bingo Jestem sygną i zamykam oczy bo mnie razi słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 @ Ale ja lubię słoneczko AVE SOLAR PRINCESS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się