Krulig Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 "I'm Sosna (564).I'm best spitfire fan and anime fan" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Cytaty, obawiam się że z anime, więc profilaktycznie nie przeczytam, ale doceniam obrazek w spojlerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Jestem czarodziejem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 *głos demomana* K-Bum! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 *Psy są przebiegłe i załadowały wszystkie 6 komór * Rarity i Rosyjska ruletka - świetny motyw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 *Psy są przebiegłe i załadowały wszystkie 6 komór * Rarity i Rosyjska ruletka - świetny motyw Derpy Sygnatura oczywiście nawiązuje do Black Ops'a 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 "Najpierw zabiję siebie, później ciebie, twoją matkę, a na koniec twojego kota!" Reżyserka, jak to szło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 "A teraz usłyszycie historię o królu Zoosie i jego podwładnych..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ma słowa Steve Jobs'ona i Rarity grającą rosyjską ruletkę z psami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 "Jestem tym co zrobiła dla ciebie Symphony!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 "jaki uroczy biały ptaszek"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Wszędzie pocztowe znaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Rarcia gra w rosyjską ruletkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 5 bannerów, 5 ulubionych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 3 linki w tym jeden "magiczny" i dwa stampsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Zabierz mnie do domu lub zostaw samegoMoja miłości w ciemnym sercu nocyZgubiłem drogę przede mnąTa za mną mnie poprowadzi Zabierz mnie, uzdrów mnie, zabij mnie, przenieś do domuKażdym sposobem, każdego dnia nieprzerwanie wpatruję się w nasz senPrzeżyjmy na nowo stary grzech Adama i Ewy, ja i tyPrzebacz adorującej bestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 "Jestem, czarodziejem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Fan Vinyl Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Zakrwawiony biały smok, który w sumie mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Tekst piosenki ,,posłuchajcie jej '' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Wielki fan maszyn między innymi helikopterów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Wszystkie potrzebne rzeczy plus fajna animacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Fan tańca! /) PS co tańczysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Lubi Soarina` i Call of Duty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Lubi Anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się