Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Idę Ci wydłubać oko moim fab. jednorożcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Będziesz mi towarzyszyć w podbijaniu świata~?" Ej, właśnie zainstalowałam gg... Nie będę z nikim gadała (XD), ale nie chce wyglądać jak forever alone, więc podacie mi swoje gg? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ohayooo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Polub masło razem ze mną. Lol." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Feel like a ladybug. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Korosu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Wszystko w porządku!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Troloolooo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Jaki dziś jest wspaniały dzień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Polub masło razem ze mną! Troll." <czy to z hetali?> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Wyglądam jak pedał.łłłł. ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 jestem zielonym bobrem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 <czy to z hetali?> Tag *u* Wiedz, że jestem otaku,fanek Spitfire i podziwiaj moje rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Jestem żółtą lamą z rudą grzywą, która nosi głupie nerdy na oczach. A pod spodem jakiś osiwiały pedał mvahah wyprzedziła mnie bobrzyca druga Pachem Axem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Korosu.... Zabijam kucykiem~. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 link nie dziaua Jestem wycięty w paincie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Nie prawda, w gimpie .... Lubi terrorystyczne bajki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Hej, jak leci?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Chodź zaśpiewaj ze mną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Chcesz zobaczyć mój topór? Tak, chcesz." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Coś czego nie rozumiem. ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 don't worry be happy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 A zegarmistrz ma fajny,zielony podpis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Patrz tam!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ma facebooka.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się