Zegarmistrz Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 A Ramus na to: Ok.... Tyle w temacie Yasuo i Mastera. Ostatnio na midzie miałem w drużynie Nunu a oni wystawili Zileana. Śmiesznie to wyglądało - podbiegają do siebie po spelu w twarz i w nogi... Do tego Zilean nieogarnięty w kosmos, na 12 chyba lvl ogarnął że W zmniejsza mu CD Ja się pytam jak to to ma 30 lvl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 hard cc i po sprawie. Wiesz, nie każda postać ma cc'ki. A na normalach gram tym, czym chcę, nie tym, czym muszę. Poza tematem: Ciekawe, jak ludzie zareagują, kiedy zacznę grać Leoną na dżungli . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 no to Jax czy Riven też pójdzie na mida. Ale gdzie wtedy pójdą magowie? Gra na samych ad zaczyna się robić nudna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) na topa? Problem taki? Also edit, żeby nie walić jednozdaniowymi postami: Nie musisz mieć osobiście hard cc. Ważne, by twój zespół takowe posiadał. Skupicie się na takim Yolomasterze i żadne krytyki i tony AD mu nie pomogą, bo będzie papierowy. Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Avanidius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Also edit, żeby nie walić jednozdaniowymi postami: Nie musisz mieć osobiście hard cc. Ważne, by twój zespół takowe posiadał. Skupicie się na takim Yolomasterze i żadne krytyki i tony AD mu nie pomogą, bo będzie papierowy. Spróbuj to powiedzieć ludziom z EUNE, no spróbuj . Zanim zdążysz coś napisać, cały team zinstalockuje i będzie kłócić o pozycje, wyzywając się od noobów i debili oraz grożąc sobie reportami. To właśnie mnie najbardziej boli w LoL'u - na daną pozycję idzie osoba, która pierwsza zaklepie ją na chatcie. Jestem chyba jedyną osobą na EUNE, która czeka i patrzy, co biorą sojusznicy. A potem oczywiście muszę iść na supporta. Najchętniej przeniósłbym się na North America, bo ponoć tam takich akcji nie ma, ale niestety miałbym lagi chociażby przez odległość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Jestem chyba jedyną osobą na EUNE, która czeka i patrzy, co biorą sojusznicy. Ja też tak robię. I idę tam, gdzie jest wolne. Czasem trzeba się dostosować. Swoją drogą, szkoda Rammusa. Fajna postać, zabawny, acz wolny jungler, a tu nerf. Bywa. I tak obecnie co ktoś chce iść do dżungli, to bierze Lee Sina, bo ktoś znany ostatnio napisał, że obecnie jest w god tier. I potem nie chcą wziąć Hecarima/Kha'zixa/Rengara/czegokolwiek innego, bo on MUSI grać Lee Sinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Ewkę rozumiem, ale co się poprawiło w Shyvie w stosunku do poprzedniego sezonu? Gra mi się nią tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 aaa... Bo ja nią grywam w miarę regularnie, ale na topie. Może kiedyś przetestuję cholerę na dżungli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Co do EUNE - faktycznie, masakra. Wbiłem kiedyś na EUW, a tam spokój w lobby i ogarnięcie NAWET na pierwszych levelach. Inna sprawa, że masa tam smurfów... Yasuo/Yi - Co do Yasuo, to jest broken TYLKO gdy ma Malphite'a w teamie. Albo Vi (ult Yasuo działa podczas wyrzucenia w górę przez jej ult). Yi? Gram nim, gdy chcę sobie poprawić humor (szybko wygrać jakąś grę). Nie pamiętam meczu, w którym przegrałem, gdy go wziąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 (edytowany) Spróbuj to powiedzieć ludziom z EUNE, no spróbuj . Zanim zdążysz coś napisać, cały team zinstalockuje i będzie kłócić o pozycje, wyzywając się od noobów i debili oraz grożąc sobie reportami. To właśnie mnie najbardziej boli w LoL'u - na daną pozycję idzie osoba, która pierwsza zaklepie ją na chatcie. Jestem chyba jedyną osobą na EUNE, która czeka i patrzy, co biorą sojusznicy. A potem oczywiście muszę iść na supporta. Najchętniej przeniósłbym się na North America, bo ponoć tam takich akcji nie ma, ale niestety miałbym lagi chociażby przez odległość. Może na niskim poziomie tak jest, na moim diamencie bardzo łatwo jest dostać swoją rolę, najczęstszy płacz był o supporta (Can't support), teraz ludzie pickują supportów jak głupi, przez zmiany na s4. Ja jako last pick piszę Adc prefer i w 90% go dostanę. Najwyżej ze chodzi ci o normale, to wtedy nieważne czy to Eune czy inny server, wszędzie jest tak samo. Edytowano Grudzień 15, 2013 przez Jinxed Adisso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Jak wszyscy tam pójdziemy, to już nie będą . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ja jestem na euw. Chyba nie chcecie mnie spotkać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 A czemu mielibyśmy nie chcieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Sorki że piszę tutaj, ale posiada ktoś może paysafecard z 0.36euro? Mam smurfa na wescie, a zapomniałem że wycofali polską płatność..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Z ciekawości: po co Ci smurf na West? Grasz tu z kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Mam paru znajomych, a po za tym chcę zobaczyć jak daleko zajdę na wescie. D1 east. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Spodziewam się, że do tego samego miejsca. Jak jesteś D1 na East, to i tak mało który ci podskoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) Ale ludzie się kłócą że większy poziom na wescie, więc chcę zobaczyć gdzie dotrę i będę miał problemy z dalszym wybiciem. Edytowano Grudzień 17, 2013 przez Jinxed Adisso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Problem mógłbyś mieć na poziomie bronze-silver-może gold. Później spodziewam się, że poziomy się zrównują. Może nawet są lepsze na East. A, że jesteś diamentem, to te pierwsze i tak przeskoczysz bez jakiegokolwiek problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 W sumie racja, ale i tak drugie konto się przyda . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 A czemu mielibyśmy nie chcieć? Bo robię 0/38 lux? znaczy wtedy trolowałem ale zawsze to 0/38 lux tak, tak 0/38 lux mój main tak tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Adisso - jak jest na twoich diamentach I. Ktoś jeszcze bierze AP? Opłaca się to? Czy raczej ten sezon będzie full AD szaleństwem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Pickują ap nadal, lecz tylko garstkę taką jak Orianna, Lux, Fizz, Kassadin etc. Z ad Riven, Kha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Dzięki za wyjaśnienie. Tak się własnie zastanawialiśmy, czy dalej opłaca się korzystać z AP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Znaczy jak mówiłem pickują ap, ale głównie meta na midzie zeszła na postacie z potężnym burstem przez co mamy też ad na midzie, ale myślę że riot będzie coś z tym robił bo to bezsens jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się