Generalek Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Nic nie przebije dla mnie Mastera Yi na pozycji ADC (juke all ccs!). Według Klimuka mój poziom jego ogarnięcia to Master . Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać, bo nienawidzę Yi. Największą frajdę w ostatnich patchach daje chyba AP Malphite. Athene's i spam q w przeciwnika, e do czyszczenia linii, a jak wrogi czempion jest już osłabiony ciągłym harassem, to ult z przelicznikiem 1.0 na dobitkę. Soraka wraca na supporta przez nerf q i w, dziś lub jutro zacznie się wysyp Kha'Zixów, bo promocja na skin (z której sam chcę skorzystać)... No, jeszcze większy wysyp. Do tego nowa rotacja, czyli mid wiecznie zajęty przez Ahri, a support przez Brauma. Dżungla jest już na wieki zajęta przez Lee Sina, więc o to nie trzeba się martwić. Mnie osobiście interesuje jedynie MF, którą spróbuję pójść w AP i Darius, bo po nerfach moja nienawiść do niego zanikła, a teraz prawie nikt nim nie gra... Still, żadnej zabawy nie ma, jak nie można z kimś zagrać ;-;... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Można różne rzeczy o Riocie mówić, ale wiedzą, jak trafiać do społeczności i robić dobre filmiki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Zaczęli robić dobrą muzyką od ,,Here comes Vi" potem już było tylko lepiej. PS.Pewnie szykują coś nowego...aaaa,ten rework. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Co można powiedzieć - zespół Pentakill jest w komplecie Sona, Olaf, Yorick, Karthus i Morde. W dobrym ustawieniu to ekipa wyjątkowo upierdliwa I mocna, biorąc pod uwagę ich umiejętności zbiorcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Czy tylko ja czekam na cały komplet Arcade? Jest na razie tylko Heca i Sona, a te skiny są genialne. Oby było tak jak z Pentakill i Pool Party, że będzie ich łącznie pięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jest tu ktoś do duo na dajmondzie (eu east)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Witam. Dzisiaj chciałbym pokazać wam coś, co po prostu odjęło mi mowę. http://www.youtube.com/watch?v=UHnM3YzCJTk No cóż, nic tylko czekać Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez THEKOSZMAR77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Witam. Dzisiaj chciałbym pokazać wam coś, co po prostu odjęło mi mowę. http://www.youtube.com/watch?v=UHnM3YzCJTk No cóż, nic tylko czekać Riot pls róbcie to szybciutkoooooooooo! Właśnie ostatnio myślałem nad nową mapą,aż tu nawet lepiej-VU Rift. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Jestem na nie. Akurat Summoner's Rift to jedna z tych rzeczy, których nie powinni zmieniać. Ma swój specyficzny klimat, który według mnie kupił właśnie wielu ludzi. Taka jakby... karykaturalność. Do tego działa płynnie nawet na starszych sprzętach. A ta nowa? To nie wygląda jak League of Legends. To wygląda jak jakieś Heroes of the Storm czy Dota albo inna randomowa gra z gatunku MOBA. Nie ma żadnego klimatu. Czym się różni od innych gier? Innym układem stanowisk potworów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 LOL miał być parodią Doty, a patrząc teraz na mapę, Riot chce się do tej gry upodobnić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) W zasadzie, to ta aktualizacja wyglądu mapy odjęła mi całą chęć do grania. Wygląda kompletnie jak DotA 2 (też świetne MOBA, ale mam za słaby komputer by to uciągnąć). Więc prędzej zagram w Dotę, niż w LoL'a z nowym Summoner's Rift - mechanika trudniejsza (od czasu gdy zacząłem grać w Dark Souls trudność to dla mnie plus) i Valve o wiele bardziej dba o graczy, niż Riot. Ogólnie nie chcę, by zabrzmiało to jak "bul dópy", ale szkoda mi trochę, że LoL próbuje upodobnić się do gry bardziej rozwiniętej. Riot stworzył Lidze unikalny klimat, który teraz chce zastąpić nieudolnie skopiowanym od Valve. Mobki również zmienione, wyglądają nieco jak konstrukty z Darksiders 2 (co nie jest oczywiście minusem, ale ten komiksowy styl nie pasuje do LoL'a). Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Solaire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wypaliłem się. Gry gram jedynie dla bonusu za pierwszą wygraną dnia. Znajomym mecze jedynie przegrywam. Gram jedynie na ADC, supportcie i dżungli pod feral flare'a. Dlaczego? Bo to najbardziej pasywne pozycje, na których jedyne, co robię, to farmię. Mam już gdzieś kille, i tak kończę zwykle z dość neutralnymi statami. Jestem zmęczony. Znów zacząłem wściekać się na ludzi za ich akcje i ciągle marudzić, na razie jedynie pod nosem. Rankedy regularnie przegrywam. Rzuciłbym to w cholerę i wszyscy byliby szczęśliwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Kryzys mida średniego xD Stary - pograj sobie na czymś mniejszym - stwórz sobie nisko levelowe konto, popróbuj czegoś świeżego, buildów których nikt by nie chciał próbować, dla samego próbowania. Baw się grą miast traktować ją jako obowiązek Wyskocz na nich AD Anivią, AS Karthisem albo AP Varusem i zwyczajnie się baw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Mi też w tą grę się nie chce już grać. Dota2 lepsza, wszystkie postacie odblokowane od razu, w Lola gram od 3 lat i mam ok. połowę postaci. Poza tym jeszcze od czasu do czasu runy trzeba zaktualizować. W Docie wydana kasa/czas nie daje ci żadnej przewagi oprócz doświadczenia, a nawet możesz zmienić wygląd postaci za darmo (choć do tego by znaleźć coś fajnego trzeba mieć szczęście). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Kryzys mida średniego xD Stary - pograj sobie na czymś mniejszym - stwórz sobie nisko levelowe konto, popróbuj czegoś świeżego, buildów których nikt by nie chciał próbować, dla samego próbowania. Baw się grą miast traktować ją jako obowiązek Wyskocz na nich AD Anivią, AS Karthisem albo AP Varusem i zwyczajnie się baw. O, panie, toć ja mida mainuję ciągle, ale co z tego, lepiej napisać mid or feed. Kiedy ja ostatnio byłem na środku? Jak Gragasem razem z wami grałem? Nad nowym koncie już myślałem, chciałbym zobaczyć, jak się gra na Westcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Ad Up West ma wyższy poziom graczy, ale czy rzeczywiście wyższy win-rate? Nie wiem, wiem tylko, że na East nie wracam - jak chcę posłuchać rzucania mięsem - idę na Yta i słucham pierwszego lepszego "wielkiego znawcy" jakiegoś tematu. Poza tym często ma problemy, co akurat normalne, da się przyzwyczaić a jak opanujesz magiczną sztukę grania z Lagami, nawet Koreańczycy cię nie pokonają ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) Na Weście poziom jest wyższy, zarówno jeśli chodzi o poziom graczy, jak i o ich kulturę. Żaden Sebix97PL nie nazwie Cię debilem, żaden Czech nie będzie śmieszkował i żaden Grek nie będzie znowu pisał po grecku. NO BO ILE MOŻNA Co do nowego Summoners' Rift - straszna zrzynka z mapy Doty 2. Niepotrzebnie zmieniają nazwy stworów w dżungli, bo i tak wszyscy będą je nazywać starymi imionami, do których się zdążyli przyzwyczaić. Pozytywną rzeczą jest niewątpliwie fakt, że nowa mapa ma mniej polygonów, przez co LoL będzie chodził nieco płynniej. Mój wooden PC odetchnął z ulgą. Rework Nidalee jest całkiem przyjemny. Nowe itemy są spoko - Essence Reaver to ciekawy wybór na Jayce'ie i ewentualnie Blue Ezrealu. Jeszcze tylko jeden nerfik dla LeBlanc i będzie cudnie. A, jeszcze skórki. Piłkarski Maokai jest ładny. A Primetime Draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaven to będzie jedna z najlepszych skórek w grze. Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Ślimak Parówa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Też gdy obejrzałem filmik z nowego Summoners Rift na myśl nasunęła mi się DOTA II. Coś jest tu na rzeczy. I niepotrzebnie zmieniali potworki w jungli. Oj, chcą chyba przedobrzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Mi się też nasunęła Dota 2 ale jak już mówiłem rework SR był już dawno potrzebny. BTW.Ciastko,nie widziałem cię dawno w tym dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Czy tylko ja po dzisiejszym patchu nie mogę się zalogować na chat? Przez to nie widzę znajomych, do tego wywala mnie, gdy wchodzę do lobby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Hiszpański oddział LoLa potwierdził, że nową legendarną skórką jest długo oczekiwany DUNKMASTER DARIUS. Kliknięcie powiększa obrazki: COME ON AND SLAM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Witam. Jestem tu tylko po to, aby powiedzieć, że kończę grać w Lola. Przegrałem 5 rankedów z rzędu, z czego w ostatnim grając supportem miałem staty 6/8, podczas gdy średnia mojego teamu wynosiła 2/10. To wystarczający sygnał dla mnie, że powinienem sobie odpuścić na pewien czas. Tak czy siak, ściągnąłem Dote II. The End. Dziękuje wszystkim, za przeczytanie tej głębokiej i smutnej historii, o nieudolnej walce jednostki z przeciwnościami losu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 QQ, przegrałeś 5 gier i to jest powód do quita... Lol. Wróć jak na 20 wygrasz 2, w każdej będąc nafeedowanym - poziom plat 1. True story. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Nie rozumie, po co grać dla wina? Zauważyłem, że im bardziej ma się wywalone na grę, tym łatwiej piąć się w górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Jego decyzja. Większość graczy teraz odchodzi na Dote 2. Nie oszukujmy się, dota poprawiła się znacznie, sam myślę żeby zacząć tłuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się