DeDanielosek Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 No filmik wyszedł im naprawdę świetnie. Jednak chyba mam coś trochę ciekawszego od filmiku, chyba bo nie mogę tego sprawdzić bo wychodzi Error 404. http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/champions-skins/champion-preview/odkrywajac-brakujace-ogniwo-0 Wie ktoś może co tam jest, bo po adresie wygląda na jakiegoś nowego bohatera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Bo za słabo szukasz przyjacielu. http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=694035 Wystarczy odpowiednio pogrzebać i potłumaczyć. Jedyny "Missing link" na ich forum Wróć... po mocniejszym przeszukaniu - to chyba będzie nie tyle nowy champ co skórka do jakiegoś już istniejącego. Edited July 28, 2014 by Zegarmistrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) To nie jest skórka, tylko nowy Yordle toplaner, o którym krążą plotki już od miesiąca. Nazywa się Gnar. Ma mieć pasek wściekłości zwany Tantrum o trzech stanach/kolorach: Mam nadzieję, że będzie dobry w dżungli Edited July 28, 2014 by Ślimak Parówa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Trzym - jeszcze ciepłe, z przed 4 godzin. http://promo.na.leagueoflegends.com/en/gnar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystheria Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Nie wiedziałem co napisać więc wklejam nowy filmik Riotu promujący grę. Trzeba przyznać, że naprawdę dobrze im to wyszło. https://www.youtube.com/watch?v=vzHrjOMfHPY&index=2&list=UU2t5bjwHdUX4vM2g8TRDq5g Strasznie mi się spodobał ten filmik. Aż chyba odstawię Thresha, Nami, Lulu i Morganę i znów zacznę Leoną grać (support rządzi) ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Meh meh. Gracze mnie dobijają. Nie dość, że w każdym normalu flamer (rozumiałbym, gdyby to były rankedy), to jeszcze po prostu w 99% przypadkach nie da się pójść na linię, na którą iść się chce. Rzadko dołączam do kolejki w pomysłem, czym by tu zagrać, no ale...! Wczoraj chciałem sobie zagrać jedną gierkę Udyrem na dżungli, no to pickuję go sobie, biorę smite'a. Shaco z ignitem przez pół czasu w lobby siedzi sobie spokojnie, nic nie robi i nagle "JUNGLE", po czym też bierze smite'a i lockuje. *westchnienie w tle* No dobra, zmieniam Udyra na Gragasa, który był w rotacji, a słyszałem, że jest świetny na Topie, a że w drużynie mieliśmy Teemo, to mogliśmy się jeszcze wymieniać liniami. NOPE! Nagle Kog'Maw zmienia się w Trundle'a. *lock in* A potem się ludzie dziwią, że gram w Tibię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Jeżeli piszesz o rankedach to cóż, takie sytuacje się zdarzają. Jeżeli o normalach... hmm... jest Team Builder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Zebranie całej na Team Builderze zajmuje przynajmniej z pół godziny, chociażby dlatego, że niewielu graczy gra na supporcie, a i tak zwykle jest to jakiś dziwaczny pick typu Malzahar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyxgrim Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 To nie jest skórka, tylko nowy Yordle toplaner, o którym krążą plotki już od miesiąca. Nazywa się Gnar. Toż to CZŁOWIEKO - NIEDŹWIEDZIO - ŚWINIA! Od dawna czekałem na kolejnego junglera. I nie chodzi tylko o to, aby się nadawał do jungli. Marzyła mi się bestia, łowca z prawdziwego zdarzenia, drapieżnik wśród drzew, buszujący w krzakach itp. coś jak Warwick, albo Rengar. Ogólny designe tego champa bardzo mi się spodobał, więc jeżeli będzie mieć fajne skille, to najprawdopodobniej bardzo go polubię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeDanielosek Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Jest już oficjalne przedstawienie Gnara: http://eune.leagueoflegends.com/pl/champion-reveal/gnar-the-missing-link Moim zdaniem wygląda słodko (w swej normalnej postaci). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyxgrim Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Meh... Szkoda, że w mini - formie atakuje z dystansu. Miałem nadzieje, że skoro to Top laner, to będzie też dobry w dżungli. Nie mniej jednak postać bardzo mi się spodobała, na pewno nie omieszkam go kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Zebranie całej na Team Builderze zajmuje przynajmniej z pół godziny E tam, średnio z 5 minut. Team Builder nie jest taki zły. Nie, to nie jest gra z botami Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4gnum Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 E tam, średnio z 5 minut. Team Builder nie jest taki zły. To zalezy na gdzie grasz i kiedy. Najdluzej czeka sie zwykle na junglera, albo supporta, ale mysle, ze na junglera trzeba czekac troche dluzej bo ludzie pickuja na jungle Ashki, Malzahary czy inne Twister Fate'y. Tak samo różnice w oczekiwaniu są o 20 w sobote, a o 15 w piątek. Co myślicie o patchu 4.13 ? Mi podoba sie, ze moj ulubiony Olaf dostał buffa Troche ulepszylli moj main na mida, Lissandre, co mnie bardzo cieszy, ale nerf niektorych przedmiotow mi sie nie podoba. Teraz zanim wejdziemy w TF trzeba dluzej czekac na odnowienie Banshee czy Objęcia Ognia. Moze to słabe podejcie, ale gdy gram LeBlanc czy Fizzem to wole przed teamfightem zabic przynajmniej jednego przeciwnika, a Banshee i Objecie Ognia mi w tym bardzo pomagały :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 "Mini...Boss... IS THAT A SHORT JOKE?!" Tak, moi państwo - odkopuję lekko nieświeżego trupa, jakim jest ten temat i oznajmiam, że wychodzi pierwsza Legendarna Skórka, na którą rzeczywiście wydam swoje uciułane pieniądze - Final Boss Veigar. Kto nie wie, o co chodzi, niech wpisze w YTa i przekona się, że ta skórka po prostu... rozsadza kod źródłowy ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Skórka jest całkiem fajowa, ale cieszyłbym się, gdyby nie była to skórka dla Veigara - nudnego Nasusa mid lane'a. stack stack stack stack stack stack stack stack Nie wspominając, że na przykład taka LeBlanc czy taki Malzahar ostatnią skórkę dostali TRZY LATA TEMU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Skoro grasz Veigarem na midzie i się nudzisz...well.. Ja preferuję go jako supporta - fajna kontra na niektórych cwaniaków jak wymaksujesz stuna. No i obrażenia z R są imponujące nawet jak nie masz itemów więc jak tylko wbijesz 6 to ludziki stają się ostrożniejsze w podchodzeniu ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anekito Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 (edited) Nie wspominając, że na przykład taka LeBlanc czy taki Malzahar ostatnią skórkę dostali TRZY LATA TEMU. Wciąż wierzę w Malzahara. Oby go żaden koreaniec nagle "nie odkrył", bo będzie OP i dostanie nerfy. Nudne jest pierwsze osiem minut, potem to jechanka Skoro grasz Veigarem na midzie i się nudzisz...well.. Ja preferuję go jako supporta - fajna kontra na niektórych cwaniaków jak wymaksujesz stuna. No i obrażenia z R są imponujące nawet jak nie masz itemów więc jak tylko wbijesz 6 to ludziki stają się ostrożniejsze w podchodzeniu ;> Veigar jako support to raczej ciekawostka na jedną, dwie gry. Puszczasz klatkę, a Vayne wbija w nią przeciwnika. Poza tym nic specjalnie ciekawego. Tu pada na hita, tu przydałyby się stacki na Q, tam nie jest zbyt mobilny i prócz stuna i kilkuset obrażeń magicznych nie wnosi za wiele do drużyny. Edited August 24, 2014 by Anekito Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeDanielosek Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Riot coś trochę taki za hojny jest. Ledwo wydali jedną postać, a już zapowiedzieli kolejną Link . Edited August 26, 2014 by Hameryiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 No nareszcie! Od dwóch lat czekałem na niego! Chociaż dość mocno go zmienili, lecz jako władca marionetek już mi się podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Suaba ta postać. Jeśli nie będzie miała bursta przegiętego do granic możliwości, to nikt nią nie będzie grał. Wybitnie mały zasięg w połączeniu z wolnymi i wyraźnie trudnymi do wycelowania skillshotami (starczy spojrzeć na jego Q, te miniony leciały do celu około sekundy, a nawet jeśli trafią, to tylko slowują) to recepta na bezużytecznego championa. Taki nowy Viktor, przekombinowana postać, którą zagra się parę razy i odstawi. Może najwyżej mieć dobre ganki z tym ulti, zakładając, że wyjdzie na taką pozycję, żeby dobrze użyć ulti.Widzę jedną jego zaletę - jeśli jego ulti faktycznie będzie blokować dashe, to można się spodziewać, że ulti Jarmana zostanie w końcu naprawione i też nie będzie można z niego wyskakiwać zwykłymi dashami (poza Flashem). Edited August 26, 2014 by Airlick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Wave Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Widzę, że Riotowi kończą się pomysły, bo po prostu wzięli Nasusa i zmienili jego psi łeb na dziób jastrzębia. Q wygląda jak Q Lulu. Przynajmniej ma taką samą mechanikę. E wygląda trochę jak ten dash Yasuo, tylko że ten cały Azir dashuje do swojej jednostki. Bieda trochę, Riot już chyba nie potrafi nic więcej wymyślić. Edited August 26, 2014 by Rainbow Wave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 O ile sam pomysł na umiejętności mi się podoba (bo mag, który używa minionów zamiast energii/magicznych kulek/laserków itp. jest miłą odmianą), o tyle wykonanie... No, na midzie tym ciężko grać (bo mały zasięg), a na topa jako tankowaty AP... można, aczkolwiek jego ult jest strasznie defensywny i w 90% przypadków po prostu nie będzie po co go użyć A, i podobno ma się skalować 1 cooldown reduction => 2 attack speed, więc jak zbuduje się na nim itemy pod 40% CDR, zyska 80% AS. To jest DZIKIE. Banner of Command to będzie core item (bo AP, bo zwiększa damage minionów, bo CDR). A z przyjemniejszych rzeczy - fajnie, że Rito poprawia wygląd klienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Już na niego psioczecie, a nie znacie liczb. Po pierwsze pasyw - własna wieża na miejscu zniszczonej daje więcej możliwości niż wam się zdaje plus on może się do nich teleportować bez jakiejkolwiek wizji (czytaj wardów). Obrażenia są większe niż normalnej wieży plus to się regeneruje co jakiś czas. Plus to z CDRem daje nam 80% ASPD przy 40% CD, co u niego to mus. Q to skillshot, który może wydawać się słaby, ale pamiętajcie, że każdy żołnierz naklada te 20% slowa, a że może mieć ich 2, to 40% nie jest aż tak źle, plus przy CDR można nimi spamować całkiem raźnie. W to ichniejsza wersja Zedowskich cieni, ale jednak one potrafią niszczyć wieże, nawet przez ściany. Chwilę sobie tak siedzisz i przywołujesz, by się pozbyć budowli i zastąpić ją swoją, Minusem jest to, że Azir nie może atakować, ale scaling jego jest całkiem przyjemny, plus pamiętajcie, że oni atakują tak szybko, jak duże ASPD ma Azir. E - Dash po smyczy, co daje Shielda. Typowe utility spell o małym przeliczniku, ale da się uciekać na dość odległe miejsca z tym. Do Barona i z powrotem - no problem, ba, nawet da się do krzaków za Nashorem się dostać R - Cóż, dziwny to Ult. Odbija luda, zadaje obrażenia i ta ściana jest nieprzepuszczalna dla przeciwnika. Dashe nie działają, więc idealna to możliwość do ucieczki bądź gonienia (chociaż nie sprawdziłem, czy to działa w obie strony) plus dodaje MVSP dla każdego sojusznika w wysokości 20% na 1 sec. Sama postać nie jest kalką Nasusa, jak ktoś tu już strzelił jak łysy grzywką o kant koła. To jest całkiem nowa i dość świeża postać, nieuzależniona od farmy (Stary Nasus farmę miał), a typowa zabawa we władcę. Nie będę go mainował, bo wolę postacie ze spamowanymi skillami (Ziggs, Xerath, Ezreal, Yorick czy Braum), a co do Gnara, to powiem jedno - fajnie fajnie, ale wkurza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Wave Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Jeśli chodzi o tego Nasusa - mam na myśli wygląd, bo w zasadzie wzięli jego psi łeb i zamienili na dziób jastrzębia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 #JustAnotherDayInSilvur http://puu.sh/bcpjw/d475d162ca.jpg Za każdym razem jak chcę wbić serię do golda, pojawiają się tacy weseli ziomeczkowie, którzy najwięcej do powiedzenia mają o innych, ba, nawet o twojej mamusi wiedzą więcej niż o grze ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts