Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *miałem dość tej masakry, jacob i WaveX w ogóle nie zwracali uwagi na to co się dzieje. Ten którego ugryzłem i trzymałem był młody.....widać było strach w jego oczach. Gdy reszta nie patrzyła, odciągnąłem go. Zemdlał ze strachu. Zaniosłem go w pobliże wodospadu i tam czekałem aż się obudzi....lub aż ktoś nas znajdzie* Link do komentarza
Ihnes Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ihnes przez chwilę myślał o słowach Leji. Przecież to nie jest w jego stylu... Myśli przerwała mu obecność człowieka. Planował rozegrać akcję podobnie jak ostatnio. Rozpędził się i skoczył na człowieka, lecz tym razem ten zdążył go zauważyć na czas. Nie zdążył strzelić, ale odepchnąć owszem. Zanim wilk zdążył się pozbierać człowiek w niego wycelował. Następne 2 sekundy zdecydują o tym czy wilk przeżyje. "Jesteście silni, inteligentni, ale nie jesteście tak odważni na jakich wyglądacie." Ihnes zamiast biec na człowieka, zaczął biegać na boki. Wróg lekko się zdezorientował co dało wilkowi przewagę. Pomogły też odgłosy walki innych wilków. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 rozegrajcie coś ze spokojem a nie tylko krew miazga i inne gówna Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Skinęłam głową -Ty jedna szanujesz te istoty... Wzięłam kilka patyków, które były trochę ostre i po cichu, powoli ruszyłam Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wave, powstrzymaj się od takich uwag, proszę. Krew to nie g*wno. A gdyby każdy wilk postępował tak samo, byłoby nudno. _________________________________________ Czarna wilczyca zupełnie nie rozumiała zachowania innych. Ludzie chcieli ich zabić i wziąć ich skóry, a ciała zostawić na żer padlinożercom. Przez chwilę patrzała na pokonanego wroga i nie wzbudził w niej ani żalu, ani poczucia winy. Uważała, że zrobiła dobrze. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -Podeszłam bliżej Wilków i rzuciłam się na któregoś z nich odciągając go od człowieka. Złapałam strzelbę i rzuciłam Odciągałam wilka teraz liczyłam na Naszę że wygoni dwunogą istotę.] (Wybierzcie sb na kogo sie tam rzuciłam bo mi wszystko jedno) Link do komentarza
Ihnes Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (@Nocturnal: Rymujesz! xD) Po rozproszeniu uwagi człowieka było już łatwo... Podbiec do niego, okrążyć ze dwa razy, ugryźć w nogę, podbiec od tyłu i rzucić się na kark. Po zabawie... Ihnesowi przypadł tylko jeden do walki, ale to mu wystarczyło. Podszedł do Jacoba i zapytał: - Jakie są szanse, że przyjdzie ich więcej? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Słuchajcie ja chcę zobaczyć jak zareagują ludzie na to że jeden wilk jest przyjazny. Pujdę tam do ich obozowiska. Jeśli chcecie mnie powstrzymać uzasadnijcie to. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *leżałem kolo niego. Rana nie była poważna, zemdlał, bo bał się śmierci....Czekałem i czekałem aż ktoś przyjdzie. Leżeliśmy tak obaj, dopóki nie przyszedł ktoś z naszej watahy.....* ( też daje wam wybór, kto chce się pojawić koło wodospadu?) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Nie czuję jak rymuję @-@) Wilczyca prychnęła i powędrowała do strumienia. Położyła się na ziemi i swoim zwyczajem zwinęła w kłębek. Czuła, że między nią, a stadem tworzy się dystans. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Matyas też polubiłeś ludzi witaj w klubie. Połorzyłem się obok matyasa. ( XD ) Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *spojrzałem na WaveX'a* N....nie, po prostu, zrobiło mi się go żal, sam zobacz, ile on może mieć lat? 16? 17? naprawdę, po co miałem go zabijać......potem odprowadzę go do nich.....powiedz, skończyła się już ta jatka? Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -Po każdej twojej wyprawie wracałeś ranny Tylko przyspożysz nam kłopotów Jest szansa że ludzie cię zabiją Ludzie mogą cie torturować... Mam wymieniać dalej?! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - No też prawda matyas pomogę ci go odprowadzić. Zaprowadźmy go. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Wave sie pytał czy mamy jakieś argumenty-to do niego. Ja nie mogę przed chwilą na ludzi się rzucaliście a teraz mówicie że ich lubicie) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Z drugiej strony strumienia nadeszła Nocturne. -A co innego chcesz zrobić? Wychować go? Przy pierwszej okazji pójdzie do swoich i Nas powybijają. Zeskoczyła z kamienia i przeszła przez wodę. -Teraz, kiedy jest nieprzytomny, śmierć nie sprawi mu bólu. Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Bećka oni go nie złapią ani nie będą torturować bo przecież jest super wilkiem. A jak coś mu się stanie to wypije sok z gumijagód Przypominam po raz enty owenty śmenty że ludzie w lesie idąc na zabicie krwiożerczych wilków od razu ich nie głaszczą. Wy też tak byście zrobili gdyby : Macie wioskę co raz to mniej ludzi gdyż wilki z okolicznych lasów powybijały ich. Idziesz z innymi aby je zabić, bo masz nawet nakaz na odstrzał. Pomijając szczegóły walki, gdy się budzisz jakimś cudem, masz wilka koło siebie. Co robisz? Ja bym uciekła lub broniła się, a nie głaskała go za uchem ?! Duże tygrysy też są oswojone, ale gdy zaczną "bawić się i łasić" możesz nie mieć ręki. To jedna sprawa. Druga co wy do cholery macie rozdwojenie jaźni?! Najpierw zabijacie, rozszarpujecie i mordujecie ludzi, a teraz się łasicie? Albo rybki albo akwarium, kurcze! Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 ( ja od początku starałem się uniknąć całej tej walki. na razie odciągnąłem jednego i tyle.) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Mi się znudziła ta cała jatka dlatego chcę ich polubić. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (Jakoś nie widać. Niedługo się okaże że ktoś tu jest wolfmanem i potrafi jednym pstryknięciem zawalić miasto. Dobra sory. Skończmy już to, nie ma co sie kłócić.) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 (A ja będę wrednie zabijać, palić, gryźć i wyskakiwać zza krzaków niespodziewanie jak hiszpańska inkwizycja - robiłam to od początku zresztą.) Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *spojrzałem na nocturne* i co? mamy go tak zabić, we śnie? jak zwykłe zwierze? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jak chcecie ja się mogę odłączyć. Możecie zabić mojego bochatera i będzi dobrze Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -A kim jest dla ciebie? Zwierzęciem, jak i my. Chyba że uważasz go za lepszego od nas... Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 N..nie o to chodzi. Chodzi o to, że jeżeli go zabijemy, to nic nie zyskamy. A jeżeli zabierzemy go spowrotem do jego stada, może wszystko się uspokoi? *starałem się przekonać nocturne* Link do komentarza
Recommended Posts